Тема на АПРИЛчетата

• 15 412
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
От 16 до 9 4аса е ужасно много  Shocked  Но ина4е да, и Милена спи пове4е таzи седмица, но умерено. 13, макс. 14 4аса на ден.

# 196
Честит празник на красавиците Соня,Миленка и Дими Hug Heart Eyes. Мили дечица, бъдете здрави и щастливи, гордост и подкрепа за близките.
Чеситит празник майчета  bouquet
Татянка, Миленката е страхотна, такава чаровница, сигурна съм че си е заслужила всички подаръци. Снимката в полугръб в аквариума е .....абе не мога да намеря точната дума....супер е Flutter.
Рени, чакаме снимкии и от вашите празници Hug.
ДЕЯ ЧЕСТИТО ТИ ВТОРО АПРИЛЧЕ  bouquet.ЛЕКО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРОШНО ПРИБИРАНЕ ЗА МНОГО ВЕСЕЛИ ЕМОЦИИ У ДОМА Hug.ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ СНИМКИ НА МАЛКАТА ТЕЯ Heart Eyes.
Екси, не съм забелязала повече сън, но той откакто се е родил си спи по доста-10 часа нощен сън и 3-3.5ч.следобеден.Увеличи нощния, след като тръгна на ДГ,т.к. там ги будят в 15.30 и винаги не си доспива Peace
Днес ми донесе яйчице, нарисувано с фулмастри като лице и сложено в кошничка зайче,собственоръчна изработка Blush.Също така са научили стихче за яйцето и така се развълнувах Heart EyesМного е хубаво дечицата ни да са здравички и да ходят на ДГ,ДЯ и само позитиви да се извличат от това.Юл определено е по-различен в положителна насока, е и по-вечко магарийки знае де Wink
Раче,дано се оправя бързичко Емича Praynig.

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 08:54 от ~ВАНЯ~

# 197
Смински, все се каня да те питам - това частна ясла ли е? Rolling Eyes

Докато децата спят следобед това спретнах!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 23:06 от Чаено момиче

# 198
Честит Рожден Ден на Миленка и Дими!

bouquet bouquet   bouquet

Дея, честито! Да ви е жива и здрава малката принцеса!

bouquet   bouquet   bouquet

# 199
Миленка е страхотна  Hug
Аги, не, държавна е  Laughing Строена е предизборно. Живот и здраве ако ни приемат в градината - там е още по-хубаво. Има късмет детето да расте в хубава среда  Mr. Green

# 200
  • Варна
Да, Аги, много ни е хубава яслата. Жалко, че така изглеждат само една яслаи 2 градини Rolling Eyes
Поне й се радвахме 1,6 г.
Екси, Ники ако пропусне следобедния сън и да речем пътуваме в колата може да заспи още в 18 и да си стане към 8 сутринта. Преди се случваше често. Сега, когато ходи на гости при бабите си спи по 4 часа на обяд, при на с не се случва подобен разкош.

# 201
Момичета, от сърце Ви блаодаря! Не очаквах поздрави и въобще да се сетите за нас.... Сега се връщаме от празника, беше много хубаво и весело, най-вече за децата. Обещавам утре малко снимки от нашето ясленско празненство.

Честито на Милена! Да е здрава, радостна безгрижна  и все така умничка.

Лека нощ

# 202
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СТАСКО! БЪДИ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!
РАДВАЙ МАМА И ТАТИ, КАКТО ДОСЕГА!

МИЛА МИ ДАНЧЕ, ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН ПРАЗНИК, ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ХУБАВИ ЕМОЦИИ!
ЦУНКАМ СИ ТЕ И ТЕ ГУШКАМ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ!
СКРАЛЕТ, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ!

Ексче, аз винаги съм си мислела, че Ани спи много, поне за нощния сън. Альо в яслата ми казват, че спи на обяд около 3-4 часа, вечер заспива най-рано 22.30, но обикновено след 23.00. Сутрин го будя в 7.45-8.00. А събота и неделя последните седмици не спи на обяд, че по-едно време беше ад - спеше по 5-6 часа следобеден сън  Rolling Eyes Добре, че на яслата все пак спи, иначе ще има да ми мрънкат  Laughing
Хайде, момичета-кокичета - предпразничен петък е   bouquet

# 203
Честит рожден ден на Милена и Димитрина на патерица!   bouquet

Честит рожден ден на Стаско и на Тони! Да са живи и здрави, весели и палави!   bouquet

# 204
Честит рожден ден, Тони и Стаско! Растете здрави, обичани, щастливи!
Данче, Скарлет, весел празник!

Облачето и Миленка са страхотни. Татянка, супер празник си и направила!
Рина, как сте? Нареждат ли се нещата?

Симона е с режима на Али. Нощен сън от 11 до 7,30. Следобеден не знам колко - 2,30 - 3 макс. Събота и неделя не спи следобед, тогава нощния е от 10 до 9. Изобщо не ми харесва този режим. Аз изобщо не съм нощна птица, а пък нея сякаш луната я зарежда, полудява като се скрие слънцето.

Аги, хубави са яйцата, но защо лиши Тони от удоволствието да се поомаже малко. И ние боядисахме нашите снощи. Резултата е като при Рени, мноого лепенки.

# 205
Честит рожден ден на Стаси и Тони!
Бедете лъчезарни, щастливи и обичани!
Играйте и се смейте на воля, за да радвате мама и тати!

Честит празник на две прекрасни майчета - Данчето и Скарлет!
Дано да имате само поводи за гордост и радост от вашите порастнали синове!

# 206
  • София
Честит рожден ден на Стаси и Тони!
Нека растат здрави, умни и добрички!
Данче, Скарлет весел празник!

# 207
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА СТАСКО И НА ТОНИ!
ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ, БЕЗГРИЖНИ!

ДАНЧЕ, СКАРЛЕТ, ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ МОМЧЕНЦА!
САМО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ ДА ВИ НОСЯТ!

Hug Heart Eyes Hug

Рени, Скарлет, ама как родихте около професионалния си празник!? Wink
Скарлет, разкажи за новата работа!

Благодаря за проф. поздрави от вчера! Hug

Татянка, много щастливо дете видях на снимките ви!  Heart Eyes Наистина е било като Коледа при вас! Party

Сънят при Велина
- от 21,30 - 22,30 часа до 7 часа. На обяд в почивни дни - не повече от час и половина. Определено намали съня
.

# 208
http://www.vesti.bg/?tid=20&oid=12300&galid=24692 Това са снимки от вчерашните протести. От 9 снимка нататък е протеста за детските градини, а наш Дани е от 17 снимка нататък.
Да не се объркате от първото шествие, то не е наше , а на работниците от Кремиковци Simple Smile

# 209
На Миленката в очите й се четеше такова щастие  Heart Eyes Наистина се вижда колко добре се е чуствала, а е толкова сладка и лъчезарна  Hug

Сънят на Стенли винаги е бил много малко  Tired Вечер ляга в 22-23 ч. а сутрин в 7 вече е станал, а през почивните дни може и да не спи на обяд, но това не му пречи пак да е кукуряк  Crazy

Аз ще боядисвам яйца утре със Стенли, да видим на какво ще прилича къщата след нас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт