Тема на АПРИЛчетата

• 15 414
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВАЛЬОКА И НА ДЕЯ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ОБИЧ!

РЕНКА, ДЕЯ, ЧЕСТИТИ ВИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!
САМО ДА ВИ РАДВАТ!

Hug Heart Eyes Hug

ТатянкаHug!

# 226
  • София
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ДЕЯ И ВАЛЬО!  nbirthday

ДЕЯ, РЕНКА ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet  Hug   bouquet

Татянка, много неприятно! Направо изтръпнах!  Confused

# 227
Вчера вечерта бях в Студентски град на бар, така че простете ми, че не съм влизала в темата, ама цял ден деца, бебета, баби, агнета и т.н., полудях! Crazy

Честита ТРЕТА годинка навършена на Стаско и Тонката!
Честит Рожден ден и на Валката!
Честит празник и на Дея!
На всички пожелавам много здраве, усмивки, изненади и смях! Hug Щастливо бъдеще и свидно минало! Хубави спомени и много поводи за празненства!

# 228
  • София
Момичета, от сърце благодаря за прекрасните пожелания, стократно да ви се връщат! Тежи ми на съвестта, че тази година не се отчитам както обикновенно за рожденните дни на малките ни априлчета, че не бях тук и по нашия РД, НО това не значи, че по-малко ви обичам. Взела съм си бележка, че напоследък много пренебрегвам темата си в името на домашните и извъндомашните задължения, но ще правя опити да се поправя.

Честит да е рожденния ден на Соничка, на набора Тони, на Миленка, на Дими, на Вальока и на Дея! Да сте много, много здравички, `щот нас майките това най-много ни радва, успокоява, тормози и тн!
На двете Ренки, на Танчето, на Галето, на Дея, на Ния - все такива готини майки и приятелки бъдете!  Hug

За спането гледам сте подхванали темата - Станимир заспива вечер не по рано от 22,30ч /кво му стана на това дете така изведнъж незнам/, сутрин не може да стане за ясла. За сметка на това, започна да спи по повече следобед - от 2 часа нагоре, и това е така, защото последния 1-2 мес. доста дни си постояхме вкъщи.

За празника вчера - нормално, малко лудница беше на моменти, но бързо се нормализирваха нещата. Трябва да кача снимки, само да видя къде. Нещо ми е едно мръчкаво... Последните 2-3 год. на Разпети петък все едно камъни са ми окачени на душата, та сега чакам вечерната литургия, обожавам да я гледам, наплаквам се едно хубаво и от това ли, от Възкресение ли - ми олеква.

Аги, я кажи за бара, как е, що е, какво прави младежта по тези заведения  Mr. Green

П.П. АКо имаш нужда от помощ за агнетата и т.н. можеш да свиркаш  Mr. Green

# 229
Вальо, Дея-Мария, честир рожден ден! Мноого здраве и усмивки!

Татянка Hug

Данче, ние имаме нужда от помощ с едно агне. Сериозно, днес ни се обаждат от магазина до нас, спечелихме го от томбола. За първи път печелим нещо

# 230
  • София
Shocked Ей, браво Янче! Слагам нож и вилица в джоба и идвам на "помощ"  Mr. Green

# 231
  • София
Христос Воскресе!

# 232
Христос воскресе!
Много искам да се похваля  днес от 30 сварени яйца ,нямам нито едно пукнато  bowuu .

# 233
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧАРОВНИЦИТЕ ЕМА И ЯНА!
 Hug Heart Eyes Hug

# 234
Христос Воскресе!

ЧРД на Ема и Яна и ЧИД на Велинка! Да са здрави и красиви.
Тинче, Нуни, Енви, честит празник!

# 235
Христос Воскресе!
Хубав празник, момичета Hug
Благодаря за пожеланията. Яна от сутринта е в еуфория, скача, пее, сутринта като се събуди и каза - еее, дочаках го моя рожден ден, най-накрая Crazy

# 236
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, ЕМА И ВЕЛИНА!

Нуни, Тина, Енви, весел празник!    bouquet  Hug   bouquet

# 237
  • София
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ!!! Нека много хубави неща се случват на вас и семействата ви. Hug

Честит рожден ден на днешните принцеси- Ема и Писанка!!!

Честит имен ден на Велинка!

Вчера приключихме с тържествата по рождения ден на Соня-бяхме на клуб с приятелски семейств аи децата им. Празника беше много весел и Соня се забавлява страхотно.

Весел Великден на всички.

# 238
  • София

Христос Воскресе

Нуни, Тина, Енви,  честити ви пораснали момиченца ЯНА, ЕМА И ВЕЛИНА
Да са ви живи, здрави, умни и красиви и много да ви радват!

Янче, честито ви агънце! Туй си е господен знак, само го разтълкувайте  Wink

Дея, честит рожден ден! Вече си имаш най-страхотния подарък, остава да ти пожелая здраве и много търпение за да отгледаш двете кукли овнета

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 16:44 от х_diabet_mama

# 239
Христос Воскресе! Пожелавам на всички вас, вашите семейства и близки най-вече много здраве.

Тези дни нямах никакво време , програмата беше запълнена и продължава да е такава, но поне поводите са хубави.
На рождениците от миналите дни много щастие и усмивки.

Честита дъщеричка на Дея   bouquet, да расте здраво и весело дете.

Честит рожден ден на Писанка   bouquet.

Честит имен ден на Велина   bouquet.

От 12 часа пека агнето и още май му трябва, та след малко пак подхващам задачи.
 Вчера ходихме на Вълшебствата на Мики Маус, това е подаръкът на Ема за рождения ден, но решихме да не е в същия ден , че ще и дойде много. Е, направо беше зашеметена, всичките принцеси на Дисни  Shocked на едно място, пък и два принца  Crazy. През цялото време пляскаше и се смееше , напълни ми се сърцето като я гледах толкова щастлива. Друг е въпросът , че после беше превъзбудена и май и днес продължава, та ако не беше рожденичка щеше и бой сигурно да яде.
Спирам , че гостите ще ме сварят неподготвена.

Мерси много за пожеланията  Hug.  Ще се отчета тези дни и със снимки .

Хубав празник на всички.

Общи условия

Активация на акаунт