Тема на АПРИЛчетата

• 15 415
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Христос Воскресе. Пожелавам на всички много здраве.

Честит рожден ден на днешните рожденички - Яна и Ема. И честит имен ден на Велина. Да растат весели и щастливи.

# 241
 Hug
Аз сутринта от толкова вълнение забравих да честитя рождения ден на Ема и празника на Велинката. Бъдете здрави, усмихнати и щастливи  Hug  bouquet
Тинче, и на Яна това й е подаръка, билет за Мики Маус, но ще ходим утре, че нямаше да може да се справи с толкова емоции на един ден  Laughing Ще ви разказвам какво е било, а щом казваш, че е имало принцеси ......уцелили сме представлението значи.

Янче, супер подарък си е това, браво!

# 242
  • София
Христос воскресе, момичета!

Честит празник на Ема и Яна!

Честит имен ден на Велина!

# 243
  • София
Честит имен ден на Велина!  Hug

Нуни и ние ще ходим утре от 15ч. да гледаме Мики Маус.  Simple Smile

# 244
Честит Рожден Ден на Яна!
Да е щастливо и здраво момиченце!

Честит Рожден Ден на Ема!
Нека е добро, весело и Здраво дете!

Чести Имен Ден на Велина! Да й е живо и здраво името!

# 245

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!
БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ!
НЕКА ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ!
МНОГО ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЯНА И ЕМА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЕЛИНКА!
БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

# 246
Христос воскресе! Hug
Здравейте,Момичета! Hug Ние сме си вкъщи вече.
Искам първо да честитя на всички минали рожденници и на тяхните майки  Hug И да пожелая мнооого късмет,здраве и безгрижно детство  Hug

Благодаря на всички за прекрасните поздрави   bouquet

Аз на 13-ти ме приеха с изтекли води ,но мехура е пукнат много на високо и след инжекциите,не се появиха контракции,а и бебето си завъртяло главичката на дясно,затова по спешност на 14-ти ми направиха секцио,което се оказа ,че е най добре,тъй като бебето бе много високо и с увита пъпна връв около крачетата.Имам си и доста килограми за сваляне,ама ще се справим  Blush
Възстановявам се  Grinning ,бебчето е добре,расте и много папка  Laughing ,но не можем да я оттървем от кака и,така и се радва и я гушка  Hug

Ето една снощна снимка с телефона ,да я видите
http://media.snimka.bg/2723/011701983.jpg
http://media.snimka.bg/2723/011702001.jpg
http://media.snimka.bg/2723/011702052.jpg
http://media.snimka.bg/2723/011701984.jpg

Желая ви мноого усмихнат ден  Hug

# 247
Дея, много е сладуреста бебана!Да ти е жива и здрава, да папка все така добре, да расте и хубавее! Ти се възстановявай бързо, щом така са решили лекарите добре, важното е , че е минало успешно! Hug

Тони го взеха свекитата вчера вечерта, след като опустошихме агнешкото , което бе останало от онзиден. Защото ние предварително в събота празнувахме с родннини на двора. Ето, Дидо се събуди, обажда се от спалнята и аз ставам да разтребвам. Баба ми от Стрелча беше тук за няколко дни да се порадва на пра-внучетата, да ми помогне в чистенето и да ми вдигне кръвното. Саш вчера на драго сърце скокна и я закара на автогарата. Laughing Преди това й беше казал, че иска да се изнесе някъде, където нямаме роднини Joy
След последната априлска среща си фраснах червена боя, окрилена от мисли за Рени Wink Добър цвят стана да ви кажа, ама Саш не е много доволен май. Както и да е, свикнал ми е. Peace

# 248

черпя за моето момче  Hug

# 249
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ЮНАЦИТЕ СТАНИ, АЛЕКС И ЙОАН!  bouquet

Благодаря за всички пожелания от вчера към Велина!  Hug Гледам и РД сте й честитили - благодаря в аванс! Hug

# 250
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ЮНАЦИ-СТАНИ, АЛЕКС И ЙОАН!!!![/color]

Аги, с Лонда ли се боядиса? Пусни снимки да те видим.

Соня е станала ужасно лигава последната седмица. предполагам е в резултат на вниманието, което й се обръща заради рождения ден, но определено трябва да стягаме редиците.

# 251
  • София
Честит Рожден Ден
на Янчето и Ема!
Честит Рожден Ден на днешните ни сладурковци -
Стани, Алексче и Йоан!
Да сте много здравички и весели!
Честито Възкресение!

Честит Имен Ден на Велинка!
Пете, какво стана, намери ли си работа?

Аги, защо се боядиса червена, такава кафеничкава много ми харесваше.

Янче, казвай за съдбата на агънцето  Mr. Green

Момичета, знаете ли дали в Макдоналдс дават играчки, които са давали преди време? Става въпрос за играчките-герои от филма Мадагаскар, не мога да намеря нищо с тези герои, а много ми харесва филма, и на Стаско де.

Утре, празници, не празници - пак на работа  Confused С огромно нежелание вече ходя на мойта работа, но както и да е.
Успешна седмица желая на всички и най-вече на предстоящите рожденници!

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 20:42 от Данче-Калпазанче

# 252
Честит рожден ден на Алекс, Йоан и Стани Hug

Рали, как беше, хареса ли ви Мики Маус? Яна беше  Shocked ей така когато се появи Снежанка  Laughing

Пускам ви малко снимки http://eyecleaner.com/Yana/Photos.html от рождения ден.

Дея, радвам се за вас. Тея е толкова малка и бузеста. На теб бързо възстановяване   bouquet

Рени, ще й мине на Соничка, толкова внимание, подаръци  Grinning

Данче, има една книжка за Мадагаскар 2 по филма, това е за сега единственото, което съм намерила. Ако видиш някъде играчките, моля те кажи ми Hug Благодаря ти за вчера  Heart Eyes

# 253
  • София
Честит рожден ден на Алекс, Йоан и Стани!

Нуни, много са хубави снимките, Яна е прекрасна! Представлението много й хареса, не е спряла да разказва за принцесите!

Дея, много е сладка малката Тея! Засега май на тати прилича. Бързо възстановяване и целувки! 

# 254
  • София
И аз пускам СНИМКИ

Нунич, много сладка Яничка, пу, пу, пу  Hug С кой й е тортата не можах да видя?

Дея, да ти е жива и здрава малката Тея! Пожелавам ти никакви колики да нямате, да е едно кротичко бебенце
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт