сега само да му мине хремата и ще му предложа агнешко на Гербер - да го подготвя за Гергьовден 
За сега съм давала на Митето няколко пъти Панадол по съвет на педиатърката му - след ваксините и миналата седмица след прегледа. Друго, което използвам е Стеримар и Низита
Надявам се да ми е здраво момчето и да не се чудя с какво и как да го лекувам
Към хомеопатия не съм прибягвала - в Русе няма класически хомеопат
Благодаря на Вери за инфото 
Гали, да ти е живо и здраво цветенцето

Кори, точно преди да забременея олекнах с 200лв за нова коронка, понеже старата не беше направена като хората и можеше да доведе до много проблеми

за месечинковцитеМитака не се спира - вечер ми стапя лагерите направо - ляга, сяда, ляга, сяда
днес го дресирах като кученце
утре ще пробвам да направя нов клип, че този много голям и от 2 часа се мъча да го кача някъде и не става 
Спокойна нощ пожелавам на малки и големи

(още не съм разучила за снимките но и това ще стане

Господ ти е дал тази привилегия-оцени я,малката Вени както виждам си я захранила с всичко-така че и давай нощно време от вълшебната течност,доколкото знам кърмата си има фази на намалявани и май едната от тях е точно този месец
Сутрин и вечер кърма - 2 хранения, след това попара/кус кус, ядки - 1 хранене, на обяд пюре - 1 хранене, след обяд каша/плод - 1 хранене = 5 хранения. Щом не се буди нощем, не виждам причина да се притесняваш, че не й стига кърмата.