С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Заешкото и пуешкото на Гербер Митака направо ги обожава - по-охотно ги хапва, отколкото пилешкото  Simple Smile сега само да му мине хремата и ще му предложа агнешко на Гербер - да го подготвя за Гергьовден  Crazy

За сега съм давала на Митето няколко пъти Панадол по съвет на педиатърката му - след ваксините и миналата седмица след прегледа. Друго, което използвам е Стеримар и Низита  Peace Надявам се да ми е здраво момчето и да не се чудя с какво и как да го лекувам  Praynig Към хомеопатия не съм прибягвала - в Русе няма класически хомеопат  Peace Благодаря на Вери за инфото  Hug

Гали,  да ти е живо и здраво цветенцето   bouquet

Кори, точно преди да забременея олекнах с 200лв за нова коронка, понеже старата не беше направена като хората и можеше да доведе до много проблеми ooooh!

Hug за месечинковците

Митака не се спира - вечер ми стапя лагерите направо - ляга, сяда, ляга, сяда  Crazy днес го дресирах като кученце  hahaha утре ще пробвам да направя нов клип, че този много голям и от 2 часа се мъча да го кача някъде и не става  Crossing Arms

Спокойна нощ пожелавам на малки и големи  Hug

# 106
СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ ПОЖЕЛАВАМ  в този мрачен ден  bouquet bowuu

# 107
Мерси, maimp, точно от това имам нужда! Както и от второ кафенце.

Айде, от мен и маймунчето хубав ден!

# 108
Хайде почерпете се и от нас за именния ден на Мартина!

Честито на всички Мартиновци, които не са никак малко в нашата темичка  Hug Да са живи и здрави!

Аз за днес имах планове навън с кафенца, тортички...  hahaha Ама времето ми ги развали  Crossing Arms Поне ще използвам, че ще съм вкъщи, за да се подготвя по-отрано за довечера, че ще имаме гости  Flutter

Целувки на всички  Hug

# 109
Привет!
Най-накрая се наканих и аз да драсна някой ред,макар да няма нещо с което да се похваля.
Борис още няма зъбки/гледам,че не сме единствените/,но може би до седмица ще пробият долните резци.Още не може да ходи сам,но обожава да го прави с чужда помощ.Няколко пъти го наблюдавам как  слиза от леглото- първо краката и се приплъзва,внимава да не падне. И вече явно разбира,че е високо защото  гледа,гледа но не прави опити за летене LaughingКато спи на дивана през деня ,след като се събуди не тръгва да се върти а чака .Научил се е да вика,ама много силно понякога,като видимо са кефи.Любимото му занимание е да разхвърля списания и вестници,а също и да си играе с бутилката с вода/от големите/.Като кажа НЕ в повечето случаи се спира,а и как няма да е така като се стряска даже ако съм викнала по-силно.
Ами това от мен Hug
Честито на именниците!
 smile3525

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 10:53 от kris_bo

# 110
Честито на именниците   bouquet да са живи и здрави и мнооогооо послушни  Hug

Месечинковците също  Hug  bouquet Heart Eyes

Само да кажа клипче днес да не чакате, героя е изморен от нови щуротии и спи, а аз изнервена, че нещо все големи клипчета правя и стават доста тежки, та не стават за качване  Confused
И времето едно "хубаво" ни за разходка ставаше... а той милия като видя количката и откачи от щастие, че ще излиза и като не стана на неговото си ми го върна тъпкано цял ден  ooooh! а и още е хремав, да видим зъби кога ще има.
В четвъртък ще го водя на консултация и ще се отчитаме с мерки и теглилки.

# 111
Здравейте и от нас в този мрачен ден. Една скромна почерпка за имения ден на Марти cook(още не съм разучила за снимките но и това ще стане Laughing)
Offioly честно да ти кажа на края на силите си съм,през времето което спи гледам да свърша някоя домакинска работа и вечер съм като прегазена за капак сутрешното ми гадене все още не ме е напуснало,а пак и нашия тати вече цял месец в командировка извън страната чакаме го с нетарпение че ще взема да лудна.Но стига съм се оплаквала Марти също целия е в цицини по глата много обича да си играе с дистанционото и така се получава понякога лудетини малки
Честито и на другите именици днес

# 112
Ето ни и нас в тоз дъждовен ден! Разходихме се ама за кратичко чеееее help  Joy
Честито на всички имащи повод   bouquet
Ицо обожава всички видове месни пюренца, а агнешкото му е любимото, няма на кой да се метне  Wink
И аз смятам скоро да му купя каишки, че иначе ще трябва да се инвестира в космодиск  Joy
А да ви попитам знаете ли откъде да намеря каска за бебо, че се страхувам от ударите по главичката като прохожда?Някой от вас ползвал ли е? Чувала съм, че в в някой държави касчици носят всички дечица в детските градини.
Инак хитренчо от 3-4 дни ни "командери" по цял ден като посочва с пръстенце къде иска да иде!!! hahaha Разбира се таткото угажда  Crazy, мама понякога  Wink

# 113
каска за прохождане http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_ … c48c9864b2c488bde
не съм ползвала, но преди няколко месеца като падна за пръв път обмислях да поръчам  Confused
ето и тема по въпроса http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=299778.msg7666127

# 114
Да ви почерпя, днес моя мъж има юбилей, става на 30 години...

/ни каска, ни каишка смятам да купувам  Peace/  Radost искрено ти съчувствам, но пък поне ви е весело и има какво да изпълва деня ти...  Hug Инче никаде не мога да намеря мляко "Инчока" - явно доста се търси... Mr. Green

Хайде хубава вечер ... пийте едно за здраве... Wine Glass

# 115
  • Miami
И аз смятам скоро да му купя каишки, че иначе ще трябва да се инвестира в космодиск  Joy
Joy
На мен една приятелка ми даде каишки, но само на вън ги ползваме. В къщи не се пъне като върви и аз го държа само с един пръст, т.е. Жорко ме държи, и не си натоварвам толкова много кръста. Обачееее на улицата е страшно - навежда се за всеки фас и боклук, иска да сяда, тръгва да пълзи, абе луда работа  Crazy Тук каишките са ми много полезни, като дръпна юздите...  Mr. Green

И мен ме е страх да не си удари главата(не че не я е удрял де), но не знам дали ще я търпи тази каска на главата си. Летните шапки постоянно ги маха.

Фокси, да ти е жив и здрав рожденика.

Радост, ти си направо герой  Simple Smile Няма ли някой друг да те отменя поне за малко? Аз пак ще те питам(с риск да стана досадна), абе що не си смениш ника, например с мама Радост, звучи толкова хубаво в сравнение с  това Гадост  Peace

Лека нощ.

# 116
Поздравления в последния момент на всички именици! Да са весели, щастливи!

Иначе да се върна малко на хомеопатията - и ние преди месец се записахме, ама много късно видях поста на Вери за докторката в Бургас и тъкмо се бях записала при другия. Дано да сме доволни и занапред - засега ми харесва. Миналата седмица каза, че Вени има вирусна инфекция и я лекуваме в момента, но сега като прочетох поста на enevitable малко ме втресе. Ужасна история.

Момичета да ви питам за яденето.
Ние ядем 4 пъти, даже и 3 на ден, което хич не е хубаво. Обаче за едното ядене все съм в чуденка - сутрин и вечер сме на кърма още, малко след кърменето сутрин яде попара/кус-кус или овесени ядки, на обяд - пюрета редувам, следобяд каша/плод. Обаче вечерята все се чудя - кърмата ми не е много според мен и ме е страх да я оставям само на нея. Обикновено давам каша, ама не съм много щастлива. А още не сме намерили нашето АМ, което да замени или допълни кърмата. Имахме известен успех с Хип, ама за съжаление за кратко.

Хубавото е, че от 20 дни вече не се буди вечер да яде и си стана от самосебе си. Изведнъж спря, а е много странно, защото кърмата е по-малко.

Споделете вие какво давате, плийс  Sunglasses

# 117
АбЕ рАДОСТчЕ, я си кърми колкото може повече NaughtyГоспод ти е дал тази привилегия-оцени я,малката Вени както виждам си я захранила с всичко-така че и давай нощно време от вълшебната течност,доколкото знам кърмата си има фази на намалявани и май едната от тях е точно този месец bowuu
Казвам ти го,защото на мен не ми беше писано да го правя и с двете си деца повече от 20-тина дена,а това бяха най-хубавите моменти
и да не ми кажеш, че малката вени  е кръстена на моята класна и учителка по литература*другарката ташева*-щеш не щеш няма да избягаме от общи познати-това съм го установила от край време-светът е малък-факт  bouquet

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 10:15 от maimp

# 118
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Айде четвъртото зъбче на Жорко най-после изби  tooth

Ние ядем 4 пъти, даже и 3 на ден, което хич не е хубаво. Обаче за едното ядене все съм в чуденка - сутрин и вечер сме на кърма още, малко след кърменето сутрин яде попара/кус-кус или овесени ядки, на обяд - пюрета редувам, следобяд каша/плод. Обаче вечерята все се чудя - кърмата ми не е много според мен и ме е страх да я оставям само на нея. Обикновено давам каша, ама не съм много щастлива. А още не сме намерили нашето АМ, което да замени или допълни кърмата. Имахме известен успех с Хип, ама за съжаление за кратко.

Радост, как ги видя четири хранения, че и три  newsm78 Сутрин и вечер кърма - 2 хранения, след това попара/кус кус, ядки - 1 хранене, на обяд пюре - 1 хранене, след обяд каша/плод - 1 хранене = 5 хранения. Щом не се буди нощем, не виждам причина да се притесняваш, че не й стига кърмата.

# 119
  • Бургас
Кори според Косе Босе кърменето или храненето с АМ не се брои в тази възраст
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383196.225

Общи условия

Активация на акаунт