С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • Miami
mama Radost , кой ти каза, че ще има земетресение? Че и датата и часа  Mr. Green Доколкото знам  още не могат да предсказват земетресенията.

Ние ходихме с една приятелка на църква и се натикахме под масата барабар с бебетата   Grinning

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 19:51 от Кори

# 166
Браво и на Жорко за пъргавите крачета! Simple Smile
Моя тепърва се учи да пълзи. Мислех, че ще прескочи тази процедура като кака си. Но по- добре да пълзи преди да се изправи и пусне да ходи.

mama Radost, кой каза, че ще има земетресение? Само се чудят как да психясат народа. Преди време, аз бях още дете, 90-те години, пак беше плъзнал такъв слух. Баба Ванга тогава уж била предрекла. Не мигнах цяла нощ от страх.

# 167
  • И аз не знам къде...
Ние ходихме с една приятелка на църква и се натикахме под масата барабар с бебетата   Grinning

И ние, и ние  Peace Joy! Мислех да го пусна да пълзи пред мен  Joy ама се отказах и си го пренесох на ръце!

mama Radost , не съм чула подобно нещо  newsm78! И аз мисля, че са глупости! Дори и да има земетресение едвали някой го знае предварително  Peace! Споко  Peace!

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 21:22 от Дариии

# 168
Момичета това го казва астролога Емил Лещански по едно време май беше в нова
тв.Паниката е масова всички се изнасят на някаде догуша ми дойде от хорската простотия.
Моля се само Св.Богородица да ни закриля и всичко да е поредната глупост
Марти също не лази но за сметка на това не сяда за една секунда ходи много сериозно ама само с моя помощ, взех си каишки но нещо не му допаднаха, а иначе стъпва много добре.Стига съм се обеснявала спокойна нощ на всички мами и бебчетата им

# 169
Е, и да решиш да идеш някъде заради земетресението, къде по-точно ще отидеш? Насред някое поле в колата? То няма друго що-годе спокойно място...  Mr. Green Всеки трябва да си има застраховка на къщата, за всеки случай, а оттам нататък... всичко е в ръцете на съдбата/бога/природата/ кой-каквото-си-предпочита  Peace
Кори, много хубаво ходи Жорко!
Хайде, лека нощ!

# 170
Радост, надявам се да е само плод на "лунатичен" мозък!

Аз искам да ви питам има ли още някоя, която да я дразнят шевовете от раждането? Моите, които се стичат към бедрото, още много ме дразнят. Не мога да кажа, че е болка, в никакъв случай, по-скоро е гадно, неприятно такова.

Слава Богу, че имам син!!!

# 171
Здравейте и от мен в този късен час! Доста сте изписали и не мога да смогна да ви изчета, а ние нямахме нет известно време.
Лили Василена -и моята Васи хвана преди 4 г. речника-какво съвпадние!!!
Честито на Жорко -ама Кори ти май си позакъсняла с прощапулника Heart Eyes то детето си ходи вече!БРАВО!
Орхид -мила стискам палци! СТрахотно позитивна личност си -поне така усещам от постовете ти!  bouquet
Н.Ко -не тъжи, важното е 4е до сега си го кърмила, и бързо оздравяване!
Вери може ли на ЛС за лекарите хомеопати -добри спец. в Бс?

Много са сладки всички юнчета на клипчетата и сним ките, които видях!Да са живи и здрави!
Ние вчера боядисахме яйцата с кака Васи, беше много щастлива, че й възложих тази задача  и нямаше поражения:)))
А ние на 11.04 бяхме на сватба, и на същата тази сватба ни поканиха да кумуваме следващия месец!!!
Бебка Мирела я мъчи зъб4е номер 5, а може и 6, много лиги, много нещо. За вървенено все бърза и си заплита кра4етата, държа я само с една ръка.Иначе много нападателна -сграбчва децата за дрехите мълчливо и си взима това, което й хареса.От скоро запо4на да пищи, а седнем ли на масата, независимо дали малко преди това е яла, иска и от това, което хапваме ние.Е, какво да се прави много ящно това девой4е, омахва вси4ко, което й даваме за нула време Shocked

Другото което щях да пиша ми излетя от главата....нищо...пролет е все пак...
Лека нощ от нас, а утре дълги и слънчеви разходки!

# 172
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Ние както винаги сме ранобудни. Жорко е като часовник - в 7 часа пищи за млякото  Grinning Добре, че съм  кукувица и не обичам да спя до късно  Mr. Green

Инчока, моите шевове  не ме болят, не ги усещам. Имам 4 външни(и 3-4 вътрешни).

Днес Жорката има ден  Heart Eyes Става на 10 месеца. Ето една лека сутрешна почерпка  Grinning

Хубав ден, мами  Hug

# 173
Честито на малкия Кори
Ние също сме от ранобудните от 6.30 Марти днес е станал и още няма никаква надежда да заспи  скоро
Пожелавам ви един слънчев ден Hug 

# 174
  • Стара Загора
Добро утро!
Влизам само да ви пожелая

# 175
  • И аз не знам къде...
Добро утро  Hug!

И ние да почерпим! Ставаме на 11 месеца   newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38 newsm38!

Кори, честити 10 месеца на адаша  Hug!

Хубав ден, момичета!

# 176
Честито на месечковците  bouquet

Ние сега ще боядисваме яйца, чакаме Диди да се събуди и почваме офанзивата bowuu

Инче, и аз не усещам шевовете. Външните ми бяха 3, а вътрешните не знам Blush

# 177
     Здравейте момичета   Grinning

Ние се върнахме от София, .......отдавна  Embarassed . Просто, чак сега влизам в темичката.  В тази връзка орхид имаш една голяма виртуална прегръдка от мен  Hug  Hug  Hug .

Нашите новини са също, така да кажа добри. Даже нещо повече, много по-успокоени сме с мъжа ми!!! Д-р Алексиев потвърди, че заболяването е много рядко срещано. За наша радост, състоянието на Преслава не е от най-тежките. Имало и много по страшни случаи. За сега нищо не може да се направи, остава под наблюдение.  Ако продължава да и расте крачето и да големее, ще се прави операция, но може би към третата годинка. До колкото разбрахме, напълно няма как май да се оправи  Sad , но на този етап, това са бели кахъри. Правиха и снимка на тазобедрените стави.  Каза, че са "костно зрели" за прохождане. Не че тя има намерения за сега  Joy  ,  но това е друг въпрос. Ами това е накратко,  че  не  ми се  впуска в  по-дълги  обяснения  Embarassed .  Трябва да ви кажа, че с мъжа ми сме очаровани от д-р Алексиев!!! Страхотен лекар и най-вече ЧОВЕК. Не можете да си представите, колко добре обяснява и колко е внимателен.     Стига, че ....... Laughing  пак се отплеснах.

За една седмица пак съм изтървала много неща, ама така е, като са ме погнали едни парфюмни страсти и желания сега  Embarassed  Embarassed  Embarassed и се мотам в други темички Joy .

Галче  гледах снимките от кръщенето  Heart Eyes . Много сте хубави. Честито ти християнче .
InaD със закъснение да честитя и рожденния ден на каката  newsm59 . Много целувки да пратиш на Любчо  Heart Eyes .
Сигурно ще пропусна някого.
Кори честити ви ходещи, че и бягащи Жоркови крачета!!!

Честити месечинки на всички празнуващи днес дечковци   bouquet .

Ох , забравих да ти благодаря maristuta за споделената снимка  Heart Eyes     bouquet . Направо ми се пълни душичката като го гледам този красавец  Embarassed  /завижд, завижд   Wink   Hug /.

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 14:16 от lina1313

# 178
Здравейте и от нас, ние за Великден ще сме на село при баба и дядо, там се събираме цялата рода и е голяма веселба... Mr. Green

Момичета да ви питам вие имате ли лятни колички и какви? Аз от няколко дни гледам и все не мога да си харесам...  Sad дайте идеи...

Честито на месечинките да са живи и здрави...  Hug

Хайде чао от мен и весели празници на всички... Heart Eyes

# 179
Здравейте! Боядисахте ли яйцата?А козунаци направихте ли?
Утре едва ли ще имам възможност затова сега ви пожелавам весели празници!
easter

Общи условия

Активация на акаунт