С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Здравейтеееее
Честито на Жорковцитеееее  Heart Eyes
Инче,аз така си усещам шевовете,не е болка ,а едно мноого неприятно усещане ,понякога като сърбеш....абе не може да се обясни мн мн ,но ги усещам .
Весели празници момичетааааа...  Hug
Моят мъж ще е на работа цял ден утре и аз ще ида с децата у нашите за обяд,а вечерта в свеки  Confused .Няма как   #Cussing out

Лека вечер момичета   bouquet

# 181

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам ви приятен празник със семействата ви  Hug Бъдете живи и здрави и СЕ ОБИЧАЙТЕ!

# 182
Христос Воскресе!

easter  easter  easter  lovekiss

# 183
  • Miami
Христос Воскресе!

easter  Хубав празник   Hug

# 184
  • варна

ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 185
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!

Христос Возкресе!
Честит празник! Много усмивки и пролетно настроение!

Не съм влизала в темата от сто години! Имам да четааааа...
Накратко за нас - добре сме. Калина все още няма зъбки, но я мъчат през ден. Ходи, макар че все още я е страх да се отпусне съвсем.
Вчера бяхме на разходка в зоологическата градина. Много се впечатлява от разните му животни. Но фаворит й е котката! Grinning

Галче, честито християнче и от мен!

# 186
  • И аз не знам къде...
Во истина воскресе! Весел празник!

# 187
Христос Воскресе!С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници.
Здравейте отдавна не съм писала да си призная дори да имам малко време нямама желание да седна на компютъра.Много ми се насъбраха тревогите и безсънните нощи напоследък  Sad!Две седмици бяхме в провинцията и ги прекарахме в болницата.Вики получи много тежка обструкция или т.н. задух ,който премина в бронхолит.Почти не можеше да диша и беше на кислород , инжекции и инхалациии.Не пожелавам на никой да изживее тоя ад.Вече сме изписани, но детето още не е добре  Sick !Никой от лекарите не можа да ми даде диагноза ,но в последствие след изписването се появи висока t с разтроиство, а сега и обрив само по личицето.Горкото ми дете се отрови от най- различни антибиотици и лекарства.Днес вече съм решила да спра всичко което давам и да остана само на сироп за кашлица още 1-2 дни пък да видим  Praynig !
На всичко отгоре се мъчат да пробият 2-рите горни зъбчета!
Съжалявам за мрачния постинг,обаче сърцето ми се свило от мъка!
Пожелавам на всички само да са ви здравички дечицата,защото това е най-важното   bouquet !

# 188
  • София
Христос Возкресе!

ksenia, да не би да е някаква алергична реакция към нещо причината? Дано всичко се оправи!  Hug

# 189
ЧЕСТИТО  ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО  !!! Да бъдем по-добри и да се обичаме повече, но не само по празнични дни!

Честито на всички именници и празнуващи днес!!!

ksenia  мила, много лоши неща сте преживели. Прегръщам те  Hug   Hug   Hug  и Ви желая дано всичко отмине по-бързо и малкото ти съкровище да се оправи   bouquet    bouquet    bouquet

# 190
Христос Воскресе

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 16:22 от mama Radost

# 191
  • София/Севлиево
Христос воскресе!

Здраве, щастие и любов пожелавам на всички! easter easter easter

ksenia пожелавам ти малкото ти съкровище да се оправя бързо  Hug

# 192
Христос Воскресе! Здрави, весели, засмени! Много любов, топлина и уют във всяко семейство!

easter

Ксения -дано вси4ко се оправи и няма ве4е проблеми с малката принцеса, а само радостни мигове!

# 193
Во истина Воскресе!

Много здраве и щастие в семействата ви   bouquet

# 194
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

С пожелания за много здраве, щастие и любов!

Общи условия

Активация на акаунт