Накратко - нашето пътешествие с Йойо от България до Щатите беше много интересно и кое от кое по-забавни неща ни се случиха. Първо летяхме в бизнес класа до Будапеща, което си беше супер.
Обаче на полетът през океана Йойо трябваше да си има собствено място, за което платихме билет, но се оказа че си няма. Бяха настанили някакви двама до нас, които на всичкото отгоре бяха сополиви и кашлящи.
При излитането попитах за колан за нея, казаха, че не давали - ей така да си седяла в скута ми. Окей, излетяхме, реших да я храня - няма как да се наместя на една седалка с нея, та седнах на земята, а нея сложих да седне на седалката. Чак тогава една от стюардесите се сети да ме пита дали искам басинет (легълце за бебе в самолета). Та, поне в остатъка от полета Йойо си имаше местенце за игра и спане.
Пристигаме в Ню Йорк, обаче, и се оказва, че полетът ни за Маями е отменен заради лошо време. След 4 часово висене на летището, за да ни пренасочат, най-удобния следващ полет който ни предложиха е на следващия ден по същото време, тоест след 24 часа. Взех го, понеже нямах друг избор. И така се озовах сама с бебе в град, където не познавам никой и без резервация за хотел.
Такъв рев му дръпнах.. Вече минаваше полунощ, взех такси, отидох до близък хотел, където ми поискаха 450$ за една нощ.
На следващия ден пристигнахме в Маями, там имах резервация за хотел, преспахме и в неделята се отправихме към пристанището. Крис беше излязъл да ни посрещне, Йойо си го позна, не се разплака или нещо подобно, трябваше й малко време да свикне с него, но и това стана бързо.
За нещастие й пресипна гласа - сигурно от климатиците на кораба или от промяната на климата, та през следващите 4-5 дена беше много тихичка.
Всички на кораба й се радваха много, и колеги, и останалите пасажери, хвалиха я колко е тиха и кротка без да знаят, че е така щото няма глас.
Изкарахме много хубаво и си направихме много снимки за спомен.
В Ямайка водихме Йойо на плаж, в началото беше супер, седеше си в нейното си басейнче, но като реших да я заведа в морето се уплаши - дали от шума на вълните или от това, че я заляха почти до дупето, незнам, ама като ревна - рев, та рев. Не мога да сваря да я облека и да си тръгнем.
Ще се прави втори опит, няма как, не може едно раче така да се страхува от морето.
И така.. Сега вече сме в Перу, тук семейството много й се радват, много дълго я чакаха да дойде и са много щастливи, че най-накрая е тук. И тя се радва на всички, нали вече не се страхува от чужди хора, държи се приятелски с всички. Най-голяма радост са й братовчедите - умира от смях само да ги гледа как бягат около нея и се правят на маймуни.
И между всичките тези емоции, й никнат горните два зъба и нощем не спим много добре.. Вдига Т, има разстройство и плаче много, никакви лекове не помагат, освен спането в нашето легло.
Но правим тази жертва, няма как, тя толкова жално плаче, че направо къса сърцето.
Ще гледам да се включвам по-честичко вече. 

Аз съм от септемврийки 2007. Преди 2 дни получих едни сандалки на Next,но доста съм подценила крачето на дъщеря ми.Номер 3 са,стелката им е 12,2см,за краче 11 см.35 лв са-от естествена кожа са.Ако някой иска,заповядайте 
Ще спестя виртуалната почерпка, че каквито големи снимки слагам, ще ми теглите някоя ...
) и особено със снимките - Йойо е истински смел пътешественик
. Аз нещо съм пропуснала, но колко месеца ще сте в Лима? Или ще е нещо по-дългосрочно?