С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Христос Возкресе,момичета!Да сте живи и здрави вие и целите ви семейства!!!

# 196
# 197
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
момичета желая Ви здраве,щастие,късмет,на вас и семействата Ви  Hug

easter

# 198
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Нека бъдем здрави, щастливи, да греят усмивки на детските личица.

# 199
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Нека бъдем здрави, щастливи, да греят усмивки на детските личица.

bouquet

# 200
Христос Воскресе!   easter
Честит празник на всички, мили момичета! Да сте живи и здрави вие и семействата ви, много радост и щастие ви пожелавам!

Аз най-накрая успявам да се включа в темата, много пътуване и много емоции ни се насъбраха и компютърът беше последното нещо, до което ми беше. Wink Накратко - нашето пътешествие с Йойо от България до Щатите беше много интересно и кое от кое по-забавни неща ни се случиха. Първо летяхме в бизнес класа до Будапеща, което си беше супер. newsm47 Обаче на полетът през океана Йойо трябваше да си има собствено място, за което платихме билет, но се оказа че си няма. Бяха настанили някакви двама до нас, които на всичкото отгоре бяха сополиви и кашлящи. Close При излитането попитах за колан за нея, казаха, че не давали - ей така да си седяла в скута ми. Окей, излетяхме, реших да я храня - няма как да се наместя на една седалка с нея, та седнах на земята, а нея сложих да седне на седалката. Чак тогава една от стюардесите се сети да ме пита дали искам басинет (легълце за бебе в самолета). Та, поне в остатъка от полета Йойо си имаше местенце за игра и спане. Simple Smile Пристигаме в Ню Йорк, обаче, и се оказва, че полетът ни за Маями е отменен заради лошо време. След 4 часово висене на летището, за да ни пренасочат, най-удобния следващ полет който ни предложиха е на следващия ден по същото време, тоест след 24 часа. Взех го, понеже нямах друг избор. И така се озовах сама с бебе в град, където не познавам никой и без резервация за хотел. Tired Такъв рев му дръпнах.. Вече минаваше полунощ, взех такси, отидох до близък хотел, където ми поискаха 450$ за една нощ. Shocked Оказа се, че имало доста отменени полети и доста народ се е отправил към хотелите, та затова. Седнах в лобито на хотела където има безплатен интернет, за да потърся някой който да ми помогне. Търсих Трънчето, ама я нямаше онлайн и за съжаление не й намерих телефона. Rolling Eyes Как да е, накрая се намери един човечец, далечен роднина на моя мъж, който живее в Лонг Айлънд, на 40 мин. от летището, взехме такси с Йойо и се цопнахме при него. Добре, че се оказа добър човека, че не само ни прюти, ами и на следващия ден ни придружи за малко покупки. Mr. Green За съжаление не можахме да видим забележителностите на Ню Йорк, понеже останахме по-встрани, но нищо, следващия път надявам се да идем там по наше желание, а не по случайност. Wink На следващия ден пристигнахме в Маями, там имах резервация за хотел, преспахме и в неделята се отправихме към пристанището. Крис беше излязъл да ни посрещне, Йойо си го позна, не се разплака или нещо подобно, трябваше й малко време да свикне с него, но и това стана бързо. Simple Smile За нещастие й пресипна гласа - сигурно от климатиците на кораба или от промяната на климата, та през следващите 4-5 дена беше много тихичка. Simple Smile Всички на кораба й се радваха много, и колеги, и останалите пасажери, хвалиха я колко е тиха и кротка без да знаят, че е така щото няма глас.  Joy Изкарахме много хубаво и си направихме много снимки за спомен. Simple Smile В Ямайка водихме Йойо на плаж, в началото беше супер, седеше си в нейното си басейнче, но като реших да я заведа в морето се уплаши - дали от шума на вълните или от това, че я заляха почти до дупето, незнам, ама като ревна - рев, та рев. Не мога да сваря да я облека и да си тръгнем. Simple Smile Ще се прави втори опит, няма как, не може едно раче така да се страхува от морето. Crazy И така.. Сега вече сме в Перу, тук семейството много й се радват, много дълго я чакаха да дойде и са много щастливи, че най-накрая е тук. И тя се радва на всички, нали вече не се страхува от чужди хора, държи се приятелски с всички. Най-голяма радост са й братовчедите - умира от смях само да ги гледа как бягат около нея и се правят на маймуни. Laughing Водихме я на зоопарк, плувахме в басейн, мъкнем я по улиците всеки ден - няма спирка. Wink И между всичките тези емоции, й никнат горните два зъба и нощем не спим много добре.. Вдига Т, има разстройство и плаче много, никакви лекове не помагат, освен спането в нашето легло. Heart Eyes Но правим тази жертва, няма как, тя толкова жално плаче, че направо къса сърцето. Confused Тук продължаваме с домашните гозби, готови пюрета и да искам да купя - няма! Има точно 3 зеленчукови и 10ина плодови и това е. Незнам защо, казаха ми, че повечето майки готвели на бебетата си, затова нямало предлагане. Иначе каши има, формула също.. Добре, че вече яде почти всичко, че нямам притеснения. Йойо вече опита и някои по-екзотични плодове като лУкума и чиримоя, малки бананчета и други сладости. Wink
За тези от вас, които не са гледали снимките все още, ето ТУК съм ги качила, приятно гледане! Wink Ще гледам да се включвам по-честичко вече. Simple Smile
Изгледах всички снимки и клипчета, които сте качили. Много са ни хубави всичките юнски бебочета, много целувки на всички особено на проходилите зайовци! Heart Eyes Hug
Хайде, чао и поздрави от слънчева Лима!  Nature Sun With Face

# 201
Честит Великден, милички! Бъдете много, здрави, щастливи и винаги усмихнати!

# 202
  • София
Христос Воскресе

Кори много сладък Жорко и много хубаво си ходи. Пускай го без каишки и ще задобрее и навън Wink

Излизаме с МАрти, че вече ми се кара. Wink

# 203
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Аз съм от септемврийки 2007. Преди 2 дни получих едни сандалки на Next,но доста съм подценила крачето на дъщеря ми.Номер 3 са,стелката им е 12,2см,за краче 11 см.35 лв са-от естествена кожа са.Ако някой иска,заповядайте  Hug
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47#2

# 204
Христос Воскресе здраве и много усмивки  на вас и семействата ви
 Мимченце страхотни снимки страхотно изживяване радвам се че всичко е минало благополучно и сега сте щастливи вече при тати.
Честито на всички проходили дечица  Hug Hug Hug

# 205
Христос Воскресе! Бъдете много, много щастливи! Hug

# 206
днес софия НАВЪрШИ 10 месеца,
честито и на другите месечинки
СПЕцИАлНИ ПОЗДрАВИ НА рАДОСчЕТО ОТ бУрГАС И НА мАлКАТА Й ДЪЩЕрИчКА ВЕНИ

ВчЕрА ПЪК ВАСКО НАВЪрШИ 5 ГОДИНИ football

# 207
Честит празник на всички!
Ние днес (бел.ред.-вчера) станахме на 10 месеца, също като София  Hug Ще спестя виртуалната почерпка, че каквито големи снимки слагам, ще ми теглите някоя ...
Най-накрая отдолу вече ясно ни се виждат .... две зъбчета. И още две май се усещат встрани, ама да видим  Laughing
Ето я и самата Вени, на която още й личат следите от боядисването на яйцата

Не знам защо стават такива големи тия средни снимки, но малката е по-малка от пощенска марка.

Повеселихте ли се по празниците? При нас беше чудесно, но от утре наистина започвам диета, че положението вече е нетърпимо - лятото дойде и няма какво да се облича  Embarassed Пълна трагедия.

Ксения бързо да се оправяте, че много страшно звучи, това което пишеш.

lina1313 дано всичко с вас се нареди и малката Преслава да няма проблеми занапред. Добре е, че все още се намират истински доктори, както казваш.

Мимченце, много се забавлявах с разказа ти (е имаше и доста драматични моменти  Wink) и особено със снимките - Йойо е истински смел пътешественик Simple Smile . Аз нещо съм пропуснала, но колко месеца ще сте в Лима? Или ще е нещо по-дългосрочно?

Айде, че пак съмна, докато се набуткам.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 02:07 от radosttz

# 208
Добро утро и от мен!
Тъй като съм първа за днес,кафенцето е от мен  Wink

Я кажете вие давате ли на бебоците нещо от рода на кроасанки,сухи пасти,че покрай мен всички майки  дават Thinking
Хайде лек и усмихнат ден  Hug

# 209
Здравейте Simple Smile
Мимче  Hug , много хубави снимкиии .Много неприятно,това със самолета,но важното е че всичко сега е наред и сте щастливи  Heart Eyes
Рони ,аз НЕ давам кроасани ,вафли ,пасти и такива подобни  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт