Писах го с най- добри чувства и във връзка с това, че по едно време споделяше, че не качва и т.н. А то госпожицата си е много добре, пухче, има къде да я щипнеш по ръчички и крачета. Поне така съдя от снимката.
Писах го с най- добри чувства и във връзка с това, че по едно време споделяше, че не качва и т.н. А то госпожицата си е много добре, пухче, има къде да я щипнеш по ръчички и крачета. Поне така съдя от снимката.

Я какви крачета е направила с цепчици. Жорката няма такива 
Ама така е то, всеки с проблемите си 

Ако сваля още 2-3 килца, ще съм както като бях абитуриентка 
Ще я караме, докато мога, няма да се откажа аз така лесно 
Приятен ден на всички
аз след като родих бях 60 и още сьм толкова, кьде ги задьржам тези в +, не мога да разбера,
а си влизам в старите дрехи, даже някой ми хлопат. Танитка и аз така бях с баткото, без диети и ограничения, смькнах кг, бях 52
, финна мацка,
ама моето от ходене, по цял ден не се прибирах.
. Ако поне 20 не се съберем, надали има смисъл да се събираме. Ето пак съобщението ми, за тези,които не са прочели:
. Аз съм си като преди да забременея, но не бих отказала да сваля още някое килце, ама много послушно бебе ми се падна.
. Не че се оплаквам, ама спи си, ходи си..... Само дето след месец-два вече ще тичам след него
, че много палав се очертава.

Какво си се закахърила! Нормално е да не ти се пълнят така гърдите, това не значи, че по-малко произвеждат! И аз от две седмици най-накрая мога да спя спокойно без сутиени, подплънки, не ми се сменя размера на гърдите по три пъти на ден, и съм безкрайно щастлива! Цели девет месеца чакам да се регулирам
Марти вече е захранена, няма страшно 
А и моят опит с подобни курсове е, че винаги, когато се откажа от нещо заради курса, се случва така, че точно в този ден на курса нищо съществено не правим, и после ме е яд
Моят девиз в живота е "По-добре да правиш неща, за които да съжаляваш, отколкото да съжаляваш, че не си ги направил"
ще му давам домашни
А и моят опит с подобни курсове е, че винаги, когато се откажа от нещо заради курса, се случва така, че точно в този ден на курса нищо съществено не правим, и после ме е яд
Моят девиз в живота е "По-добре да правиш неща, за които да съжаляваш, отколкото да съжаляваш, че не си ги направил"
Проблемът е, че тогава курсът ще е интензивен - 11 дни по 6 часа на ден и после изпит. 
Как бе, един е BATISTUTA, една е и maristuta.

Няма още 8 килца. 
- кой е този език, дето само за 11 дни може да се научи? Или това е някакво поредно ниво/част от ниво?
, малко по късните доби пиша 
. Пожелавам Ви много, много приятни емоции най-вече с тати и с всички роднини!!!
. Особено много се радвам на майчетата зад граница, защото чрез Интернет хем могат да се свържат с близките си, хем могат да се чувстват и като "у нас" чрез форума и заедно да сме съпричастни с израстването на децата ни!!! 
. Еййй майка ми беше откачила "Как така ще викаш на детето, то ще си отслабне......, какви са тея приказки
.... и така
първоначално и първосигнално като един Скорпион, ако бях на твоето място знаеш ли какви щях да ги сътворя...../ти си знаеш де , сигурно и на теб ти е минало през акъла същото/. Обаче , мислих, мислих и стигнах до извода, който мен изобщо не ме удовлетворява, но най-добре не се занимавай с тях, те самите не го заслужават. Важното е, че Бобича е добре и е сега е по-важно ти да се почувстваш добре
. Ако обаче решиш да предприемеш нещо да знаеш , че аз лично съм насреща, както, предполагам и всички мами от тук
.
. Аз редовно не пиша, но за това пък не изпускам да чета, колкото и да е късно. Както всички вас , обаче, като се постопли, не можеш да ни прибереш от улиците. 
. Както аз не ям всичко, не мога да очаквам, че и детето, ще яде всичко наред. Но , наистина за моя радост, доста добре възприема храната.
. Честно казано " на аванта "чрез теб " поне му се порадвах пак !От както сме с моя мъж , аз спрях да гледам футбол,защото той не обичаше, а преди бях такова "футбалярче". Направо ми се чудеха приятелки, как съм можела да гледам футбол, ......еми така..... Нооооо, от преди година , мъжа ми пощъкрля по Манчестър Ю и аз му викам" Ха сега, ти както не гледаш мачове , аз сега да ти се смея ли "