Лина, първоначално и първосигнално като един Скорпион, а?
Успех ви желая в София. Колкото и да е трудно, мисли положително.

Много хубав празник е днес.
. А нашата педи е отпуска и тази която я замества щях да я
казвам и че давам Хомеожен9 и др. хомеопатични а тя ми се хили насреща и ми вика нещо др. хомеопатично което да не си дала има ли
.

.
- кой е този език, дето само за 11 дни може да се научи? Или това е някакво поредно ниво/част от ниво?

Иначе тогава просто това е отделно ниво с изпит накрая за съответното ниво. Разбира се, че не е "опит" за научаване на език за 11 дни. 
. Честно казано " на аванта "чрез теб " поне му се порадвах пак !От както сме с моя мъж , аз спрях да гледам футбол,защото той не обичаше, а преди бях такова "футбалярче". Направо ми се чудеха приятелки, как съм можела да гледам футбол, ......еми така..... Нооооо, от преди година , мъжа ми пощъкрля по Манчестър Ю и аз му викам" Ха сега, ти както не гледаш мачове , аз сега да ти се смея ли "

хмммм да не е македонски? 
шегичка
хмммм да не е македонски? 

?
Инак като сме заговорили за кг. и пуФкавелковци ето го и моя 10месечен убосник с тежинка 10,120 и дължинка 74см.(ако е измерен правилно). Както казва татко му "Като торпилка е"!!! Педито мнооого ни хареса и ми успокои че той НЕ Е дебел !!!
Иначе ходим вече стабилно като се попридържаме. Аз от два дни му викам Хари Потър, че при свободните 2 часа на мама, когато го гледа таткото, същия му причини ожулване на челото от един клон, щото решил да го сложи в раницата-столче и "заедно" да садят райграс в двора че да се учел
!!!!