С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
В този час
щастлива чувствам се и аз,
че мога да ви поздравя,
Приятели, с име на цветя!
И нека цветното ви име
държи духа ви във цъфтеж,
дори във късна есен, пък дори и зиме,
Животът с вас да бъде ведър, свеж!
Честито и наздраве,
днес и за множество лета,
Приятели незнайни,
Приятели със име на цветя!  bouquet   bouquet   bouquet

# 76
Здравейте  Hug

Честито на именниците днес много здраве радост и щастие   bouquet

Да почерпя че и аз празнувам днес  cook cook beer Wine Glass .

Gadost - страхотно стихче  Hug

radosttz - и ние сме още без зъби несте единствени  Laughing  Hug

Вери - нещо не можах да схвана искаш да ми кажеш че като съм дала Осцилококцинум и Хомеожен9 съм я  разболяла ли ? Относно хомеопатията  съм бих казала отчасти наясно лекувах голямата си дъщеря така около 1.5г. . Но немога да намеря доктор /хомеопат/ който да е съгласен че когато се наложи се дава и АБ. Докторката при която водих Диди почти я остави да не чува от един отит но не даде АБ / аз несъм съгласна с такова лечение/. А за сърденето няма за какво да ти  се сърдя всеки има свое мнение и сме заедно за да си го споделяме  Peace

Лек и приятен ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:51 от rozi_ozi

# 77
Здравейте и от нас.
Честит празник на всички именници  smile3525!!!

И аз да почерпя за мое здраве...

И още веднъж...

по повод нашите първи самостоятелни стъпчици. Василена вчера ги направи, а днес съм решила да правя прощъпулник, всичко е вече готово само чакам малката ходеща принцеса да се събуди Simple Smile.

Желая весело настроение на всички празнуващи!
А по-късно ще споделя за какво се е хванала малка буба.
Това е за сега от нас.

# 78
  • Miami
Привет  Simple Smile

Честит празник на всички цветенца   bouquet Бъдете живи, здрави и усмихнати   bouquet

# 79
Честит празник на всички  Hug

# 80

Честит празник на всички които празнуват днес - да сте живи и здрави, усмихнати и само хубави неща да ви се слуват!  Hug
Днес и моята сестричка Невена има имен ден и тя да ми е жива и здрава!  Hug

Усмивката е подарък, който дава малко парченце щастие и огрява нечий ден!  Heart Eyes

# 81

Честит празник на всички цветя    Hug

май и аз ще взема да се прекръстя  newsm78
готово Wink

# 82
Хей, прекръстените!
Що не пуснахте една почерпка тука и ние да разберем, че кръщене е имало  Wink
Пък и снимки преди и след кръщенето, да ви се порадваме  Hug

# 83
  • София/Севлиево
Здравейте и от нас!

Минавам набързо да кажа ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които имат повод днес(в това число и аз) Simple Smile
И една скромна почерпка по този повод  beer3  Popcorn  cook

Иначе при нас нищо ново, освен че вечер сме си в София и тези дни не сме се спирали-то не беше Витоша, Зоопарк, Южен парк ...

Хайде лека и хубава вечер на всички!

# 84
Честито на именниците и от мен  Hug

# 85
Хей, прекръстените!
Що не пуснахте една почерпка тука и ние да разберем, че кръщене е имало  Wink
Пък и снимки преди и след кръщенето, да ви се порадваме  Hug

В тази връзка, аз вече си имам християнче Heart Eyes. Снимков материал утре, че изтощихме батерията на фотото Mr. Green.

Лили, честити ви "крачета". Бързо да бягат и все в правилната посока  bouquet

Лягам, че едвам гледам Tired

# 86
  • Стара Загора
Добро утро!

Честито(на патерица) на всички цветя сред нашите редици!   bouquet

Lili_Vasilena честито и на пьрвата проходила мома!  Hug

Галче честито ти християнче!  Heart Eyes

А ето и малко сладост,

по случай нашата 10-та месечинка. Честито и на наборчетата.  Hug

# 87
Вери - нещо не можах да схвана искаш да ми кажеш че като съм дала Осцилококцинум и Хомеожен9 съм я  разболяла ли ?
Съставът на Хомеожен:

Mercurius solubilis 3 СН
Pulsatilla ЗСН
Spongia tosta 3 СН
Bryonia ЗСН
Bromum 3 СН
Belladonna 3 СН
Phytolacca decandra
Arum triphyllum 3 СН
Arnica montana 3 CH

+ Осцилококцинум

Тези комбинации за мен по- скоро биха объркали организма, отколкото да му помогнат. Твърде много са. Кой ги е изписал тези лекарства? Не вярвам да е класически хомеопат. Принципът при хомеопатията е лекуване на подобното с подобно. Също така Хо л-ва се изписват според организма, ситуацията, проблема, конфликта, емоциите, а не според болестта.

Ето тук / случайно избран линк / можеш да видиш какво значи лекуване на подобното с подобно, ако не ти се четат темите от форума и ако имаш време:

http://bggp.net/viewtopic.43.html

Именно това ме накара да напиша: Може и затова детето да се е разболяло.

Ти защо държиш да се дава АБ? Защо мислиш, че Х-ята лекува само леки настинки, а по- сериозни проблеми не?

Не искам да ми отговаряш на въпросите. Simple Smile Задавам ги, за да помислиш.  Wink

Гали, честито християнче! Да е жива и здрава!   bouquet
На Lili_Vasilena  честити ходещи крачета! Без никакви спънки в живота!   bouquet

# 88
ВЕРИ и аз съм привърженик на хомеопатията, но в граници,мисля че рози ози това е имала предвид,освен това хомеопатите много взеха да стават и с твърде крайно мнение,не ти правят карта,а ако я правят така небрежно действат ooooh!,не може да се подхожда меко казано сектански по отношение на АБ-има случаи ,когато според мен е неизбежно,СИНЪТ мИ Е 5 ГОДИШЕН И ДОСЕГА НЕ Е ВЗЕмАл АНТИбИОТИК,но явно детето е здраво , а и аз си го калявам от бебе,НО може ли доктор хирург хомеопат  в продължение на година да се опитва да му сваля фиксиран тестист с хомеопатия И правейки му накаква неизвестна мен диаграма в продължение на 1 час ми изскочи с мнение ,че имал емоционално състояние като на възрастен-сиреч изхабен, а през цялото това време аз го държах за ръчички ,за да е спокоен и тъй като безрезервно вярвам в енергията и биополето,смятам че аз съм била в момента в такова емоционално състояние и вероятно то се е отчело Peace
Иначе аз Васко ,ако го усетя ,че нещо ми се поразкеква му давам витамин це и добре му се отразява Laughingкато бебе много ядеше лимони и може да се е предозирал тогава,защото нали сега вече се смята,че Це-то също не се изхвърля изцяло -та затова да е здравичък де Laughing
УСмИХНАТ ДЕН мОмИчЕТА

# 89
Именно! Всеки май почна да се прави на хомеопат...
За болести и АБ, лекарства и т.н. аз съм с по- особено мнение- сектантско в очите на другите.  Laughing  Hug

Общи условия

Активация на акаунт