С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
 ТЪЙ КАТО АЗ В СлУчАЙНОСТИ НЕ ВЯрВАм  ТА В КОНТЕКСТА на водения разговор-преди минута моя приятелка ми скайп-на,че детето на тяхно приятелско семейство е починало снощи от остра вирусна инфекция,която е поразила сърцето-ЛЕКАРЯТ преценил,че няма нужда от АБ Cry
ТО ясно е ,че вирус с антибиотик не се лекува,АМА усложненията от вируса КАК.........
мИр НА ДУШАТА мУ  на малкото ангелче
ТА ЗАТОВА мИ бЕШЕ ДУмАТА
ИНАЧЕ ВЕРИ и аз съм за всичко естествено ,доколкото е възможно в нашето съвремено живуркане,радвам ти се искрено и ДА ти кажа ,че имаш много хубави дечица-с очички бадемчета,а синеокото небе в дъщеричката ти така ме запленява  Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 09:50 от maimp

# 91
Много тъжна новина и много жалко за детенцето.  Sad
Не знам предисторията, за да взимам отношние.

За жалост случват се и такива неща.

А който държи на АБ, да ги дава. Нямам за цел никого да спирам и да убеждавам в налудничеви неща....

Застъпих някои аспекти на хомеопатията, защото забелязвам, че има разни пропуски. А напоследък много народ дето хич не е доволен от това лечение.
Както и да е...спирам. В днешно време има поне море от информация. И все пак хора-хомеопати, на които можеш да се довериш, а не да си изписваш сам гранулки.

# 92
ИНАЧЕЧЕ ВЕРИ и аз съм за всичко естествено ,доколкото е възможно в нашето съвремено живуркане,радвам ти се искрено и ДА ти кажа ,че имаш много хубави дечица-с очички бадемчета,а синеокото небе в дъщеричката ти така ме запленява  Simple Smile
[/quote]

# 93
Хехехе, мерси за хубавите думи.  Hug

Аз само да заключа, че нямам за цел да се заяждам и упреквам никого...
Просто ми се иска малко повече да мислим и да не се водим от страха.
Знам, че не е лесно, но пък и не е непостижимо.  Simple Smile
Това съм го казвала и друг път и ще продължавам да го казвам.

Сега си лягам, стига съм ляла акъл.  Wink

# 94
Добро утро  Hug

maimp - права си точно това се опитах да обясня Peace . Много тъжно за детенцето  Cry .  Едва ли има родител който да се радва когато му изпишат АБ за детето , но тези хора със сигурност съжаляват че не са им изписали такъв  Confused

Вери - аз не държа да давам АБ а смятам че когато стане по сериозно положението може да се даде АБ и пак да се продължи с хомеопатията.  А нежеланието ти да   отговарям на въпросите  ти звучи доста обидно -- като ЗАПАЗИ НЕКОМПЕТЕНТНОТО СИ МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ  Naughty За мен наистина е доста трудно да съм спокойна когато децата ми са болни . А относно състава на Хомеожен и Осцилококцинум немога да кажа дали обърква организма и от кого трябва да се изпише но смятам че тук няма мама която да не го е давала на децата си или за нея и е помагало  Thinking

samimami - честита месечинка   bouquet

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 11:04 от rozi_ozi

# 95
рози ози не се сърди на вери,тя си е много точна -засичала съм я в бургаската тема,сигурна съм,че просто не е искала да те ангажира с отговори
ДА ви кажа честно аз например имам май по-особено чувство за хумор и все ми се налага да разяснявам, че се майтапя Laughingи не влагам заяждане
ТА и за Вери може би е така,просто различия в изразяването и като не се виждат и чуват хората стават недоразумения Laughing

# 96
Ето го кръщенето на моето малко цветенце  bouquet  http://galinavi.multiply.com/photos/album/9/9

# 97
Привет и от нас....  Hug

Галче честито ти християнче, много е хубавка, стархотни снимки , а манастира е направо страхотен /къде е това?/
Рози ти си знаеш най-добре, за твоето дете ... по-важно е да сте здрави, а как и защо си решаваш ти...  Heart Eyes
samimami честито и на вас... да сте живи и здрави... Hug /много хубава и калорична почерпка, ями...  Blush/
Lili_Vasilena честито прохождане ... само напред и с усмивка ...  Wink

Момичета да ви питам - взела съм едно десертно нишесте на бебинка и пише да се приготви с 800мл прясно мляко, Рози ми сподели, че мога да го направя с АМ, но все пак тези от вас, ако ползват прясно мляко - каква марка?  newsm78

ето и две снимки от вчера:
с венец от върбовата клонка ..  Blush         ... и малкото рапърче..... Mr. Green

Хайде хубав ден от мен ...

# 98
Ето ни и нас здравейте на всички
Галче честито много сте красиви и двете на снимките
Аз искам да ви попитам какво ви е отношението към каишките за малките,че кръста много ме боли, а Марти не се спира за минутка, а за залост неиска в паяка и по цял ден се държим пък не е и от леките Laughing, а и още нещо давате ли пюре от заешко видях го в детския магазин и реших да му звема да видим дали ще му хареса
RedFox страхотно рапърче си имаш Hug

# 99
Здравейте!
Аз се позагубих малко и днес изчетох пропуснатите теми. Виктор вече започна да пълзи, но не е много активен. Повече предпочита да стои на дупе. Изправя се само ако някой му хване ръчичките. Батко му на тези месеци вървеше, а той си е мързеланко. Освен това е доста едър за възрастта си. Висок е 79 см, тежи 10 800.

Честито на всички, които имат поводи за празнуване.

# 100
Gadost, аз лично бих си взела каишки, ако малкия иска да ходи, но да е държан; а ако пък и бях бременна изобщо нямаше да се замисля  Peace както и преди съм казвала - дали ще го държиш за две ръце, или ще го държиш с каишка, каква е разликата за детето  newsm78 А ти как се чустваш? успяваш ли да си почиваш? можеш ли да го вдигаш?
Митко е добре, пада често, има цицини по главата, но какво да се прави, това е живота и никой не е казвал, че е лесен  Joy
сега се е заврял под масичката, и се опитва да се изправи, всеки път си удря главата, но се сеща да изпълзи оттам... отивам че се ядоса Simple Smile

# 101
Привет!
Първо да започна с поздравите - Samimami, честита ви месечинка, а на Галче - честито ви християнче   bouquet!
RedFox, голяма сладурана тази Веси  Hug.

Сега да ви кажа, че вчера направих прощъпулника и Василена си избра речник и едно шишенце Sandrin, което бях нарекла за професия стоматолог  Grinning. След това милата започна да придърпва един по един останалите предмети, които бях подредила, оправно детето, на кого ли се е метнало smile3503... Разбира се накрая и питката опита, и в меда бръкна с ръчичка... голяма веселба настана  Simple Smile.
Това е от нас, оставям ви, защото буба се събуди.

# 102
Fox-и, аз ползвам прясно мляко "Инчока". Количествата са ограничени, няма за вас! smile3534 Като оставим лиготиите настрана, мамите от блока ми купуват Верея или Маркели.

# 103
  • Miami
Привет  Simple Smile

а и още нещо давате ли пюре от заешко видях го в детския магазин и реших да му звема да видим дали ще му хареса
Аз съм давала до сега заешко, но от домашен заек. Вчера една приятелка ми даде готово пюре със заешко на Ганчев, защото нейното дете не го харесвало. Днес се опитах да го дам на Жорко, но и той не го хареса.

За каишките споделям мнението на Офиоли  Peace

Рози и аз мисля, че нещо не си разбрала добре Вери  Peace За съжаление това е недостатъка на виртуалното общуване. Казвам го, защото и на мен ми се е случвало да изтълкувам по различен начин нечие мнение  Peace

И да ви се оплача - вчера ми се счупи едно зъбче и днес зъболекаря ме сюрпризира, че ще трябва да се изръся за коронка металокерамика  200 лв. Направо ми се скапа настроението Sad

Мацки, сега се сетих да питам някоя от вас беше зъболекар, може ли да ми каже това 200 лв за коронка нормално ли е?

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 18:41 от Кори

# 104
Вери -   А нежеланието ти да   отговарям на въпросите  ти звучи доста обидно -- като ЗАПАЗИ НЕКОМПЕТЕНТНОТО СИ МНЕНИЕ ЗА СЕБЕ СИ. А относно състава на Хомеожен и Осцилококцинум немога да кажа дали обърква организма и от кого трябва да се изпише но смятам че тук няма мама която да не го е давала на децата си или за нея и е помагало  Thinking
Аз ти писах защо " задавам " въпросите. Пък ти както искаш ги интерпретирай. Аз не съм хомеопат и не претендирам за компетентни мнения. Точно за това се консултирам с такъв. Не мога да си позволя да самолекувам. Но като цяло поне съм запозната с принципите на Х-ята.  Тези двечките лекарства аз лично не съм ги давала и няма да ги дам. Не знам защо твърдиш, че всички сме ги давали. А дали помагат е малко спорен въпроса. АБ и Хомеопатия не могат да се прилагат едновременно. Има случаи, разбира се, когато се пие АБ, но след свършването на приема му, да се даде хомеопатия. Но това пак го решава хомеопат.

Гали, много сладки снимки! Simple Smile
Кори, много неприятно. Знам какво ти е.  Confused Аман от тия зъби.

Честито на месечинковците днес. Още 2 месеца ииии ще се празнуват рождени дни, ей. Как лети времето...Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 20:06 от Вери

Общи условия

Активация на акаунт