С най-здравото червено яйчице всички ще пребори Юнското дете!

• 17 860
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • варна
 Ксения, дано се справите ,може да стане по-добре без лекарствата.
  Отстрани погледнато, е странно съвпадение ,че точно като сте отишли там, се е разболяло детето. Може да е от повече прахоляк, влага или някакви растения.
 РОНИ,Най-голямата прегрешение са ни бебешките бисквити, но не е ял от няколкщо дни такива. Други като изброените, няма да давам.
 Онзи ден видях една майка, която беше дала на бебето захарна топка на  клечка и то си ближеше с кеф.
 Мимче, приключенията на Йойо вече стават за филм. Joy Ама сигурно хич не ти е било смешно.
 Целувки.

# 211
  • София
   Здравейте,много хубави празници минаха и най-накрая успях да се разровя в любимото ми форумче,направо се затъжих за юнските мами и бебоци Heart Eyes
РОНИ мерси за кафенцето Simple Smile
Мимче имали сте доста премеждия  ,но пък след такива трудности следват много приятни мигове Hug
Галче много сте хубави с малката, честито ти християнче,дори и малко със закъснение! Вие как избрахте кой да е кръстник,че аз все още се чудя за моя Вики,добър приятел ли да е или кръсниците ни от сватбата ни,въпреки че ние не сме сключвали граждански брак...
Лина1313 радвам се че всичко е минало добре Simple Smile
ralli i Кори,честито на проходилите малчугани Simple Smile
И последно Бюти,не успях да направя козуначето,неможах да се доредя от баби и свекърви, но здраве да е  ... другият път Simple Smile

Чао за сега хубав ден на всички  !!!

# 212
Христос Воскресе!

Пети
, на Диди кръстниците й бяха нашите кумове от сватбата. Аз много исках да е някое семейство с малки деца, на нашите кумове вече са големи децата, но така и не можахме да изберем никой и поканихме тях.

Рони, и аз не давам кроасани и пасти, но съм далеч от мисълта, че на яслата няма да им дават такива неща Confused

# 213
 Hug Войстина въскресе.

Мимче, като ти видя щерката, някак си изпитвам неконтролируемо влечение да я намачкам... Много и се кефя,  Hug страхотна ти е...  Embarassed за снаха и да я искам, няма да можем да се доредим - кандидати бол...

Ние станахме на 10 месеца и сме мнооого големи. Мама и бати го учат на всички познати маймунджолъци, барабар с това да духа светната лампа, пък дано на РД да си духне и свещичката  party041 . Имаме си 3 зъбчета от доло и чакаме още 2 от горе. Иначе сме супер спокойни и доволни от живота.
Слънчеви дни ви желаем мамчета и бебчета.  bouquet

# 214
Честито Възкресение Христово.
Днес бяхме на консултация и сме 72 см и 8,250 кг на 10 м и 2 дни.
Лек и усмихнат ден на всички.

# 215
  • София
Здравейте момичета и честит празник макар и малко със закъснение  Simple Smile  bouquet

Ние бяхме за 2 седмици в Бургас и тъй като там нямам нет, малко се поизгубих.
Добре си прекарахме, въпреки че в началото явно от пътуването и смяната на климата Яна малко се поразболя и беше няколко дни с температура, липса на апетит и много крива. Слава богу бързо и мина, като допълнително съм давала само имунокинд и вит.С
След като се оправи отново стана същата лакомница и само да види някой да яде или пие нещо веднага започва с нейното "ам-ам" и не мирясва докато не се даде и на нея. Направо не знам какво да я правя, продължава да наддава доста добре и ме е страх да не стане дебеланка. Отделно продължава да си търси цица по всяко време и съм в голяма чуденка какво да правя с кърменето. От една страна исках да я отбия до началото на юни, че нали през лятото не било хубаво да се отбива, а септември смятам да я пускам на ясла. А тя е свикнала да заспива само на цица и се чудя там как ще я кара без нея Grinning Но при тази нейна пристрастеност, направо умът ми не го побира как ще стане... От друга страна, ако продължа да я кърмя, все пак кърмата дава допълнителен имунитет...
Кърмещите мами, мислили ли сте до кога искате да кърмите бебоците и как смятате да ги отбивате - особено тези по-пристрастените? (Надявам се, че  зачевайки пак тази щекотлива тема, няма да предизвикам нов спор)

Относно срещата - аз също съм от тези, които искаха да дойдат, но не са писали на Веси - просто ме нямаше и не знаех до къде са стигнали нещата, сигурно има и други такива, така че може би е добре още малко да се поизчака. Веси, довечера ще говоря с мъжа ми и окончателно ще потвърдя дали ще идваме. От друга страна, какво пречи срещата да се състои, дори и да са само 10 мами - едва ли от хотела ще се отментат, а дори и да се отметнат от Арбанаси, ще ни приемат някъде другаде...

Хайде хубав ден от мен  bouquet

# 216
  • варна
 Проблемът е, че ни направиха голяма отстъпка, за 20 стаи примерно .Ако са 10 стаи може да не направят тази отстъпка, а там е доста скъпо иначе. И може сигурно да се изчака още няколко дни, но само ако се отлага ,накрая ще се окаже, че няма стаи.

# 217
Здравейте момичета
Мимченце строхотни сте на снимките, а и такива емоции сте имали
ksenia дано всичко вече да е наред наистина без лекарства може и да е по добре нещо хомеопатично не си ли пробвала
blue ако питаш мен щом смяташ да я пускаш на ясла наистина вече трябва да я отбиеш колкото и да не ти се иска или пак поне я научи само сутрин и вечер и това е вариянт.Аз сащо записах Марти и ние живот и здраве септември сме в яслата но дори ми казаха ако мога да започна да му създавам режим да спи по веднъж на ден за да му е по лесно и на него после има още време но мисля като станем на годинка да започна сега ми се струва че е още малък да спи по веднаж
Приятен ден от мен и много  Hug на бебчетата

# 218
Привет момо4ета  bouquet
Ние сме добре ве4е съм на линия
2 месеца бях без интернет не ме питайте ужас  #Crazy много ми липсва6е форума
прместихме се  в Париж и без да знам една дума ха френски и без нет напражо ми иде6е да се гръмна или мъжа ми  #2gunfire
за от4ета ние сме  8.700 и 76 см. имаме си 4 зъб4ета но това не ни пре4и да се кърмим о6те ................. до кога незнам как 6те се отбиваме идея нямам
Да ви кажа прекарахме розеола а аз си мислех 4е ми направи алергия ама мина де
6те гледам да сложа снимка скоро
Вси4ки бебоци са мн сладки  Heart Eyes
хайде отивам да се преспиваме 4е днес се забавихме и после 6те ви 4ета
  bouquet лек ден 
ПС. Мим4енце много сте сладки пу пу
браво на теб как си се оправила сама и с бебе ...... браво Hug
продължавам да 4ета

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 17:33 от dari7

# 219
Здравейте и от нас  Hug

Честито Възкресение желая ви много здраве и късмет   bouquet

Честито на всички проходили и месечинковците  bouquet

Мимченце голямо приключение е било но важна е крайната цел до която сте стигнали аз сигурно не само щях да се разрева ами и незнам дали щях въобще да се справя . Браво на теб  Peace

ksenia - дано всичко отмине по-бързо . Голямата ми дъщеря е с астма и те разбирам  какъв ужас си изживяла . Бързо оздравяване  Peace

lina1313 - радвам се че сте добре и спокойни  Heart Eyes

Бюти аз също не направих козунака  Blush но смятам тези дни да се пробвам  Wink

Аз бях при баба на село с двете деца изкарахме си много добре . Неможах много да си почина от деца бабите си имат работа в градините но смяната на въздута и ежедневието ми се отразиха добре  Laughing.

Това е от мен лека вечер на всички мами  Hug и бебоци  Hug

# 220
Кърмещите мами, мислили ли сте до кога искате да кърмите бебоците и как смятате да ги отбивате - особено тези по-пристрастените?
До когато той иска. На мен не ми тежи, даже ми е приятно. Като гледам скоро няма да се откаже сам. Преди малко " изяде " 100гр диня и пак се лепна на циците. За начини на отбиване не съм мислила, защото не това е на дневен ред.

# 221

Блу, за отбиването аз лично смятам да кърмя поне до есента. Казаха ми, че не е хубаво да се отбива лятно време( идея си нямам дали е бабина дивитина или има логика в твърдението  Rolling Eyes) Но аз не бързам, не мисля да започвам работа,нито него да пращам на ясла (което не е проблем всъщност- остават сутрешното и вечерно кърмене ) Смятам нещата да станат естествено и от самосебе си. За сега имам кърма и докато е така ще си имам и сукалче  Grinning Но, ако смяташ да отбиеш Яна окончателно най- добре се консултирай с лекар(ти си знаеш  Grinning)

# 222
Здравейте  Hug

По въпроса с отбиването и аз не съм мислила как ще става, защото още не искам да отбивам. Искам да я кърмя поне до годинка, а ако и след това имам още кърма, няма да се откажа  Simple Smile На мен също ми е приятно и не ми тежи. А защо казват, че не е хубаво да се отбива през лятото? Това за първи път го чувам...  Blush

Козунаци аз пък месих за първи път тази година и станаха много хубави   smile3534
Дари7, така благородно ти завиждам, че сте се преместили в Париж   Hug Това е най-хубавият град в света. Бяхме там на меден месец и какво не бих дала пак да отида  Flutter  Heart Eyes

А миналата седмица забравих да се отчета след консултацията - 8850 г / 73,5 см (+750 г / +2,5 см). Бая е качила този месец, но това е за сметка на миналия, когато не беше мръднала нито на кг, нито на см. И това забелязвам, че е станало, след като си поднови нощното хранене. Явно на мама млякото най-добре й се отразява  Heart Eyes

Вие как избрахте кой да е кръстник,че аз все още се чудя за моя Вики,добър приятел ли да е или кръсниците ни от сватбата ни,въпреки че ние не сме сключвали граждански брак...

Петя, вие само църковен брак ли имате? Ние също много се чудихме за кръстик, защото нашите кумове не са двойка, но най-накрая си избрахме  Wink

Хайде, приятна вечер на всички и целувки   bouquet

# 223
мама Радост, я виж  Wink :

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2103451

Ей кукувците вместо да намаляват, се увеличават. Не знам вече какво става. Но с това озлобление и страхови психози не вървим към хубаво.

Моят сладур за този месец е качил само 200гр т.е. 10 200. Ама не спира да се движи, за мен е нормално.

# 224
  • София
  Танитка -само граждански брак имаме,мъж ми в църква не мога да го накарам да влезне,а. кръстниците са ни приятели не са сключили брак,даже се водят като свидетели при бракосъчетанието,но моите родители се занатпирали че тях трябвало първо да питам.....абе сложен въпрос но ще го измисля Rolling Eyes
   Вери,като те видях и се сетих за оризените биквитки,не ги хареса моето гризанче,така че останаха за мен,ама са си за диета баш,имат ми вкус на пуканки Simple Smile
   И още нещо съм се сетила да се посъветвам с  вас, давате ли нещо за зъбките,все забравям да питам моята педиатърка.
   Ние прекратихме с кърменето,по единствената причина че нямах достатъчно кърмичка,браво на вас които продължавате!

п.п Галчее,яко е -аз съм обелено яйце-хи хи хи

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 19:43 от petiu6a

Общи условия

Активация на акаунт