:http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2103451
Ей кукувците вместо да намаляват, се увеличават. Не знам вече какво става. Но с това озлобление и страхови психози не вървим към хубаво.
М,даа..щели да го съдят
Дрън-дрън,че пляс....
:
Дрън-дрън,че пляс....
Както и не виждам логика в твърдението, да не се отбива лятно време
Лично моята нагласа е, до към годинката на Митко да спрем дневното сукане (което и сега е само едно-две), и след това да си продължим сутрин и вечер докато ни е кеф на двамата;
!
! Малко китче си имам аз 
! Аз съм шоколадово яйце! Купонджийче
!
! Ти си герой! Сама с дете на толкова път и то с такива премеждия
! Ама и Йо йо си е малко геройче! И как бързо свиква с нови хора и места
! 
Коки все повече задобрява в ходенето, особенно по тревата, кьдето падането е по-меко.
вие как така от Италия, та в Париж?

за Йо! 
То и аз не правих тази година, а много исках. Не ми остана време. 
Важното е животът да е весел и да свиквате бързо на промените.
Временно ли сте там или и вие не знаете?

Първо гласа й пресипна, после й се зачерви дупето от спарване, сега пък й излязоха едни ситни пъпчици по вратлето - от претопляне пак.
Плюс разстройство и Т заради зъбите..
Иначе и нейният редовен номер е като седнем някъде на маса, да си иска от нашата храна, независимо, че току що е яла.
Сега заради разстройството е на оризово-картофена диета, сутринта за закуска й направих мляко с ориз, с АМ и малко канела и мнооооооого й хареса. 
И тя е доста пристрастена, чак ми става смешно понякога как си навира муцунката в деколтето ми и търси цица на какви ли не публични места.
Вадя и давам!
Нощем сега с тия зъби дето я мъчат, доста често виси на цицата, не иска ни вода, ни биберон. Незнам ако не беше сукалче какво щяхме да правим, много се успокоява и заспива докато суче. Понякога дори усещам, че не дърпа мляко, а просто си го смуче зърното за нейно успокоение. Гърдите ми отдавна вече не се пълнят като преди, супер спокойни са си и детето се храни, за което съм щастлива. Надявам се един ден да се отбие лесно и безболезнено. 
А Кокича как търчи по тревичката само, Йойо направо му завидя тука като го видя. 

Вече взе да ми пуска ръката и да тръгва сам, доста по смел е.

очевадна разлика в големината на гърдите ми...