ИЗРАЕЛ 32

• 20 895
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
 nbirthday на МАРИЯ!!! Да е жива и здрава и да има щастливо детство!!!
И аз имим племенничка рожденничка днес и децата се подготвят да лудеят следобед!!!
Снощи нашето Песах парти беше весело с танци и награди (както му е ред) E, децата не бяха много, но достатъчно за да вдигат шум и да създават настроение. Duda виждам че в аватара ти пише Варна. Защо не идвате на празниците?
Bube-Baron моята дъщеря беше миналата година в един клас с Валя (Eлена се казва). И на лагер в Ковачевци беше и там ми показа близнаците ( каза че са любимци на всички). Тази година чакаме лагера с нетърпение.
Слънце ви пожелавам Hug

# 106
  • Някъде там...
Петяяяяяяяяя ако ме осиновиш аз обещавам да си ям закуската,да лягам рано,да не досаждам много а от теб ще се иска да ме водиш в този зоокът  Praynig  Hug Страхотно местенце  Peace
Аз имах гости,мъжо цяла нощ готви нещо като хамин ама с друго име  newsm78 Голямо удоволствие е да хапнеш навън,на слънчице и да миришеш портокалите  Flutter Напълнихме за пореден път тумбаците  Joy
Вчера цял ден си чистих градинката,имах умрели 2 храста та си купих новички-скоро снимки  Grinning

# 107
ima-e , да ти е жива и здрава племеничката! Simple Smile
Какво за тези лагери по-интересно ? Разкажете малко.
Боряна ,   hahaha осиновявам те , но без мъжа  Joy Чакам и твоите снимки  Party ....

# 108
  • Някъде там...
Ето ми го новото храстче и изглед от градинката Simple Smile
http://www.boryana80.snimka.bg/album.php?album_id=323549&pid=11529348
4 снимки са продължавате надясно  Peace

# 109
Пете, лагерите им са наситени с щастливи преживявания. Нито минута не скучаят. Програмите им са забавни и образователни. Имат танци, игри, басейн, спорт, рисуване, учат ги да готвят. Изучават традиции, празниците, пускат им различни филмчета за историята на еврейския народ. Храната им е кашер. Мадрихите им са много мили и отговорни. Децата се връщат щастливи и си създават страхотни приятелства

# 110
Честит Рожден ден на малката Мария!
Пожелавам и да има едно безгрижно и весело детство,много да ви слушка и да ви радва!

# 111
  • Пловдив
  Честит Рожден ден на малката Мария!

Да е жива и здрава и само радости за мама   bouquet

# 112
Благодаря ви ,приятелки и приятел!
Днес се убедих ,че наистина тук имам верни другари.Ще пиша след ден -два,че сега лудница.

Ето една песничка от моето детство   http://vbox7.com/play:f607fdbf   - сега съм я пуснала на Миши!

Ще има снимки ,много снимки..... Joy

# 113
Честит празник на всики!  Simple Smile
Бубе липсваш ми щте ти се обадя скоро.

# 114
Упс ,имам правописна грешка. EmbarassedМай започнах да забравям българския. Cry

# 115
Честит Рожден Ден,Мария! newsm51 newsm51 bdbaloni Много здраве,щастие,любов,успехи,пари,беберони,коли,изтребители... lovekiss

# 116
Честит рожден ден на сладкана и чаровна родена каскадьорка Миши!
Да е жива и здрава за радост и щастие на мама, тати, бати, Мади и Ани!
Да раста все така умна и красива!
Танче   bouquet, честито!

Ние си дойдохме преди малко уморена съм- рецах- до смърт!
Но съм събрала толкова красота, толкова усещания, емоции и такова преживяване... ще разказвам утре. Като за начало качих снимки, ако имате въпроси, питайте. Има църкви около Кинерет и река Ярден, където Йоан Кръстител е кръщавал.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=363585

# 117
  • Някъде там...
Талинда,благодаря,че сподели тази красота с нас  Hug Следващия път като ходите,моля,оскуби един паун за мен  Joy А на пред пред последната снимка какво животно плува във водата?А балеринката и две хубави очи хванаха ли сомове?

# 118
  • На дивана, под юргана
Тали, това място със сомовете, където река Йордан излиза от Кинерета, ми е любимо!
Благодаря ти, че ме пренесе за малко там отново... Досега там не бях виждал бобри.

# 119
  • Някъде там...
Бобър  Peace

Общи условия

Активация на акаунт