Докога АМ?

• 6 962
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И според мен няма никакъв проблем в пиенето на АМ на тази възраст.Шишето с биберон за мен също не е съществено,в случай,че го изпива наведнъж за кратко време,не го пие нощем и не спи с него.Моята дъщеря също още пие мляко за малки деца,единствено държа зъбите да се мият след млякото,това е важната част в цялата работа с вечерното мляко на тази възраст.

# 16
Аз бих се радвала дъщеря ми да пие АМ толкова дълго време, но за най-голямо съжаление вече не го иска , а е едва на година и два месеца ooooh!

# 17
Пие АМ само вечер преди лягане и смятам да го давам до три годишна възраст, ако разбира се детето само не се откаже.

# 18
Щом си го пие детето не и го отказвай  Peace

# 19
Благодаря момичета  Simple Smile !
Ще  давам АМ докато  иска.
Зъбките задължително си ги мие след млякото. Пие Нестле Джуниър 2+.

# 20
Малеее, аз от сега бях започнала да си задавам този въпрос, ама като гледам дечицата до каква възраст си искат млякото, май ще почакам Joy

# 21
И аз смятам да й давам АМ докато си иска.Евентуално,ако го откаже бих дала прясно мляко преди сън,а киселото за през деня Wink

# 22
  • София
Докато детето го иска! Моята дъщеричка на 10 мес. го отказа и то категорично. Изхвърлих 2 кутии АМ. Сега пие кисело мляко, обожава го, аз нямам избор.

# 23
Мисля че щом детето го пие си го давай .Моята дъщеря много обича АМ и съм казала че ако ще и до 5 годинки да го пие щом си го иска  Simple Smile

# 24
преди лягане и след третата година си пиеше чаша топло АМ

# 25
  • София
до когато иска....нищо няма да навреди Wink

# 26
Синът ми е на 2г.1м. и все още си пие с удоволствие АМ /сутрин и вечер/-така му харесва и не мисля да му го отнемам.
Добре е да си пият млякото.Моят син е на Хипп-розов с пробиотици 3

# 27
Моят син е на 2год.и2мес. и все още си пие мляко преди да заспи.
Щом детето иска нека да пие;няма нищо лошо в това.
Ние сме на Нестле Джуниър 2+ и той си го харесва;правя му 0.210 мл.не че ги изпива но аз винаги му правя толкова Laughing

# 28
Велита по мое мнение, ако детето не е прекомерно едро, няма проблем че си иска млякото.
Само не разбрах, АМ след 3 годинки само на слабичките деца ли да се дава?
Хайде, стига с тези легенди, че АМ и кашите напомпват, и че децата, които ги консумират дебелеят...

Не са легенди, има си статистика. Кърмените бебета са по-малко склонни към затлъстяване, отколкото хранените с адаптирано мляко.

# 29
Велита по мое мнение, ако детето не е прекомерно едро, няма проблем че си иска млякото.
Само не разбрах, АМ след 3 годинки само на слабичките деца ли да се дава?
Хайде, стига с тези легенди, че АМ и кашите напомпват, и че децата, които ги консумират дебелеят...

Не са легенди, има си статистика. Кърмените бебета са по-малко склонни към затлъстяване, отколкото хранените с адаптирано мляко.
Митове, митове Laughing...
 Homesick, дай да ги видим тези статистики, че ми стана доста интересно!

Общи условия

Активация на акаунт