1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 638
  • 442
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добър вечер и от мен , но нещо не мога да разбера  - последните 10-ина страници от предишната тема и особено тези 10 страници от новата - това ли е нашия форум? И защо не мога да се засмея , та чак и да се  Joy Пак ли започваме с този чат? А аз как не съм разбрала , че има обидени
Цитат
пускам теми аз, за да опазя поне тези частици труд, които са положени от мен и Schmetterling.....
Цитат
Темата отдавна е "мъртва" за мен ... пиша от някакво чувство на сантименталност, но истината е, че тези като мен - които не са прочели и една бб - бяха изгонени от тук - няма да казвам, аз защо продължавам да се появавям от време на време, звездичка го е казала ...
Стига със цитати, има и други такива - кой-кого е изгонил, какво значи опазване на нечий труд? Имам ли вина аз , че винаги съм била против тези безмислени запълнени страници. Зарадвах се  единствено на хубавата новина , поднесена от Анна. Предпочитам да чета прекрасните стихове на нашите съфорумки - има лично отношение и точно описание на филмовите герои. Защо ли се включвам с този тон ? По добре да прекъсна да пиша , да не разбуня духовете ! Но трябва да има диалог, за да няма обидени!Извинете ...и от мен - лека нощ!
Сирен - браво на теб момиче Hug

# 166
Ето виждате ли как ни влияе филма днес лоши новини и се оскубахме, а сега има добри и мир и сговор малииииииииии не сме май добре хора, ама нищо нищо ние да гепим булката пък.....шъ са оправим някак си

# 167
Ани какво стана с новата новина аз ли я изпущих или не ти е пратена още че чакам и аз като "Рада в сипей "хахаха

# 168
шмети, да не почваме с това наздраве че последният път видя какво мазало стана #Crazy

# 169
шеф
искаш да кажеш, какво да пишем в темата ли? Shocked

# 170
Добър вечер и от мен , но нещо не мога да разбера  - последните 10-ина страници от предишната тема и особено тези 10 страници от новата - това ли е нашия форум? И защо не мога да се засмея , та чак и да се  Joy Пак ли започваме с този чат? А аз как не съм разбрала , че има обидени
Цитат
пускам теми аз, за да опазя поне тези частици труд, които са положени от мен и Schmetterling.....
Цитат
Темата отдавна е "мъртва" за мен ... пиша от някакво чувство на сантименталност, но истината е, че тези като мен - които не са прочели и една бб - бяха изгонени от тук - няма да казвам, аз защо продължавам да се появавям от време на време, звездичка го е казала ...
Стига със цитати, има и други такива - кой-кого е изгонил, какво значи опазване на нечий труд? Имам ли вина аз , че винаги съм била против тези безмислени запълнени страници. Зарадвах се  единствено на хубавата новина , поднесена от Анна. Предпочитам да чета прекрасните стихове на нашите съфорумки - има лично отношение и точно описание на филмовите герои. Защо ли се включвам с този тон ? По добре да прекъсна да пиша , да не разбуня духовете ! Но трябва да има диалог, за да няма обидени!Извинете ...и от мен - лека нощ!
Сирен - браво на теб момиче Hug

Шеф, я кажи защо се включваш с този тон?!!!!!
И какво значи, "този чат"?!!!!!! Според теб, трябва само за екскурзии да си говорим, да пускаме музика ... и да мълчим?!!

И когато използваш цитати, моля, поставяй целия пост, защото след тези изречения има и друго писано - което си видяла със сигурност.

# 171
добър вечер Шеф
ама чакай къде отиваш с това лека нощ
таня.д днес попита, че и аз сега покрай нея мелодията с която започва 67еп. може ли да се намери да се дръпне
и тя на кърач ли е или ....
мерси предварително
докато се появи и те хванах

# 172
Ани какво стана с новата новина аз ли я изпущих или не ти е пратена още че чакам и аз като "Рада в сипей "хахаха
Пратих и имейл да я подсетя. Нищо не съм получила още.

# 173
anna3com
остави на за малко пак изцапахме обувките
здраве да е ще мине

# 174
  • между морето и небето
Шеф, защо да не се посмеем. Та и не виждам някой да не зачита труда на момичетата???

# 175
Момичета, сериозно! Нека да запазим добрият тон за форума а всичко което искаме да си изясним да го направим на лични. Аз имам най голяма вина че се превърна в чат тази вечер ама поне беше весело а ние имахме нужда от смях и разтоварване. Ами то аз не смея новините да гледам вече с тази криза и убийства.  Може пък който наруши добрият тон тази вечер да го санкционираме и да го караме да пее защото който пее зло не мисли  Whistling

# 176
nati0 , единственото сигурно на живо е партизанската дружинка от нашият форум който ще дебне в храстите и готови за преврат. Другото кой знае.
И мен ме бройте в дружинката зад или пред храстите .На линия съм  Naughty

# 177
Момичета, сериозно! Нека да запазим добрият тон за форума а всичко което искаме да си изясним да го направим на лични. Аз имам най голяма вина че се превърна в чат тази вечер ама поне беше весело а ние имахме нужда от смях и разтоварване. Ами то аз не смея новините да гледам вече с тази криза и убийства.  Може пък който наруши добрият тон тази вечер да го санкционираме и да го караме да пее защото който пее зло не мисли  Whistling

Да ама добре ,че стана пък чат защото беше весело аз съм много доволна от тази тема.Честно Шеф ме очуди защо реагира така надявам се да има причина.

# 178
Шеф, защо се разсърди? Тук има място както за споделяне на сериозни мисли и обмен на информация, така и за приятелско бъбрене и закачки. Действа разтоварващо.

# 179

anna3com , мила  Hug Hug Hug

Сега чувстваш вина за това, че си била весела ли тази вечер?!   remybussi

Аз, пък не ...  Crossing Arms И на мен веселия чат си ми харесва Mr. Green - като гледам и на много други  Hug ... точно както на шеф и харесва да поства всякакво инфо и по темата и не по темата ... така че сме квит ...и никога не съм държала тон, за подобно нещо ... ако ми е интересно чета, ако не, подминавам ... Точка!

И щом няма да се пие  Whistling, аз ви пожелавам, лека вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт