1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 631
  • 442
  •   1
Отговори
# 435
И аз изтрих цитата. Извинявайте, ама не се сетих по-рано.

# 436
изтри ли  се
[/quote]
Бели букви, моля
[/quote]

# 437
siren62 ,  newsm51 , ашколсун, много изчерпателен образ, ще чакаме да го допишеш после   Grinning

Mishel ,  newsm74 newsm20   bouquet

# 438
аз ли  изтрих  цитата  или  някой  ми  помогна  ако  е  така   благодаря    повече  няма   да  правя  грешки  които  немога  да  оправя            сега  мога  спокойно    да  ви  кажа  лека  нощ   до  утре  вечер  в  22ч   когато  ще  съм  пак  на  линия   сладки  сънища   мили  мамчета       и  сънувайте  онур  

# 439
# 440
  • Бургас
bz,  много е важно инфото за предстоящото пътуване . Мисля , че е по-удачно да се пътува след 19-ти да се пътува - по време на Рамазана мисля че е неудачно за нас , от личен опит- не заради друго- хората през деня не се хранят, не пият, не пушат , и на улицата трябва да бъдем толерантни. Гладни и жадни няма да останем ,  но това са семейни празници и границите ще бъдат натоварени.Освен това , при нас 22 септември е национален празник - т.е. от 18.9.вечерта до 22.9.- или 4 дни с 3 нощувки са достатъчни. За намаленията - не знам , но   ще ни заведеш ли в МОЛА  Джевахир - дано да не ни "откраднат" там, както стана със Шехи Grinning
moje li i az da se zapisha za ekskyrziqta

# 441
МОМИЧЕТА СТРАХОТНИ СТЕ! И ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ББ.

# 442
ЗДРАВЕЙТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт