1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 632
  • 442
  •   1
Отговори
# 405

Пенда, и аз съм в шок, шок, шок, как може чак пък толкова еднакво да мислим. Ноооо очевидно и се различаваме. Признавам те за по-силна от мен. Аз наистина не съм сигурна, че бих си признала за изневяра при всякакви обстоятелства.

Всъщност на мен също веднага ми личи, ако реша да излъжа и затова не се и опитвам. Но нещата, които правя са твърде далеч от изневярата. И затова само правя хипотези.

Magi , явно  неволно съм те подвела, не съм силна, изобщо даже  no, просто не мога да живея с лъжа, за мен това е по-трудно, отколкото да понесеш последствията, казвайки истината.
Темата за изневярата е мнооого обширна и не ми се впуска, но в конкретния случай - Фюсун/АК, тя отдавна се е разкаяла, пък и Надиде знае, така че, дори не мисля, че има избор. Въпроса с тайните беше вече доволно експлоатиран във филма с идеята, че може да е забавено, но не и забравено, за това пак ще цитирам "Истината ще ви направи свободни"
 Peace

# 406
  • Лондон/Пловдив
Аз съм в шок  #Crazy съсипах се само си повтарям ,че това е филм и не е реалност ,но немога да се успокоя,(гледах 76 серия) повече няма да пиша ,че незнам как се прави с бели букви. Cry

# 407
Ето нещо за лека нощ.
http://www.youtube.com/watch?v=6-LKlrV9Ifs
Момичета, не ме бийте и не ми се смейте, но тази песен много ми напомня за Шехерезада и Онур. Знам, че няма нищо общо с тях, но когато я слушам винаги си ги представям. Асоциация някаква странна.

# 408
  • София
Съчувствия, svetli_845!
Когато за първи път гледах тази серия и аз бях в същото състояние.
Не знам дали ще имам сили да я изгледам пак!  

А що се отнася до белите букви - маркираш текста, който искаш да е в бяло, слагаш му някакъв цвят (например червен) от "Промени цвета", махаш го, т.е. на мястото на red   пишеш   white .  Hug

# 409
добра  нощ  и  аз  изгледах  74  до  някъде  75  цялата  и 76  пак  донякъде  толкова  сълзи  не  съм  проляла  до  се га  през  живота  си  а  съм  почти  на  50    

# 410
  • Между гори и планини
Уф, и аз до сега като пълен мазохист гледах до сега 85-та серия .... и рев, рев....
Това е най-тежкият филм който съм гледала.
Само не мога да разбера нещо. там всеки прави грешка и плаща цената. Какво е направила Бенну обаче, за да плаща такава цена?

# 411
незнам  дали  да  отговоря   но  ще  рискувам  мисля не  сигурна  съм  керем  и  бену  направиха  грешка  не  онур  само  се  чудя  как  ще  я  оправят

# 412
Уф, и аз до сега като пълен мазохист гледах до сега 85-та серия .... и рев, рев....
Това е най-тежкият филм който съм гледала.
Само не мога да разбера нещо. там всеки прави грешка и плаща цената. Какво е направила Бенну обаче, за да плаща такава цена?

И аз все се балтая, и умувам  newsm78, и не можах да си отговоря, може би пък прекалено много умуваме и търсим скрити нишки, мотиви, може би, както каза bz просто понякога отговорът на  Praynig е 'НЕ'  Sad ( дано да е по-рядко)
аз още не съм го гледала /но чета бели/, щеше ми се да изчакам 74еп., не знам   #Crazy

# 413
изтрили  се  

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 00:41 от Светла Иванова

# 414

Бели букви, моля

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 00:55 от Venetat

# 415
не   стана   моля  за  и   з    в   и   н   е   н   и   е  

# 416
 Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 00:52 от пенда

# 417
не   стана   моля  за  и   з    в   и   н   е   н   и   е  
нищо другият път сложи след white ей тази скоба "]" или го изтрий цялото много те моля Praynig Peace

# 418
още  веднъж   се   извинявам    отивам   да  спя   лека  нощ   и   сладки  сънища

# 419
още  веднъж   се   извинявам    отивам   да  спя   лека  нощ   и   сладки  сънища
моля те първо го оправи
 разбери и мен как сега да отида да спя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт