1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 705
  • 442
  •   1
Отговори
# 195
Ето дълго очакваната новина от Симона. Ама в ББ за по сигурно:
90 епизод е сватбата на живо между Онур и шех но всъщност това е и истинската сватба на халит и Берг. Само първата част ще се излъчва а втората е частно парти за техните близки и приятели
BB: значи за това после на малдивите
Бебе ще правим  ylinfant
ББ: щом тогава ще го правим значи дизайнера с това увяхнало лале съвсем се изложил, колкото да ни развихри въображението само

# 196
  • между морето и небето
Отдавна чаках някаква новина за края на филма.  newsm17
На какво попаднах в 998–та нощ " Когато нищо не съществуваше, съществуваше любовта; и когато нищо не остава, ще остане любовта. Това е първото и последното."( превода е мой)ББ  не мога да си представя, че Онур и Шех няма да са заедно. Дано информацията да е  отново истина.И за Керем и Бену очаквам да изгрее слънцето

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 00:48 от Gabie

# 197
  • София
Развеселихте ме тази вечер!    
А и Ани, с тази новина ..... 
Благодаря на всички ви за прекрасното настроение, с което ще си легна!

# 198
Ето дълго очакваната новина от Симона. Ама в ББ за по сигурно:
90 епизод е сватбата на живо между Онур и шех но всъщност това е и истинската сватба на халит и Берг. Само първата част ще се излъчва а втората е частно парти за техните близки и приятели
BB: значи за това после на малдивите
Бебе ще правим  ylinfant
ББ: щом тогава ще го правим значи дизайнера с това увяхнало лале съвсем се изложил, колкото да ни развихри въображението само
Това за бебето пак си е от моите 100% измишльотини. Така че и ти може да си права.
Млу6, мила Hug
Направо се притесних че цяла вечер ще си мълчиш. Ами не е лошо като идея да си барнем една табелка.

# 199
Леле момичета не мога да ви изчета,май съм изпуснала голяма веселба във форума Simple Smile
Анна благодаря за новините  newsm51  

# 200
Отдавна чаках някаква новина за края на филма.  newsm17
На какво попаднах в 998–та нощ " Когато нищо не съществуваше, съществуваше любовта; и когато нищо не остава, ще остане любовта. Това е първото и последното."( превода е мой)ББ  не мога да си представя, че Онур и Шех няма да са заедно. Дано информацията да е  отново истина.И за Керем и Бену очаквам да изгрее слънцето

LOVE NEVER FAILS ! http://www.youtube.com/watch?v=TDaalBrbbXY
 мнооого е красиво ....

# 201
  • София
........
 Ами не е лошо като идея да си барнем една табелка.

# 202

И любимото ми  Mr. Green

"Бъди такъв,какъвто изглеждаш,
или изглеждай такъB какъвто си!"
  bouquet  bouquetVelikolepno e!!
Сега диле пък няма да стана и поклонник ва Мевланна
??

# 203
Наистина е хубаво видеото. чудесен завършек на една чудесна вечер Peace

# 204
Анна 3 ком, много ми е кофти ден...и предпочетох да ви чета и да ви се радвам ... Heart Eyes

# 205
........
 Ами не е лошо като идея да си барнем една табелка.

Инка, каква е тази синя пушилка или то фоерверки?

# 206
  • Варна
Запис и от мен в новата тема, аз гласувах с опция 2 , защото мисля, че много би ме измъчвала тази мисъл Peace
Огромни благодарности за преведените серии, изгледах ги всички! Много ми хареса развитието на сериалчето, героите ми липсваха. Керемче взех да го заобичвам повече, та той станал истински джентълмен и има много добро поведение в тези серии, дано да си остане так и за напред!
Хайде хубава и спокойна нощ! Hug

# 207
Анна 3 ком, много ми е кофти ден...и предпочетох да ви чета и да ви се радвам ... Heart Eyes
И на мен ми е кофти ден и затова реших да стачкувам днес и да си седя на форума. И утре е ден, нали така?

# 208
И на мен ми е кофти ден и затова реших да стачкувам днес и да си седя на форума. И утре е ден, нали така?

чууудничко си го решила  ....направо ме  #Sniper...и ме вдигна малко на крака rotfImao

# 209
Днес ми е благотворителен ден. за всеки по нещо и много любов раздавам на пук на душманите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт