1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 635
  • 442
  •   1
Отговори
# 315
инж.Млу6 поздравява инж.Аша   Hug , както и всички други с тая диагноза   bouquet

# 316
  • Между гори и планини
аз като интериорен дизайнер (в момента отдаден на мързел и майчинство, най-вече мързел!) мога ли да се включа към групата. В най-лошият случай, на мое място слагам мъжа ми - той е инжинер.

# 317
# 318
Въпрос към форумките от Варна

Знаете ли в града да има школа, в която преподават турски. Предполагам, че по-трудно се намира, защото не е толкова търсен,колкото английски или немски, например.

# 319
Много инженери, много нещо. Аз пък съм от тези, които са били в рая, ама софийския.

# 320
  • Варна

Знаете ли в града да има школа, в която преподават турски. Предполагам, че по-трудно се намира, защото не е толкова търсен,колкото английски или немски, например.

Аз не съм чувала,но  би трябвало да има Thinking

# 321

Провери в специализираните езикови школи,там има различни езици./виж "Позвънете"/

# 322
И как да гледаме-75-то още 74 не е излязал?  newsm78То аз съм ги гледала вече на турски-сега пак отзад напред..какво да се прави,по добресме от нова тв  bouquet

# 323
Ъ,от къде го взехте този 75-ти?Не е от на Мишел май?
Ние чакаме втората половина на 74-ти.

# 324
# 325
# 326
Любимата ми лунна соната и очите на Халит....
Няма по вълнуващо и трогващо на света-не във вселената....

# 327
mgm84
 разсмя ме от сърце Joy

мислиш, че ако беше целия 74... щях да си пазя линковете за мен си? Joy и тези, които си ги дала, са от 2-3 седмици Whistling
втория пост  в темата е за това bowuu

# 328
Шмети няма за какво да се смеем
и аз като го гледах 73 исках да споделя, защото видях други реакции на героите, а не тези които очаквах. Това което си написала се припокрива и с моите мисли - чат пат в предните теми писах. Ама сега нали кой когато може тогава гледа.
още съм под влияние на епизода и чакам 74 аз ги гледам подред, че иначе каша, чета бялото ама там нещо набързо казано не е като да гледаш еп.

аз като интериорен дизайнер (в момента отдаден на мързел и майчинство, най-вече мързел!) мога ли да се включа към групата. В най-лошият случай, на мое място слагам мъжа ми - той е инжинер.
заповядай олинце в групата

бяха ми дали да чета 1001 нощ за възрастни преди време - прочетох, върнах после пак я взех и така докато миналата година не видях луксозното издание на Труд. Аз го взех без да се замислям - ама не съм критерий и без това вземам всичко на ред. Понякога си забранявам да влизам в книжарниците. Продавачките вече ме знаят

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 16:14 от castanea

# 329
  • на морето
оф,оф...До сега се мъчех да кача снимка на моето издание на книгата - от поредица Световна класика - едно с черни корици и тъмночервена картинка отпред. Тцъ! Не благоворли да се "метне" на сайта , от който да го дам тук . Ама по-късно пак ще опитам...
Сори!
ох , снощи съм изпуснала големи страсти  , ядец!
Ама ще ви чета подробно и ще пиша  вторник!
Целия ден ще съм с вас ! Обещавам ! Че и до сред нощ, даже.... Joy Joy Joy Joy 
ПС: помня си обещанието за писмо за РД на Джейда , ама мислете и вие ... дайте някоя идейка .... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт