1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 53

• 26 662
  • 442
  •   1
Отговори
# 330
Аз съм инж. по телекомуникации , ама май съм си сбъркала професията .... да знаете и какви стихчета си редя от време на време за милия ми .... обещавам някой ден да се запиша и аз с няколко реда за любимия сериал Simple Smile Далеч съм от нашите стахотни поетеси тук , но бих се пробвала Simple Smile

Едно мнение искам и аз да изкажа - От първия сезон се чудя как може да има такъв забайхутен тепегьоз (тея думи са ми от родния край)  демек будала като Али Кемал . Каквото направи все на камък удря и само си пати - мисля че той единствен и в трите сезона бива наказван от сценаристите и мисля че причината е , че на погребението на Ахмет е казал такива тежки думи на Шехи ... направо понякога ми е смешен в глупоста си

bouquet   bouquet

И още нещо - аз още нямам смелост да започна 3ти сезон , след края на 2ри изгледах пак 1ви в очакване на 3ти сезон и като усещам настроенията ме е страх да го почна ... нооооо мечка страх мене не и юруш с краката напред мисля да почвам .

Поздрав за всички - http://vbox7.com/play:facedbe9 (нямам спомен да е пускан)

# 331
  • София-в сърцата на моите деца
И аз съм един инженер....ама електро Joy

# 332
  • София-Банкя
Олинце, много благодаря за тези прочуствени стихове. Поплаках си малко. Не можах да понеса толкова красота, след като се прибрах бясна от задръстванията, мръсотията и мрачните угрижени хора навън. Да сте живи и здрави момичета. Този форум означава много за мен. Излезе доста сериозно, а всъщност съм веселяк.

# 333
Браво за 75 и 76 еп. За 76 има ли 7 и 8 част...........
Ако пускате така по 2-3 на ден до вторник за 86 еп ще наваксаме.
Ох, нахално звучи, някой беше писал че са готови.

# 334
А превода на 74 епизод довършен ли е?
и аз да понахалствам! Embarassed

# 335
Момичета щом бъде привършен 74 епизод, ще бъде поместен на първа страница! Peace

# 336
Момичета щом бъде привършен 74 епизод, ще бъде поместен на първа страница! Peace

Благодаря,да сте живи и здраве всички,които така се грижите за нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 337
Добро утро, момичета! Само минавам от тук да видя как е духа wavey
Радвам се че цари мир и любов и какви хубави стихове е поместила Оленцето от книгата Hug
Сигурна съм че там се крие развръзката за края на филма. Не могат сценаристите да го променят както си искат. Ами нали автора на 1001 нощи ще изкочи от гроба да ги съди за нарушени авторски права

# 338
Добро утро, момичета! Само минавам от тук да видя как е духа wavey

Да е добро за теб, утрото!  Hug
Нашето утро отдавна мина, вече клоним към ракиено време... Crazy

# 339
И аз съм един инженер....ама електро Joy
И аз щях да съм инженер, ама тая електротехника......... ooooh!

# 340
Аз пък още на кафе го давам kaffeetrmker_2 но да е добър деня пък и ние ще стигнем ракиено време със шопска салатка

Бъдете добри, обичайте се пък аз по късно пак ще намина Hug

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 17:17 от anna3com

# 341
  • София-Банкя
Anna3com, страхотна си! Тъкмо се чудех какво правя по нататък- днес не ми се домакинства и тази салата ми подсказа. Ще се опитам да докарам същата, имам и супер ракийка. Като отидем на екскурзия ще почерпя, момичета. Лично аз съм я препекла двойно.

# 342

- Открийте разликите

- а тук Шехи е толкова секси

# 343
  • София-Банкя
Момичета, искам да споделя с вас в каква заблуда съм живяла. Винаги съм си мислела, че турската музика е само някакви маанета, а всъщност имат толкова приятна поп музика. Благодарение на филма и на вас открих невероятни парчета. Преди малко слушах една песен на Джабдан Ерчетин /Meger/ - много ми хареса и пасва страхотно на Бенну.

# 344
  • София-Банкя
Много се извинявам за грешката Джандан Ерчетин

Общи условия

Активация на акаунт