С писано яйце, бори всички ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете!

• 14 590
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Браво на Боян.  Peace

Нямам особено с какво да се отчитам, затова си трая.  Whistling

Разиграваме ежеминутно баснята за рибата, рака и щуката и периодично си сменяме ролите.  Mr. Green Няма скука.  Naughty

# 136
Хаха, а ти коя роля поддържаш?
В приказките на Маги тя е или принц!!!, или някой миловиден приятел на принцесата. Милен и той е принц. Аз съм все злата вещица  Joy
Опитвам се да обясня, че принцът е мъж, но не - тя била принц. Което ме кара всеки път да се сещам за вица: питат бременна "какво ще е, момче или момиче", а тя отговаря "като стане на 18 само ще реши"  Joy

За яденето - Магарето толкова злоядо, че казва, че не обича всякаква храна...

# 137
Правде как е Калина днес  Hug

Веси много е пораснал Ивко
Галина е 15 кг . за височина не сме я мерили скоро , утре ще ги водят в зоологическа градина там някъде и ще обядват ,записахме Мая на градина надявам се да я приемат не ми се седи вече у дома

Пачи браво на Боян  Hug мойте и те бяха злояди но когато тръгнаха на градина (Мая посещава 2 месеца ясла в бг)  проядоха за моя радост

Надявам се Къдрокоска и фемили да са добре  Hug

МТВ вашето е било направо сървайвър

# 138
Веси браво на Ивко! Анна Мария сигурно няма да е 20 кг и в първи клас.....
Пачи - пак ще оспорваме първото място с Маги и Валко. Анна Мария е около 13кг....не иска да яде и това си е. Аз май вече свиря отбой и не мога да се боря да я насилвам да яде.

# 139
  • Добрич
Привет!
Искам първо да благодаря на всички, които не сте ни забравили, въпреки моето упорито отсъствие на хоризонта.  Hug Не е нарочно, тенденционно и други подобни, просто така се получи.
Чета ви редовно и съм в час с вашите новини.  Laughing Както виждам и вие с нашите.  Mr. Green Пачи, ЕлсHug Hug
Да, тръгваме за БГ тази неделя /живот и здраве/. Не знам колко ще останем - може малко, може много - зависи от доста неща.  Wink Със смесени чувства съм в момента. Надявам се всичко за нас да се подреди по добър начин!
Мерси още веднъж на всички, които се интересувате от нас!  Hug
Видях много хубави снимки на пораснали дечица.  Peace  Laughing
Хубави почивни дни и много приятни емоции!   bouquet

# 140
Ели - много се радвам,че се "появи" отново при нас!
Дали за дълго или за кратко си идвате-важното е да вземете най-доброто за вас решение.
Чакаме те пак при нас. Много целувки за малкия ти принц Боби!

# 141
Ели,  Hug, сигурна съм, че ще вземете правилното решение!
Благодаря ви, за съпричастността.  Hug Започнаха да завяхват първите пъпки на Калинката. Тя го удари на чест и не се чеше, с изклъчение на първата гадна пъпка на гърба и една на крака. Да става каквото ще с тези белези... Важното е да приключи вече това чуда. Калина също е 13 кг  Mr. Green въпреки, че събира на хората очите, като започне да яде  Mr. Green Ама - метаболизъм, какво да го правиш. Така че - ще е оспорвана надпревара за първото място  Mr. Green А 20 кг, ако е в първи клас - ще пляскам и ще викам ура. Но пък те чантите им са толкова тежки, че и 15 кила да е - чантата ще я държи здраво стъпила на земята Wink Иначе на височина, май вече е 97-98 см - абе, сламка си е и това е. А сега, като не яде 1 седмица, не ми се иска да я теглим въобще. За сметка на това изпи вс мляко на света.  Mr. Green
Пачи, Бо е герой, а ти - терористка. Измъчи го това детенце Heart Eyes
Елси, надявам се наистина да е както казваш и да няма повече такива ужасни серии  Hug
Хот и Вики продължават упорито да мълчат  Hug

Изчезвам на работа, а там е ужас последната седмица.... очертава се и следващата да е такава  ooooh!

Хубав ден и слънчево настроение   bouquet

# 142
Много ми харесва как звучат последните постове...няма болести и проблеми...като изключим шарката де,но надявам се и на нея да `и се вижда края  Peace !!!
Ния е 15 кг. (нищо,че като я гледа човек как яде,ще реши,че я държа гладна с дни...  Laughing ) и е 105 см.(бабите я гласят за манекенка  Joy ).
Е,това е от мен за сега. Хубав ден на всички! Не знам за вас,но аз вече бленувам и чакам с нетърпение дългата почивка...  newsm08

# 143
  • Бг-мама
Привет банда!
Пачи, не се съмнявам че Бо си мълчи , няма такова дете , може да ми го пращаш да го гледам  Hug
Правде , дано не останат белези на клечица  Laughing
Весе кви 20 кила бе жена , Гошо е 21 и не почти 6 и аз му викам дебелак  Laughing
Като се прибрах снощи от работа , у нас имаше 9 мъже , които гледаха мач , бяха изпили 2 стека бира , и изпушили около сто кутии цигари , та като си тръгнаха чистих до около 3 часа  ooooh!
Затова пък чистенето за идните две седмици е задължение на Иван Mr. Green
Къдрокос , чакаме те с подробности като се прибереш!
А , с килата на декемврийчетата ни - аз тази игра няма да я играя  Joy Joy
А , да забравих да кажа на Кари ,че принцесите и са страхотни ,имай предвид ,че Гошко е за пласиране .(Валко е обречен на Маги до вечни времена).
Елси , радвам се че сте добре!!! Дано да ви забравят болестите вече!!!
Забравих да кажа на Мимито , че нямам никаква възможност за семинара колкото и да ми се иска.А ти не се скатавай а разправяй как е с мъж!

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 13:35 от Зечова

# 144
  • София
Ели, лек път към дома!  Hug

Пачи, всеки ден ли ходите на разгъвки? Може да открадна малко време и да намина да видя този мълчалив господин Бо.  Thinking

Надето в по-голямата част от времето си е Ариел.  Flutter

# 145
# 146
Мими, дръж ни в течение какво става с Гого  Praynig
Мимис, утре (вече днес) сме на процедури (ходим сутрин между 10 и 11), и след това на 07.05. продължаваме  Peace Дай знак за 1 кафе (че не върви бира толкова рано  Mr. Green)

# 147
  • София
Пачи, днес няма да се класирам, но на 7ми ще пробвам.  Peace

# 148
Пожелавам на всички много весело изкарване на почивните дни!   bouquet

# 149
Момичета, и от мен весели празници! До понеделник, когато черното негърче се връща на работа  Confused

На всички, които ще путават лек път, и на всички много слънце и усмивки!
Къдрокосче, лек полет на вас! Очакваме включване в понеделник по някое време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт