PRISON BREAK (XII тема )

• 29 119
  • 533
  •   1
Отговори
# 75
  • с трима мъже :)
В следващата серия очаквам Генерала да се окаже баща на някой от двамата.  Joy
Ся до следващия път ще ни държат на тръни.
  Crossing Arms

Аз отдавна си мисля, че Генералът е баща на някого от тях, но напоследък започнах да си мисля, че неговата дъщеря е от майката на братята. Т.е. Майкъл и брат му са си братя от някакъв баща, но майка им ражзда и трето дете - този път от Генерала. Това е детето, с което е бременна на снимката. И най-вероятно това е именно дъщерята на Генерала. Знам ли  newsm78
Но определено тя е имала нещо с него, тъй като преди е значела много за него. Не случайно той изразходва такава енергия и сили да я оперират на младини, за да оживее... Така си мисля аз  Simple Smile

# 76
Не вярвам на снимката с корема да е бременна с момиче-то си личи,че е хванала за ръка Линк,а Майкъл още го няма.
Но тази идея,че е имала нещо с Генерала е добра и според мен.

# 77
Не вярвам на снимката с корема да е бременна с момиче-то си личи,че е хванала за ръка Линк,а Майкъл още го няма.
Но тази идея,че е имала нещо с Генерала е добра и според мен.

Ми не знам. Според снимката... как беше сега  newsm78 - колата отзад, на снимката, е модел, излязъл две години след раждането на Майкъл. Когато Майкъл се е родил, са изминали две години и тогава е излязла колата. Т.е. няма как майка му да е бременна с Майкъл. Той вече е бил роден. Две години преди снимката да е направена.

Я кажете вие какво мислите, че и за мене е омотано, признавам си  Embarassed

# 78
Ами да,права си-или е монтаж,както каза Линк,или е това,дето казваш ти.  Peace

# 79
  • Варна
Нали Линк още тогава разбра, че е монтаж и номера на колата сочеше някакъв адрес, където намери майка си  Peace
Иначе и аз имам някакви съмнения за роднински връзки, но може и да не им е точно баща  Rolling Eyes

# 80
Нали Линк още тогава разбра, че е монтаж и номера на колата сочеше някакъв адрес, където намери майка си  Peace
Иначе и аз имам някакви съмнения за роднински връзки, но може и да не им е точно баща  Rolling Eyes

Абе знаех си аз, че съм изпуснала нещо. Ей тоя момент точно ми липсва, ама спях и гледах последния път  Peace

# 81
Тази Кристина каква майка ще излезе Crossing Arms Уж някакви намеци "ако знаеха за какво става въпрос и какво се опитвам да направя", визирайки синовете си, а после изведнъж "защитата на световното благо" Mr. Green Tired се оказа по-скъпо от живота на децата й ooooh!

# 82
# 83
  • София
  Crossing Arms

Аз отдавна си мисля, че Генералът е баща на някого от тях, но напоследък започнах да си мисля, че неговата дъщеря е от майката на братята. Т.е. Майкъл и брат му са си братя от някакъв баща, но майка им ражзда и трето дете - този път от Генерала. Това е детето, с което е бременна на снимката. И най-вероятно това е именно дъщерята на Генерала. Знам ли  newsm78
Но определено тя е имала нещо с него, тъй като преди е значела много за него. Не случайно той изразходва такава енергия и сили да я оперират на младини, за да оживее... Така си мисля аз  Simple Smile

Ебаси сапунката стана, не е истина... ooooh!

# 84
  Crossing Arms

Ебаси сапунката стана, не е истина... ooooh!

Joy

# 85
Малко остана  Party

# 86
  • Варна

Утре ли е серията, че аз от сега почнах да рефрешвам замунда  Crazy

# 87

Утре ли е серията, че аз от сега почнах да рефрешвам замунда  Crazy
Утре,на зазоряване. Laughing

# 88
Чакам с нетърпение.  Party
А някъде има ли трейлър на утрешната серия? Поне мъничко искам да видя, че много ме гложди любопитството.

# 89
На предната страница пуснах.

Общи условия

Активация на акаунт