PRISON BREAK (XII тема )

• 29 129
  • 533
  •   1
Отговори
# 105
Не съм я гледала още,но щом има Майкъл в банята нетърпението ми става по-голямо  hahaha

# 106
Не съм я гледала още,но щом има Майкъл в банята нетърпението ми става по-голямо  hahaha
smile3521 И аз съм нетърпелива.

# 107
  • София
Ама те не са ли заедно по принцип? Пък и тя може да не е забременяла вчера!

И ква баня, бе хора? Аз ли съм проспала нещо?...

# 108
 Joy Имах предвид сцената, когато Сара влиза в банята и ровичка в едно шкафче Crazy Hug - беше първото, на което попаднах, когато реших да "попрегледам" Mr. Green серията. Иначе и аз не съм я гледала още, чакам субки Peace

# 109
# 110

Има... на Майкъл дръжката  Joy

Не лъжете хората, гаднярки такива  Laughing

А на Майкъл ако така му тече кранчето и забременява наляво-надясно, не го ща  Naughty

# 111

Има... на Майкъл дръжката  Joy

Не лъжете хората, гаднярки такива  Laughing

А на Майкъл ако така му тече кранчето и забременява наляво-надясно, не го ща  Naughty
Аха,тъкмо го изкледах и влязох да ви хокам  Crossing Arms Какви бани,какви работи?Много сте гадни  Mr. Green

БУБА,ама знаеш ли какви Майкълчета пуска  hahaha

Относно Сара и Майкъл,не забравяйте,че те бяха дълхо време във склада.(бяло)Едва ли бебето е станало в камиона и след 2 дни Сара си прави тест.И според мен умишлено не се акцентира върху темата за секс между двамата.Не е такъв замисъла на филма.(аз така говоря,защото Сукре ми е слабост,а него вече го имаше в едни, силно казано,горещи сцени Mr. Green)

Серията ми хареса,отново силна. Peace Малко ми беше скучничка до половината,но после нещата станаха по-динамични.А Т-Бег ме скъса с тези слонове  hahaha

# 112

Хич не ща и да знам, да ти кажа. Имам си кой да ми пуска "Майкълчета"   Crazy  Него за друго го исках, не за разплод  Mr. Green
 Joy

П.С. Майката ми е малко противна. Гадна роля, ама и жената ми е неприятна нещо  Rolling Eyes

# 113

Хич не ща и да знам, да ти кажа. Имам си кой да ми пуска "Майкълчета"   Crazy  Него за друго го исках, не за разплод  Mr. Green
 Joy

П.С. Майката ми е малко противна. Гадна роля, ама и жената ми е неприятна нещо  Rolling Eyes
Я казвай другото. Laughing

Като спомена гадна роля,се сетих,че в тази серия за пореден път се възхитих от майсторството на актьора на Генерала.Перфектен е. Grinning

# 114
  • София
Нещо тотално се оплетох вече  Crazy
То не че е особено сложен замисъла на сериала, ама ...

Не разбрах защо в крайна сметка братята се обърнаха един срещу друг  Rolling Eyes
Три сезона и половина се защитаваха и мряха един за друг и сега изведнъж   newsm7

И си мисля, че трябваше да подскажат поне, че е имало нещо между Майкъл и Сара, за какво иначе я върнаха  Crossing Arms

# 115
Не разбрах защо в крайна сметка братята се обърнаха един срещу друг  Rolling Eyes
Три сезона и половина се защитаваха и мряха един за друг и сега изведнъж   newsm7
Щото Линк иска да върне Сцила на Генерала в замяна на тяхната свобода, а Майкъл иска да срине Компанията до основи. Поне така разбрах от аз.

# 116
Защото Линк иска да защити Майкъл-затова не го допуска въобще в тази работа-аз така смятам. Искаше да го държи далеч от всичко това,особено,че скоро претърпя операция.И да,защото смята,че връщайки Сцила на Генерала ще им върне свободата.
Никой не е казвал никога тук,че има Майкъл в банята-може дори цитат да ми пусне някой да видим кой къде го каза....Така,че нито сме гаднярки,нито лъжем. Казахме само,че има Сара в банята-а кой какво е разбрал-си е негова работа.
Колкото до това,че филма не бил такъв-е,не е такъв,ама пък и балъци не сме.  Crossing Arms

# 117
  • София
Щото Линк иска да върне Сцила на Генерала в замяна на тяхната свобода, а Майкъл иска да срине Компанията до основи. Поне така разбрах от аз.

Е да де, ама то може да направят и двете неща без да тръгват един срещу друг, Майкъл може да измисли план  Thinking
Преди Линкълн на 100% заставаше зад идеите на брат си, защото знаеше, че Майкъл е по-умния.
Сега изведнъж защо реши, че вече е обратното, може би с операцията са му извадили част от мозъка на Майкъл  ooooh!

Нещо причината ми е супер тъпа  Tired
Вече сценаристите си смучат от пръстите сюжета, слава богу, че е последен сезон  Peace

# 118
Сцената в банята заслужава само един коментар относно работата на сценаристите Mr. Green: Фантазио мила, къде си се скрила. Зрителите боб ли трябва да хвърлят, аз не искам да се осланям на въображението си, за да си представям неща, които не съм видяла, а се случили в главата на някой второразряден сценарист Tired. Разочарована съм Crossing Arms

Oгнена стихия,от това се заблудих,че ще има нещо в банята  Mr. Green

Не бъди толкова нападетелна винаги,моля те.

# 119
Това е последен сезон на историята с братята и компанията.Може би не е край на самия сериал като замисъл въплатен в заглавието.

Prison Break: The Gretchen Morgan Files (2009) (TV)

http://www.imdb.com/title/tt1131748/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт