Клонки върбови плетем и козунаци скоро ще ядем в Дружба на корем (9)

• 25 214
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Ние сме в 4 яслена група в 36ОДЗ, при Митрина и Иванова, първата е възрастна, втората е млада, доволна съм и от двете, базата не е кой знае каква, но пък съм много доволна от това как гледат децата и отношенията им към тях, никога не ми са го връщали потен или изцапан, ако се е изцапал го преобличат/и дори едната лелка пере блузката където е изцапано/ но това се случва много рядко и то когато е имало тържество и са яли торта. Учат ги на песнички, да броят, имаха даже тържество за 24 май, което беше превъзходно. Педагожкота на яслата също е много добра и внимателна жена.
Ако още нещо ви интересува питайте

# 256
Dobi81, sillsav много ви благодаря за инфото Hug Дано всичко е наред, Лъчи да свикне да ходи с желание... Той много се поти докато спинка и все се притеснявам дали ще има кой да му обръща внимание и да го преоблича newsm78

# 257
Моя син също много се поти, но те там ги гледат, ако е потен ще го преоблекат, ти само им напомняй понякога за това, аз така си им казвах почти всяка сутрин и накрая запомниха
Дано да свикне бързо детенцето, моето много трудно свикна но сега сутрин тича за да ходи на ясла

# 258
  • София
Момичета, честито на приетите в ясла - то радостта е все едно да те приемат в университет   Hug
Ние ще се мъчим догодина, отсега ми е свито сърцето, защото съм си песимистка и имам гадното чувство, че няма да ми приемат хулиганката  Sad А трябва да се работи, че не е живот това само на една заплата  Crazy
Ние сме си отново във Видин и ще си стоим тук до семпетмври. Дори лекарят ще си го запишем тук, че има 2 ваксини за поставяне.
Катеринка си чака появата на първия братовчед в края на юли, та живот и здраве ще имаме голям повод за празнуване  sohappy
Аз сега се сетих да попитам... Понеже ми изтече първата година от майчинството и сега ще започна да взимам по 240 лв. - тези пари на определена дата ли се превеждат или хаотично? Защото много майки около мен се оплакват, че има месеци, когато нищо не им се превежда по картата. Я кажете при вас как е положението? Да се настройвам ли вече песимистично  Mr. Green Че досега всеки месец без изключение съм си получавала парите с швейцарска точност, ама така ли ще е и занапред  newsm78

# 259
Мисля че около 16-18 число превеждат парите, но не съм 100% сигурна

# 260
  • София
Мисля че около 16-18 число превеждат парите, но не съм 100% сигурна
Аз съм останала с впечатление, че едва ли не при всички е различно  #Crazy Някои се оплакват, че са им преведени част от парите, други - че два месеца не им е превеждано нищо. Това ме обърква мен... Да не би да има връзка между редовното внасяне на осигуровки от фирмата-работодател и изплащане на майчинството??? Защото единствено в това виждам някаква логика!

# 261
Привет момичета.
Много сте писали,но се постарах отгоре отгоре да прочета темата от началото.
Марти ходи в 88ОДЗ,а баткото преди това беше там.Градината е много добра,храната също,а най-важното госпожите са супер.
Малкия ходи на футбол тази година и спечелиха трето място от 50 ОДЗ-та за София.Бях ви се похвалила в предишната тема.Имат и плуване.
Относно педиатър за Дружба-2,препоръчвам с две ръце Д-р Конова.ялото семейство сме при нея и харесван,че не прибягва веднага към антибиотици.
Отдавна не съм писала,но подхванахме едно двустайно жилище да го ремонтираме и обзаведем с цел даване под наем и нямам никакво свободно време.
Баткото приключва учебната година и сега държи матури по всички предмети,та май съм на всякъде по малко.Лошото е,че за нас с мъжо време не остава да си починем,но се надявам скоро да свършим с ремонтите.
Тонка ,аз съм същи от Видин.Хайде за сега да поспра,че сигурно още много мога да пиша.

# 262
Тонкабонка, това е майчинството и аз не мога да го схвана, вече не се и опитвам Simple Smile Много хубаво, че ще си на Видин, пак ще има помощници Simple Smile Ти нали си фенка на 1001 нощи, я кажи колко серии е, че майка ми догуша ми е дошла с този филм  #Cussing out

mimi72, какви са тия ремонти посред лято, я малко почивка  Mr. Green

В неделя ми е първият изпит, да стискате палци  Naughty

Охххх, а сега Женя си пече дупето на морето  Heart Eyes

# 263
  • София
tonkabonka ,много весело да си изкарате!Вашият тати как ви пуска сами толкова време.Нашият веднъж орева света ,че ни нямаше 3 седмици.

svetlu6ka ,стискаме палци!

mimi72 ,мерси за инфото за градината! Hug

На педиатър се записахме пр Котевска в Дружба 1 ,по ваши препоръки.Дружба 2 щеше да ни е най-удобно,но нямаше отзиви тогава за педи там.

Като стана дума за квартири,да знаете как се движат цените в квартала?
Ние като си дойдем окончателно от Белгия през юли,ще живеем при моите родители(свекърите пък са в блока срещу нас).Обаче ние с мъжът ми нещо не можем да живеем с родители.И моите и неговите са много добри,но ние ли нещо не сме в ред или всяка двойка иска да е самостоятелна.Искаме като започнем работа,да излезем на квартира.Обмисляме и за наше жилище,но не виждам как в близките години. Sad

# 264
  • София
Мими, много се радвам, че си имам градска сред дружбенските майки  Hug Ходиш ли си отвреме навреме до Видин?

Светлушке, да ти каже честно, макар че съм фен на "1001 нощи", напоследък нямам възможност да го следя стриктно заради детето. За съжаление ще трябва да разочароваш майка си, че още малко серии остават и едва есента ще започнат да снимат новия сезон в Турция. Което ще рече, че близо година сигурно няма да ни огрее! Стискам палци за изпитите - дръж ни НА течение  Grinning

Еънджълс, моят мъж си е разхвърлял отпуската през цялото лято и за повече от 2 седмици няма да сме разделени. Иначе и на мен ми е много мъчно, а той постоянно пита за малката и ме кара всеки ден да му пращам нови снимки. Май от написаното излиза, че само за детето мисли  Crossing Arms Mr. Green Така де, и за двете ни му е мъка  Grinning
Колкото до квартирите... Нямам пресни наблюдения. Преди 2 години ни бяха дали предизвестие да освободим квартирата и тръгнахме да търсим друга. Бяхме намерили един мизерен двустаен до пазара, необзаведен, за 240 евро. Но точно тогава брокерът ми се обади да ми съобщи радостната вест, че има купувач за къщата ми във Видин и така след по-малко от месец купих апартамента, в който сега си живеем... Голям късмет имахме тогава! Не знам дали има актуализация в цените, интересно ми е и на мен, ако някой знае да каже.
Аз също ще записвам Кати при Котевска, само че декември (сега ще я запиша във Видин за 6 мес.). Най-накрая се отървах от Костадинова след едногодишен компромис от моя страна, че толкова време търпях отвратителното й отношение.

# 265
Здравейте мами  Hug

Записахме се на ясла вече и от 23 септември сме там... В 3 група сме при г-жа Лютова и Ненова Mr. Green Та ше видим докъде ще я докараме:)

Хубав ден на всички  bouquet

# 266
  • София
Сега като Светлето и Жени са отпускарки  Mr. Green, къде се разхожда останалата Дружбенска тайфа?
Много ми се иска да джиткам с някоя мама  Rolling Eyes, без оглед колко и е голямо детето, искам баткото да играе с деца, той още не говори и му е много важно...  Rolling Eyes
И някоя мама с малко бебоче да се отзове няма да откажем с Елина...  Blush

Страшни яслени трепети тука...  Laughing Хайде наесен с песен, бърза адаптация и никакви болести на мъничетата - ученичета! Praynig

tonkabonka, angels_zg - няма да съжалявате за Котевска. Много е мила и внимателна. Peace
В далечното минало съм била и аз при Костадинова, та имам едни "мили", ранни спомени от нея... Не е за разправяне. И едно момиче в съседния блок е при нея с дъщеря си, чудно ми е как я търпи изобщо...  Rolling Eyes

tonkabonka, много ти е сладка Катеринката! Кукла! Heart Eyes

# 267
Здравейте,мацки!

Нямам време да ви следя.То не беше стаж не беше чудо,та и съм в сесия сега.
Пак че повечето изпити минаха и останаха само 2 в петък. Да стискате палци! Naughty

Честито на всички приети в яслите,дано не боледуват дечицата  Hug

За д-р Котевска мога и аз да кажа същите думи като Олчето.За 3г. не съм имала никакви проблеми  Peace

bouquet

# 268
Добро утро , маминки  Hug

# 269
СВЕТЛУШКА,мерси за кафенцето.Еле момичета не мога да се наспя бе.Вървя и спя.Този ремонт и работата,,децата, #2gunfireМЪЖО ,ми изпиват силичките.Лягам с кокошките,ставам с тях и все по задачи.

Общи условия

Активация на акаунт