Мен отсега треска ме тресе, тъй като съм убедена, че детето ми няма да бъде прието. След като няма да ходи на ясла, предполагам, че няма да има място за нея, тъй като децата от яслата преминават автоматично в детската градина. А нашите баби не разбират от дума, че за нищо на света няма да им оставя Катеринка във Видин, както се опитват да ми прокарват подобни безумни идеи. Всъщност тук във Видин има и частни градини, които приемат много малко дечица, но все пак си е вариант. Например в нашия блок в един апартамент има градина с 10 деца (а дали е законна не знам). Вътре е страхотно направено. Всеки ден малките ги извеждат навън в парка.
В Дружба има ли някакви частни градини???
Катеринка тази сутрин падна докато се опитваше да се хване за холната маса и сега е с виолетови петна на бузата и брадичката
Всеки път като я погледна и ми се пълнят очите със сълзи. И винаги се чувствам адски гузна след подобни инциденти, за това, че не съм успяла да ги предотвратя.Тук времето вече е много хубаво, грее слънчице, няма нито едно облаче, така че излизаме след малко на разходка!
Приятен ден на всички!

Не че хората със собствен бизнес няма да си работят, но при тях е друго, те си решават. 
Дано повече не се налага да влизаш в болница освен в края на 9-ия месец, когато ще ви изпишат двама, а не 2в1

Засега няма сътресения и ревност, дано така да си остане...

На времето ходих в Майчин дом и паралелно с това в частна клиника в Студентски град. 

-извиниме за въпроса но от коя Дружба си 1 или 2?