Клонки върбови плетем и козунаци скоро ще ядем в Дружба на корем (9)

• 25 156
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Женя, да знаете, че духом съм с вас на протеста  Peace Мен отсега треска ме тресе, тъй като съм убедена, че детето ми няма да бъде прието. След като няма да ходи на ясла, предполагам, че няма да има място за нея, тъй като децата от яслата преминават автоматично в детската градина. А нашите баби не разбират от дума, че за нищо на света няма да им оставя Катеринка във Видин, както се опитват да ми прокарват подобни безумни идеи.
Всъщност тук във Видин има и частни градини, които приемат много малко дечица, но все пак си е вариант. Например в нашия блок в един апартамент има градина с 10 деца (а дали е законна не знам). Вътре е страхотно направено. Всеки ден малките ги извеждат навън в парка.
В Дружба има ли някакви частни градини???

Катеринка тази сутрин падна докато се опитваше да се хване за холната маса и сега е с виолетови петна на бузата и брадичката  Sad Всеки път като я погледна и ми се пълнят очите със сълзи. И винаги се чувствам адски гузна след подобни инциденти, за това, че не съм успяла да ги предотвратя.

Тук времето вече е много хубаво, грее слънчице, няма нито едно облаче, така че излизаме след малко на разходка!
Приятен ден на всички!

# 46
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз днес водих Валето на лекар заради задната хрема, която има. Педи каза чести промивки с физ. разтовор, Стеримар и сребърна вода. Дано се оправи и да не слезе надолу  Praynig
Жени, светлушка и аз бих дошла на протеста, не че ще кандидатстваме тази година, но заради самата инициатива и защото съм най-вече за. Но за съжаление няма да мога точно утре, иначе в петък мисля да си пусна отпуск и без това няма работа, пък и нали на Разпети петък не е хубаво да се работи. Май само в БГ работим от всички страни от ЕС, кога ли на нашите управници ще им дойде на акъла, че и тогава не се работи  #Cussing out Не че хората със собствен бизнес няма да си работят, но при тях е друго, те си решават. 
Муци,ние ще дойдем за рокличка, но може и другата седмица да е. Все пак до 2-и май има време. Аз ще ти се обадя да ти кажа кога точно.
Приятен ден на всички  Hug
П.С. Още чакам някой да ми препоръча гинеколожка по ЗК. Може да не е точно Дружба, но не и да е далече.

# 47
Здравейте от мен днес ме изписаха от майчин дом
В четвъртък ме заболя ниско долу и ме приеха сега съм много добре нищо ми няма само ми биха мускулно но шпа дадоха ми болничен до 15.05
Много се радвам че съм си вкъщи и ще посрещна Великден със семейсвото си
 newsm03

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 18:43 от СРАМЕЖЛИВКА

# 48
СРАМЕЖЛИВКА честито ти прибиране вкъщи   bouquet Дано повече не се налага да влизаш в болница освен в края на 9-ия месец, когато ще ви изпишат двама, а не 2в1  Hug
tonkabonka ние не сме имали рани от паданията, но също много се стресирах в началото, два пъти повече от нея плачех, сега вече има усет да си пада на памперса и не реве  Joy

# 49
  • София
Много благодаря за прекрасните пожелания.  Heart Eyes
Изписаха ни още в неделя, цветенцето ми си го прибрах точно на Цветница. Laughing
Роди се за няма и час, толкова лесно и бързо, че не разбрах. На всички бременни майчета желая такова раждане. Hug
Батко Вели я възприема учудващо добре, като кукла може би. hahaha Засега няма сътресения и ревност, дано така да си остане...  Praynig
Ето няколко снимки на малката мишка:
http://media.snimka.bg/2654/011563668-big.jpg
http://media.snimka.bg/2669/011593946-big.jpg
http://media.snimka.bg/2672/011598808-big.jpg

Hug Hug Hug

# 50
  • София
Добре дошли на малката Елина и мама Олче!
Олче, малката е прекрасна  Heart Eyes  Hug

Добре дошла и на Срамежливка - повече никакви болници до раждането, безпроблемна бременност и много бебешки ритничета  Hug

Лека нощ от нас!

# 51
Олче голяма е красавица   bouquet
Да расте много здрава, умна, красива и послушна  pletka

# 52
  • София
Олче, добре дошли при нас с малката кукличка  Hug. Голяма е сладуранка  Heart Eyes пу пу. Много много да ви радва и да се гордеете с нея.
Колко хубаво, че ще посрещнете Великден вече четирима  Simple Smile
Живи и здрави, дано и аз родя така бързо като теб, но нали така казват, че второто раждане минавало по-бързо и леко.
Срамежливке,добре че всичко е наред и както каза Жени, повече никаква болница освен, когато дойде момента  Peace Да те питам като съм се сетила ти къде ходиш на ЖК.
Аз утре съм на фетална, стискайте ми палци
Жени и Светлушка да разкажат за протеста като се върнат
Приятен ден от мен  Hug

# 53
Искам само да се запиша в темичката,едва сега я открих. Embarassed

# 54
Много благодаря на всички newsm68
Олче много поздрави и пожелания радвам се че всичко е минало както трябва newsm10
Аз първите два пъти ходих на лекар при моята гинеколожка д-р Иванова на "Пенчо Славейков" 18.
Но тя вече не работи със здравната каса и ми излиза малко скъпо по 40.00лв на преглед.
Сега не ми пречи но по натам ще трябва повече пъти на месец да ходя и ще ми излезе малко скъпичко.
Weary
Затова ще ходя на прегледи в Майчин дом в поликлиниката при д - р Сашо Георгиев.
Сестра ми е ходила там и остана много доволна
И сега като лежах там една позната ходи при него и също ми го препоръча.

# 55
  • София
iv_81, добре дошла! И моля моля...Това "запис" тук не го признаваме! Mr. Green

Олче, чудна кукличка е Елина! Да расте жива и здрава!
Голяма сладурка! Hug Hug Hug

Срамежливке, добре, че си си в къщи вече и дано повече никакви болници, освен в големия ден да не се налага да посещавате!

Жени, живи и здрави да са ти шаферките!
Най-важното е те да се харесват и с радост да ти шаферстват!  bouquet А за време наистина нямам много, но пък ако ви се идва до пътеките можем да си пием кафенцето заедно! Heart Eyes

Софи, заповядайте когато решите! Аз гинеколожка май не мога да препоръчам... newsm78 На времето ходих в Майчин дом и паралелно с това в частна клиника в Студентски град.

Хубава вечер ви желая и до скоро!, в Дружба частни градини няма.
На път за Слатина има една "Джани Родари" се казва,
но не съм чувала добри отзиви за нея.
В Младост има.

Хубава вечер на всички ви желая и до скоро!
Heart Eyes Hug Hug Hug

# 56
Добро утро.

Хаиде на закуската

Вчера се бях заразила с великденски ентусиазъм. Станах в 5 и почнах да меся козунаци. Станаха страхотни, само дето маята нещо не беше добра и много не втасаха. Но пък са вкусни. После с малката боядисвахме яйца. Нейните са по хубави от моите  Laughing.

Анжела май пак я мъчат зъби, защото през нощта вдигна температура и сега е сънена. Случва ни се за втори път - висока темпераура през нощта, а няма други симптоми.  Thinking

А за екскурзииката ми...какво да ви разкажа. Бяхме до Швейцария. С две думи - Мнооого скъпо. Иначе си прекарахме супер. Ходихме до една детска зоологическа градина, където малките можеха да пипат животните. Беше много забавно.

# 57
  • София
Добро утро  Simple Smile
на мен днес ми е последния работен ден и после ще се отдам на заслужена почивка, което няма да я голяма почивка с малката калпазанка, ама да видим.
зайка байка досега не са ми се прияждали разни неща, ама ти с тези палачинки, сега ще ходя да си търся дали тук някъде не правят наблизо.
Майчин дом ми е много далече, ще проуча пак къде какво и тогава. То и аз ще си ходя при мойта частната пак, защото тя ще ми дава болничните и няма как, но последните 2 месеца нали трябва да се ходи по 2 пъти, та затова мисля единия път на частно, другия по ЗК.
Днес следобяд съм на фетална, стискайте ми палци. После ще гледам да кача клипчето с бебето
Приятен ден и  Hug за всички

# 58
Добър вечер мадами
извинете за късния час но чак сега намерих свободно време

Олче голяма сладурана е само да те радва  smile3525

iv_81  добре дошла Flowers Bouquet -извиниме за въпроса но от коя Дружба си 1 или 2?

zaika baika голямо забавление е да боядисваш яйца с деца

sofy чакаме новини от прегледа нямам търпение да видя клипчето

Жени и Светлушка как мина на протеста?

Е аз  с какво да се похваля утре ще ходим на консултация за съжаление и двете щерки ще ги боцкат добре че татито ще е с нас -какво ни чака не е истина голямата само да чуе инжекция и олеле Shocked.Малката от няколко дни ни върти номера и не иска да си спи в кревата само при нас голяма скица ужким заспала дълбоко и я местим както усети нейния креват започва да плаче сложим ли я на нашия млаква
 Laughing.
Лека вечер smile3524

# 59
Дружба 2

Общи условия

Активация на акаунт