Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 9

• 111 417
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
  • На черешатааа
И аз ще ви помоля за мнение  bouquet

Една приятелка се интересува от Керастаз, да ми кажете коя серия е подходяща за нормална към суха тънка коса, небоядисвана и с цъфтящи краища?

Може да си вземе Баин Сатен 1 или олео релакс  Peace

# 76
# 77
Момичета, дайде мнение за AVEDA! Сестра ми ги ползвала, много е доволна, но тя няма съществени проблеми с косата, взимала си е за обем.

# 78
Момичета,моля ви ми препоръчайте пяна ,с която да си къдря косата с дифузер. Peace

# 79
  • на село
Някой сдобивал ли се е с пърхот от продукти на Керастаз?

# 80
  • Пловдив
И аз ще ви помоля за мнение  bouquet

Една приятелка се интересува от Керастаз, да ми кажете коя серия е подходяща за нормална към суха тънка коса, небоядисвана и с цъфтящи краища?

Може да си вземе Баин Сатен 1 или олео релакс  Peace

Благодаря!  bouquet

# 81
  • На черешатааа
Да не би да ти е силен ?

# 82
  • на село
Ох, не знам. Ползвам Волумактив. Докато ползвах Лореал Профешънъл нямах такъв проблем, напротив, добре ми се отрази на косата.

# 83
Може би ти пресушава скалпа и ти се лющи, но това според мен не е от гадния тип пърхот на гъбична основа. Ако спреш да ползваш шамоана сигурно ще изчезне. Иначе аз не съм имала такива проблеми с шампоан на Керастаз, но съм ползвала основно Олео-релакс, който е мазничък.

# 84
  • София
Ох, не знам. Ползвам Волумактив. Докато ползвах Лореал Профешънъл нямах такъв проблем, напротив, добре ми се отрази на косата.
Може и да е от не добре изплакнат шампоан.
Момичета,моля ви ми препоръчайте пяна ,с която да си къдря косата с дифузер. Peace
Аз използвам Фул Волюм от серията на Техни Арт,Лореал.

# 85
# 86
Момичета някой да има впечатления от ето това кремче за изправяне http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=21_60&products_id=894.
А може да ми препоръчате нещо друго, но държа да е крем за изправяне.Благодаря предварително. Hug

# 87
  • София

Имаш запис на първа страница и постове из темата, защо се записваш пак ?

# 88
Аз от Керастаз не, но от ПМ ooooh!

# 89
Момичета някой да има впечатления от ето това кремче за изправяне http://hair2007.bg/product_info.php?cPath=21_60&products_id=894.
А може да ми препоръчате нещо друго, но държа да е крем за изправяне.Благодаря предварително. Hug

И трите професионални продукта, които мога да ти препоръчам са под формата на гел, а не на крем.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт