ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 242
  • 438
  •   1
Отговори
# 150
Вниманиеееееееееееееееееееее
започва дългочаканата сцена  Mr. Green
и аз си го помислих,ама няма да е сега Crossing Arms
Во вторник ,ке е-ловя басЧе Simple Smile

Дадоха реклама - в понеделник, ще е дългоочакваната сцена на "Забранена любов"

# 151
Във вторник ще е със сигурност.

# 152

Joy

# 153
п.с. коки, не давам Валери на никого  Blush
Ами кво прайм сега  Rolling Eyes
Ако започнат да дават Валери и Крис по-често мога, заради теб, да се преориентирам към Крис.
Ама това само, ако е в сцени със Валери  Naughty Иначе не съм му фенка и щетрябва да се борим за Валери  Wink

П.П. Сега да обясня защо
На мен ми е тръпка самата случка между Крис и Валери. Ново е за мен, и по новому красиво, вълнуващо.
Пък и ще поразбуним духовете в темата, то покрай теб всички почнаха да  харесват Валери  Wink

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 23:39 от коки

# 154
п.с. коки, не давам Валери на никого  Blush
Ами кво прайм сега  Rolling Eyes
Ако започнат да дават Валери и Крис по-често мога, заради теб, да се преориентирам към Крис.
Ама това само, ако е в сцени със Валери  Naughty Иначе не съм му фенка и щетрябва да се борим за Валери  Wink

П.П. Сега да обясня защо
На мен ми е тръпка самата случка между Крис и Валери. Ново е за мен, и по новому красиво, вълнуващо.
Пък и ще поразбуним духовете в темата, то покрай теб всички почнаха да  харесват Валери  Wink
Ами кажи , как да не го харесва човек! Дори да го обича? На всеки се е случвала подобна история, всеки знае кво е , и когато това е поднесено с талант и много любов, няма как да останеш безпристрастен:)

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 23:56 от slashwoman

# 155
Ами кажи , как да не го харесва човек! Дори да го обича?
Не могаааа, там е работата.
Ама ще се  прежаля. Ако почнем да нищем сценарии от двете гледни точки - Крис и Валери ще стане още по-интригуваща темата  Hug

# 156
Ами кажи , как да не го харесва човек! Дори да го обича?
Не могаааа, там е работата.
Ама ще се  прежаля. Ако почнем да нищем сценарии от двете гледни точки - Крис и Валери ще стане още по-интригуваща темата  Hug
Фантазирам какво ще се случи след целувката. Крис гледаше Валери точно с изражението "тая няма да я бъде"..
Валери беше много притеснен и уплашен. изглеждаше буквално смачкан. аз си знаех, че ще е отчаян акт от негова страна. След днешната серия съм убедена в това.

# 157
Заемам се да помисля за гледната точка на Крис тази нощ  Peace
Ама предупреждавам, че задължително сценария ще е в полза на Валери.
Няма как иначе да е!

Отивам да ги сънувам  Wink

# 158
Няма как иначе да е!

пожелай ми и на мен:)

# 159
Няма как иначе да е!

пожелай ми и на мен:)

Среща утре тук, да си споделяме сънищата/сценариите  Hug

Лека нощ, да сънуваш Валери и Крис в...кош  newsm78 (нищо друго не ми дойде на ум  Laughing)

# 160
Валери такова изражение вкара,че ме разтепрва всеки път...като гледам.
Стархотно изиграно-шеметно е Hug
И както преди казах-никак не са типичната гей-двойка-НЕ.Като ми чуя "гей" си преставям изрусени типове с пиарсинги и ярки дрешки..размекнати китки и пр. Sick Но Валери съвсем друг образ показва на хомосексуалният мъж.
Освен това е благороден.... Heart Eyes
А нормално е Крис да се стъписа и да гледа слисано...И мен да ме награби жена ,ще се същисам.(Дори и да не ми е съвсем чужда идеята за жена-някъде далеч във времето,например Blush)

пп да вметна,че най-страхотният момент е когато Валери си разхлабва вртовързката-тогава е убиствено секси...
Ох и аз се отправям в страната на сънищата...С надежда да съм на мястото на Крис Wink

# 161
Валери такова изражение вкара,че ме разтепрва всеки път...като гледам.
Стархотно изиграно-шеметно е Hug
И както преди казах-никак не са типичната гей-двойка-НЕ.Като ми чуя "гей" си преставям изрусени типове с пиарсинги и ярки дрешки..размекнати китки и пр. Sick Но Валери съвсем друг образ показва на хомосексуалният мъж.
Освен това е благороден.... Heart Eyes
А нормално е Крис да се стъписа и да гледа слисано...И мен да ме награби жена ,ще се същисам.(Дори и да не ми е съвсем чужда идеята за жена-някъде далеч във времето,например Blush)

пп да вметна,че най-страхотният момент е когато Валери си разхлабва вртовързката-тогава е убиствено секси...
Ох и аз се отправям в страната на сънищата...С надежда да съм на мястото на Крис Wink
Знаеш ли , като ги гледах в сцената в парка и гледам и по едно време си казвам 'ама Крис е мъж'.  И всеки път е така. Досега не ми се е случвало.  Heart Eyes

п.с. започнах съвсем да говоря несвързано, и аз отивам да спя.. ooooh!

# 162

Тука май никой не е внимателен. На рекламата казаха в понеделник.

# 163

ама понеделниците все не го дават заради випа Sad

# 164

Ний сме стари кучета,чадо Mr. Green
Веднъж казаха "след малко в Забранена Любов" ,а само 20 мин по-късно,след пресрочено време на Випа излъчиха Господарите на ефира..
Така,че спри да демонстриташ наблюдателността си-Личи ,че от скоро си фен на серияла Naughty
Всеки петък рекламират понеделнишката серия,която излъчват във вторник...

Ей,Захарчета,сънувахте ли Валери?
Аз само заспах с мисълта за него,ама нищо не сънувай...пфу...
Ама оня ден ми се яви Маймуняка на сън Wink

Общи условия

Активация на акаунт