ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 243
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
Много ми е тежко за Валери като го гледам колко е влюбен в този ..

# 136
Много ми е тежко за Валери като го гледам колко е влюбен в този ..

Слаш, чувставм как ще ти съпернича за Валери... Mr. Green.Започвам и аз да се влюбвам... в него  Heart Eyes

# 137
Оооох, Слаш, ще те мисля до понеделник  Hug Като знам какво предстои...  Heart Eyes

# 138
Йеееее  Party, в Понеделник

Мартин - едно хапче, което се казва София  Heart Eyes

# 139
  • Варна
Кажете моля как свърши че изпуснах самия финал, гледах до там че Мартин беше положил глава в скута на София и говореха нещо и после ?

# 140
Оооох, Слаш, ще те мисля до понеделник  Hug Като знам какво предстои...  Heart Eyes
Не слагайте надежди за понеделник....ще бъдем ограбени от Брадъра... #Cussing out
цИлуФката ,ще е във вторник.....

# 141
Лайф ли имат в Понеделник?
Аз мислех, че е само в Сряда и Четвъртък  newsm78

# 142
Целувката е в понеделник!!!!!!  smile3503 супер,Слаш как си ? Grinning

# 143
Ейй как ще изчакаме до др седмица да видим развръзката... а иначе, Слаш, имам чувството че този анонс, състоящ се само от 1 сцена, беше като подарък от страна на екипа към теб Hug
Йеееее  Party, в Понеделник
Мартин - едно хапче, което се казва София  Heart Eyes
Мартин е страхотен чаровник в присъствието на Софи  Blush Heart Eyes Heart Eyes

# 144
хихихи, ако ни прецакат в понеделник, знаете кои, Ардеа алба ще познае за вторника Mr. Green
Видяхте ли, Целувката беше в целия анонс.
И още, познах че, ако заради ВИП не бяха пропускали серии, тази сцена вече щеше да е минала преди мисията.
Дали не го направиха нарочно? Но каквото и да е било- опорочиха ми най- чакания момент гадните брадъри. Blush Embarassed Confused

# 145
Но каквото и да е било- опорочиха ми най- чакания момент гадните брадъри. Blush Embarassed Confused
Оооо, да.
Прецакаха най-хубавия момент от филма  Crossing Arms

# 146
Но каквото и да е било- опорочиха ми най- чакания момент гадните брадъри. Blush Embarassed Confused
Оооо, да.

знам че нищо не мога да променя, но много ми е стана гадно, когато, тъй наречените ВИП персони, започнаха да се хилят като обезумели при сцената...И пошлите им коментари...
Отвратителни!

п.с. коки, не давам Валери на никого  Blush

# 147
Оооо, да.

#Shocked
Съгласна съм! Какво стана с предложението м,амите от София да ходят да целят ББ с домати ако просрочат времето  Mr. Green

# 148
Слашчееее, дойде и твоят миг!  Hug

# 149
Слашчееее, дойде и твоят миг!  Hug
Hug
Много ми е тъжно за Валери.. защото съм преживяла нещо подобно ( с мъж хихихи) ама беше едно към едно: и него, както и Крис хем го болеше, хем го ..
в крайна сметка Крис ще бяга след Валери, ама докато това стане Валери ще има да пролее сълзи..

Общи условия

Активация на акаунт