ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 587
  • 438
  •   1
Отговори
# 315
Е това не вярвам да стане с Борис и Валери. Crossing Arms

# 316

А  за Борис,може и да се икаже биологичен татко на Валери...Нали уж Валери бил осиновен...

Хм, а къде се разбра че Валери е осиновен? Това съм го пропуснала newsm78
Joy
Mи тук имаме навика да си измисляме сюжети....А аз имам слкоността да  огелпвам кое е плод на фантазиите ни и кое е излъчено в серияла #Crazy
Та е възможно и да греша.,... Crazy

# 317
На мен ми е интересно дали ще се развие връцката Анастасия-Димитър. newsm78

# 318
  • София

А  за Борис,може и да се икаже биологичен татко на Валери...Нали уж Валери бил осиновен...

Joy
Mи тук имаме навика да си измисляме сюжети....А аз имам слкоността да  огелпвам кое е плод на фантазиите ни и кое е излъчено в серияла #Crazy

Лол Laughing  Як е сюжета.  И аз обичам да си съчинявам фенфикшъни с героите. Peace И все пак мисля че няма нужда да се оказва чак че Валери е биологичен син на Борис. То си е достатъчно че практически си го осинови, за ужас на Марто. Twisted Evil

Интересно кво ше стане с близнаците.  Кой ще се окаже подмененият (ако има такъв де...)? Аз залагам на Елица. Представям си реакцията на Анастейша.  Да зареже истинското родно дете и да вземе подмененото и да му трепери цял живот. Laughing  Даже съм си измислила коя ще се окаже истинската дъщеря на Ана - секретарката й Мария. Mr. Green  Представям си шока и ужаса на Анастисия. hahaha

# 319
Severa, или Софи  Whistling

# 320

Joy
гигиги, идеята е че Валери е осиновен ,ама къде е Пловдив, къде е София(ама знаеш ли) и след време разбира. След като го изгонват, Валери разбира по някакъв начин , че е осиновен. и  прави всичко възможно да влезе в Семейството. Моята идея е, че са разнояйчни близнаци с Мартин.
Аз бях изказала една идея тук преди време, че Каролина, 1та жена на Борис , е спала почти в едно и също време с Борис и Юри. И забременява и ражда близнаци. И оставя това, което по- прилича на любовта й Юри- Мартин. А Валери захвърля в Майчин дом. И един ден идва семейство от Пловдив, щото явно там не е имало деца за осиновяване, и осиновяват Валери(защото бил най- хубавото бебе). Или пък Каролина нарочно праща Валерко възможно най- надалеч. За да не и напомня.
Родителите на Валери, когато разбират ,че е гей, яростта име двойна. Защото хем, по техният "кодекс" те са го осиновили, дали са му бъдеще, живот, хем той им се "отплаща" един вид тъпкано,с  това, че е "различен".  Heart Eyes

# 321
  • София

Олеле майко. Ама тогава верно ще се окаже че е имало кръвосмешение. Shocked Нали Явор спа със Софи! ooooh!

Слаш Hug  Ама Мартин и Валери не са ли на различни години? Нали Валери е на 30, Мартин ми изглежда да е на по малко (колкото Крис горе долу, а той е на 23).

# 322
Като гледах анонса за утре вечер и като видях Елица как изхвърча от кафето,
си помислих,дали Явор не и е казал че са брат и сестра..... newsm78
Може да й каже, че заминава за Германия.

# 323

Олеле майко. Ама тогава верно ще се окаже че е имало кръвосмешение. Shocked Нали Явор спа със Софи! ooooh!

Слаш Hug  Ама Мартин и Валери не са ли на различни години? Нали Валери е на 30, Мартин ми изглежда да е на по малко (колкото Крис горе долу, а той е на 23).
Крис не е на 23, би трябвало да играе с годините си. Мисля, че Крис е на 28, колкото е и Мартин. А, между другото, има и един друг сценарий. Пишем го с QN40,  че Крис е син ан Борис. Версиите са толкова мног, че все една ще се окаже вярна

# 324
  • София
Защо да е на 28?  Разликата им с Елица е 3 години (казаха го когато майките гледаха един албум със снимки - Елица на 7 годинки, Крис на 10). А в първия епизод Елица става на 20, следователно Крис трябва да е на 23, евентуално да е навършил 24 през месеците които изминаха от началото. Актьора не знам на колко е, но е рядкост тези неща да съвпадат в телевизията и киното. Wink

ПП. Слаш, надявам се не приемаш това като заяждане.  Ти си ми любимка от край време и една от причините да се регистрирам тук (и аз съм фен на слашките, но преди Забранена Любов основно от други fandom-и  Wink ) Hug Hug Hug Hug  Просто съм маниак на тема timeline. Embarassed

ПП2.  Пробвах да ти пратя ЛС, но кутията ти е оverquota Embarassed

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 00:55 от Severa

# 325
Защо да е на 28?  Разликата им с Елица е 3 години (казаха го когато майките гледаха един албум със снимки - Елица на 7 годинки, Крис на 10). А в първия епизод Елица става на 20, следователно Крис трябва да е на 23, евентуално да е навършил 24 през месеците които изминаха от началото. Актьора не знам на колко е, но е рядкост тези неща да съвпадат в телевизията и киното. Wink

ПП. Слаш, надявам се не приемаш това като заяждане.  Ти си ми любимка от край време и една от причините да се регистрирам тук (и аз съм фен на слашките, но преди Забранена Любов основно от други fandom-и  Wink ) Hug Hug Hug Hug  Просто съм маниак на тема timeline. Embarassed

абе как ще го приемам като заяждане? Даже през ум не ми минава.  Heart Eyes
Тази серия я гледах уж много вниамтелно, ама кво съм чула, кво съм запомнила Simple Smile
Ами тогава другата версия- Крис е син на Борис Simple Smile

п.с. отивам да изпразня пощата  Mr. Green

# 326
Абе как Мартин е на 28,бе...това означава,че има 8 год. разлика с Ели,което пък значи,че е бил достаъчно голям за знае,че Ана не му е майка...А нали говорихме,че той ма не е наясно....'тук нещо ми се губи линията Thinking
А  Мария(секретарката ),Севера,не ми се струва да е близначката-понеже е повече от 20 год. АнаЗмейката едва ли ще наеме секретарка,без висше...а на 20год-няма как да имаш висше Naughty
 Още нещо-Ели и Явор никак не си приличат-дори и за разнояйчни бебета....Освен това Явор има сходни черти и с Ана и с Митко....Но Ели няма-Значи или Елица е разменената,както предположихте или изобщо няма разменеми бебета ..

Освен това,ако Явор и Елка са разменени,то значи ,че ако Примадоната катастрофира няма как да бъде спасена с костен мозък или супер рядката (АВ) от Явор #Crazy
 По всяка вероятност са си точно брат и сестра.,,,

Слаш-може да си роден в един град и да си осиновен в друг-Имам реален нагледен случай ...И точно по линия София -Пловдив
Така,че ако Валери е осиновен нищо чудно да се окаже син на Борис...А  и не е нужно Борето да знае...Може да е забърсал някоя к..ва за едното.... и тя да е забременяла,без да му каже....да е родила и да си оставила чедото...в Майчен дом.... А девойката,забърсана от Борката може да е забулената в тайнственост Емилия Караина Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:09 от Ardea alba

# 327
  • in the back seat of my car
чаканата серия снощи ме очарова
Слаш (букет за теб), страхотна игра на Валери - наистина се отличава с играта си, Крис малко стреснат по принцип, не само вчера, но пък си пасва на ролята
темата тук си е един цял сериал, благодарение на вашите сюжети и сценарии ( и тук букет)

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:22 от QN4O

# 328
Снощи изпуснах серията Cry Cry Cry

Моля някой да направи кратко резюме, може и на лични - моля, моля, моля  Praynig Praynig Praynig

Предварително благодаря   bouquet

# 329
Вчера Нора реши да помага на Яна и Филип в акция за спасяване на едно дърво...Пак между нея и Фил  прехвърчаха искри...После тя използва женският си чар и изманипулира Стан,да се включи в акцията.
Явор отиде при Анастасия ,за да и заяви решението си ,че заминава.Анаизглеждаше много искрина в нескопосаният си опит да му се обясни в майчина любов.Явно започва да сваля маската на безскрупулната желязна лейди...
Тя проведе и диалог с Борис,в който твърдеше,че се радва,че най -накрая Явор заминава,както и че я съмнява,че между Крис и Елицса ще възкръсне любов така изведнъж.....Щом любовта не се е родила спонтанно,значело ,че няма и да се появи--тя съвсем завоалирано говореше за своите чувства към Борис.
Надето даде благословията си на Явор да замине.Тя и Митко му отключиха зелен коридор...
Елица,забрави за срещата при АГ-то,който щеше да я гледа на ехограф,това вбеси Крис.
Елица спонтанно отиде при Явор и го целуна.Явор малко преди това сподели на Софи,че се пръска от любов,но въпреки това не желае да вижда Елица...
Крис и Валери се целунаха.............Нежно,красиво,романтичено.Валери изигра убийствено тази сцена....Толкова реално и чувствено,че няма начин да не пожелае човек да е на мястото на Крис....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт