ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 252
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
Във вторник ще е със сигурност.

Тука май никой не е внимателен. На рекламата казаха в понеделник.
Ний сме стари кучета,чадо Mr. Green
Веднъж казаха "след малко в Забранена Любов" ,а само 20 мин по-късно,след пресрочено време на Випа излъчиха Господарите на ефира..
Така,че спри да демонстриташ наблюдателността си-Личи ,че от скоро си фен на серияла Naughty
Всеки петък рекламират понеделнишката серия,която излъчват във вторник...

Ей,Захарчета,сънувахте ли Валери?
Аз само заспах с мисълта за него,ама нищо не сънувай...пфу...
Ама оня ден ми се яви Маймуняка на сън Wink
Sad и аз не го сънувах..въпреки че изгледах няколко клипа за сладки сънища  Blush
на мен пък Борис. Бяхме герои с него в някакъв италиански филм. Тълкувам го защо италиански- защото , още когато го видях за първи път, си рекох- а, този е одрал Франко Кастелано. Е, Тодор Танчев е по- хубав  Heart Eyes

# 166
Големи сте скици, особено СлашHug
Между другото, от няколко серии насам, Фахрадин много ми прилича по игра и маниери на Иван Бърнев, какво ще кажете?

# 167
И на мен не ми се присъни  Sad
Нищо, тая вечер пак ще се мъча.
А, като наближи серията ще ви пиша аз как съм ги измислила нещата  Wink

# 168
Между другото, от няколко серии насам, Фахрадин много ми прилича по игра и маниери на Иван Бърнев, какво ще кажете?
Нищо чудно, нали му е фен:)
Значи имате кумири в професията?

Разбира се, и то много - Даниел Дей Люис, Лорънс Оливие, Джак Никълсън, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Антъни Хопкинс, Марлон Брандо, Пол Нюман, Джеймс Дийн, Ръсел Кроу, Дензъл Уошингтън, а от по младите – Хийт Леджър, Райън Гослинг, Джейк Гиленхол. Възхищавам се много и на българските им колеги Иван Бърнев, Деян Донков, Камен Донев, Иван Юруков. Имам и любими драматурзи- Николай Коляда, Василий Сигарев, Антон Чехов, Тенеси Уилямс, Сам Шепърд, Артър Милър, Харолд Пинтер, Шекспир…

# 169
  • Вече в моята си приказка...
Излишно е да споменавам, че очаквам следващата серия с нетърпение. Освен страхотната целувка между Валери и Крис, мисля, че в новия епизод и Елица може да подразбере, че има брат близнак... Praynig

# 170
Освен страхотната целувка между Валери и Крис, мисля, че в новия епизод и Елица може да подразбере, че има брат близнак... Praynig
Според мене едва ли в един и същ епизод ще е целувката и разбирането или подразбирането от страна на Ели,че Явор й е брат...прекалено много ще стане за един епизод...незнам...лично мнение Hug

# 171
  • Луната ни пази
Ето последните ни две анкети! На първата в най - скоро време ще разберем отговора (да се надяваме, че випаджиите няма да ни изиграят и ще е още в понеделник)!

Въпрос: Кой ще хване Крис и Валери?
Анастасия      17 (16.5%)
Мартин      32 (31.1%)
Елица      15 (14.6%)
Силвия      13 (12.6%)
никой      26 (25.2%)

И втората:

Въпрос: Кой ще каже на Елица, че с Явор са близнаци?
Явор      31 (23.8%)
Димитър      16 (12.3%)
Анастасия   8 (6.2%)
София      10 (7.7%)
Емилия      5 (3.8%)
сама ще се досети      3 (2.3%)
ще дочуе таен разговор и ще разбере      57 (43.8%)

Давайте предложения за нови анкети Simple Smile

# 172
Чак пък толкова страхотна сцена на целуващите се Крис и Валери Sick

# 173

Mи че ко и е на сцената Crossing Arms
Абстрахирай се от факта,че са мъже и двамата  Wink...Много важно ,че и двамата имат пишки-важна е любовта и начина, по който изиграват чувствата си-особено Валери   Heart Eyes...
Трябва да сме широко скроени... Hug

Преложение за нова анкета:
Надежда от кой ще разбере,че Анастасия Константинова е биологичната майка на Явор.
-от Димитър
-от Явор
-от Анастасия
-ще дочуе разговор
-ще хвана Митко и Анастейша в компрометираща сцена и така ще се наложи да разбере и от двамата
-от Емилия

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 15:36 от Ardea alba

# 174
Нищо чудно, нали му е фен:)
Значи имате кумири в професията?

Разбира се, и то много - Даниел Дей Люис, Лорънс Оливие, Джак Никълсън, Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Антъни Хопкинс, Марлон Брандо, Пол Нюман, Джеймс Дийн, Ръсел Кроу, Дензъл Уошингтън, а от по младите – Хийт Леджър, Райън Гослинг, Джейк Гиленхол. Възхищавам се много и на българските им колеги Иван Бърнев, Деян Донков, Камен Донев, Иван Юруков. Имам и любими драматурзи- Николай Коляда, Василий Сигарев, Антон Чехов, Тенеси Уилямс, Сам Шепърд, Артър Милър, Харолд Пинтер, Шекспир…

Въх, не знаех... Аз едно време като невръстна тийнка бях луда по Бърнев и като луда гледах по сто пъти представленията, в които играеше.  Mr. Green
Не мисля, че Елица ще разбере, че има брат- близнак в следващата серия. Струва ми се, че главно ще наблегнат на целувката между Крис и Валери.

# 175

Абстрахирай се от факта,че са мъже и двамата  Wink...Много важно ,че и двамата имат пишки-важна е любовта и начина, по който изиграват чувствата си-особено Валери   Heart Eyes...

Надежда от кой ще разбере,че Анастасия Константинова е биологичната майка на Явор.
-от Димитър
-от Явор
-от Анастасия
-ще дочуе разговор
-ще хвана Митко и Анастейша в компрометираща сцена и така ще се наложи да разбере и от двамата
-от Емилия
Харесва ми анкетката, само сега да се намери и кой да я направи  Thinking
аз ще гласувам за хваща ги и двамата как се целуват и им иска обяснение  Sunglasses

# 176
И аз мисля,че Надето ще ги хване-леко разгорещени..или спорещи ..Но ще ги хване....
Най вероятно ужсаена ще тръгне на някъде ,Димитър ще тръгне да я гони,ще й обясни,тя ще се разциври..бля-бля -бля...и после ще отиде в списанието да търси сметка на Гранд -Дамата Mr. Green

Слаш ,хайде като имаш време да измислиш сценарий върху тази интрига Simple Smile
През събота и неделя,ти си ни серияла...Хайде моля... Praynig
И другите,предполагам имат желание да те четат Hug
Като имаш време- Flutter

# 177
И аз мисля,че Надето ще ги хване-леко разгорещени..или спорещи ..Но ще ги хване....
Най вероятно ужсаена ще тръгне на някъде ,Димитър ще тръгне да я гони,ще й обясни,тя ще се разциври..бля-бля -бля...и после ще отиде в списанието да търси сметка на Гранд -Дамата Mr. Green

Слаш ,хайде като имаш време да измислиш сценарий върху тази интрига Simple Smile
През събота и неделя,ти си ни серияла...Хайде моля... Praynig
И другите,предполагам имат желание да те четат Hug
Като имаш време- Flutter
оки, имам време, днес ще седна да измисля нещо Wink
Мислех си току- що (не че постоянно не го правя, де Simple Smile какво каза Крис на Валери:
Валери: Чудно ми е мене между колко хора ме избра за приятел?!
Крис: При тебе нямах избор.
Валери схвана сарказма, но преглътна- само и само да не раздразним любимия ..

Ох, искам гърч за Крис  #Cussing out
сравних веднага с другите ми двама любими- Хаус и Уилсън. Имаха подобен диалог в Birthmarks:
Ех, ако не беше този тривиален инцидент, който ни запозна и станахме приятели, сега това нямаше да се случва. И Хаус го поглежда и му казва: Не мисля, че е без значение фактът, че точно теб избрах между три хиляди души.
Дорис Ийган е велика, искам да мога да пиша като нея  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 19:25 от slashwoman

# 178

-от Димитър
-от Явор
-от Анастасия
-ще дочуе разговор
-от Емилия
аз ще гласувам за хваща ги и двамата как се целуват и им иска обяснение  Sunglasses

Аз имам друго предложение!

Според мен, СЛАШ ще хване Валери и Крис как се целуват, те ще се притеснят а тя ще им каже "Не, не продължавайте си, аз само ще погледам"! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Laughing Laughing

П.П. Страшно ме изненадахте с поздравите за РД-то, благодаря ви!

# 179

-от Димитър
-от Явор
-от Анастасия
-ще дочуе разговор
-от Емилия

Аз имам друго предложение!

Според мен, СЛАШ ще хване Валери и Крис как се целуват, те ще се притеснят а тя ще им каже "Не, не продължавайте си, аз е погледам"! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Laughing Laughing
аз имам по- добро предложение  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт