ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 580
  • 438
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
А дано! Писна ми от тази Вип простотия!
Peace

# 376
Токущо Ники Кънчев каза, че вече битките във Вип брадър ще са в неделя, а обсъждането в понеделник - 2 часа. Имам надежда, че ще има вече сериал в понеделник Praynig До сега битките бяха поне час и после не можеше да им стигне време за обсъждане и номинации Twisted Evil
Не се и съмнявам,че всички тук сте разбрали ,че аз съм неприлично рус индианец Blush,така че бихте ли ми обяснили-като за мен-на достъпен език....
Битките във Вип Брадър -номинациите ли ще рече Rolling EyesТ. е ще ни освободят понеделниците.,... newsm78
А Днес какво се случва...дали ще приключат до 22.00 Thinking

# 377
Токущо Ники Кънчев каза, че вече битките във Вип брадър ще са в неделя, а обсъждането в понеделник - 2 часа. Имам надежда, че ще има вече сериал в понеделник Praynig До сега битките бяха поне час и после не можеше да им стигне време за обсъждане и номинации Twisted Evil
Не се и съмнявам,че всички тук сте разбрали ,че аз съм неприлично рус индианец Blush,така че бихте ли ми обяснили-като за мен-на достъпен език....
Битките във Вип Брадър -номинациите ли ще рече Rolling EyesТ. е ще ни освободят понеделниците.,... newsm78
А Днес какво се случва...дали ще приключат до 22.00 Thinking

Битките са игрите преди номинациите Peace И като ги прехвърлят в неделя за самите номинации и обсъждания ще бъде понеделника и дано 2-та часа най-накрая им стигнат Praynig

# 378
Момичета, а днес ще има ли епизодче? Питам, щото ако няма, да се мятаме по леглата с дребните.

# 379
И аз това питам ??? newsm78

# 380
 Ледена Кралице,мерси  bouquet
Аз понеже не следя формата и не съм наясно с програмата им....

А  и аз питам в средите серияла ни го пускат...,нали?

# 381
а да са правили реклама на филма тази вечер?

# 382
Момичета, а днес ще има ли епизодче? Питам, щото ако няма, да се мятаме по леглата с дребните.
И ние сме така. Принудих се да гледам вип-а от 30мин като си мислех, че до 10 ще свърши и ще има сериал. Ма като гледам скоро няма да свършат и май ще ходим да си лягаме с детето..

# 383
Май няма да има серийка и тази вечер, винаги се проточват в сряда ВИП-овете.

# 384
Няма да има филм #Cussing out
Кънчев рече,че че очаква тепърва някаква гост -звезда,а после някакви изгонени....
Идиотите пак ни изпързаляха..
Няма ли край ooooh!

# 385
Няма да има филм #Cussing out
Кънчев рече,че че очаква тепърва някаква гост -звезда,а после някакви изгонени....
Идиотите пак ни изпързаляха..
Няма ли край ooooh!
Кажи ми ,че не говориш сериозна,щото ще се откажа писмено от НОВА #Cussing out

# 386
В програмата на сайта им е обявен сериала от 22.00...
А Кънчев сега каза, че му предстоят МНОГО още неща... #Cussing out

# 387
Да направим 13 петиции.  Mr. Green

# 388
пак се изгавриха с нас ..и оня Пънчев , наглият, долен тип: "Десет минава, а ни предстоят толкова много неща..". Демек, феновете на Забранена любов, и тая вечер..знаете си кво.." #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 389
Вече ми омръзна и ще взема да напсувам много яко! Майка им да еба на тъпите Брадъри !!!!!!  tantrum tantrum То бива бива наглост ама тия тъпанари прекаляват !! Ще им еба майката вече.... тотално ще изкрейзя ! Ебаси безочието #2gunfire #2gunfire  Извизявам се,ама...! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт