ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 615
  • 438
  •   1
Отговори
# 360
Аз гледах серията отново и на второ четене ето какво ми направи впечатление:
-диалога беше много свеж - между Яна и Филип за дървото, Маймуната и Андрей за паранормалните работи
-Крис точно преди целувката, ако погледнете челото му е цялото мокро, явно доста притеснително му е било!

"дъ куешчън "  е дали на Крис му е било  притеснено,че е усетил напиращият нагон на Валери , или  Любо  се е препотил от предстоящата сцена ,в която ще се целува с Иван newsm78

smile3521 Любчо, Любчо... пред камерите е по-различно...

Любо се беше схванал целият. Кво толкова, бе мъже! Защо жените актриси нямат вашите скрупули!
Все ли ние жените трябва да сме ви за пример  Mr. Green

# 361
  • София
oт кого ще е бременна Софи?

# 362
  • Луната ни пази
Най- вероятно от Мртин!?

# 363
Предлагам нова анкета
Коя целувка е най- чувствена или коя целувка е най-силно ви въздейства.С една възможна опция:
1-целувката между Анастасия и Димитър .
2-Целувката между Кристиян и Валери
3-Целувката между Елица и Явор от 84 еп.
4- Целувката между Нора и Васил
5- очакването за целувка между Софи и Мартин....

Веднага отговарям, нищо, че още няма анкета:
НОМЕР 1 - Целувката между Анастасия и Димитър. Преди съм споделяла, че някак си не ми се връзват като двойка. Обаче след тази целувка, гледам с друго око. Много огън имаше, определено.
Подозирам, че между Софи и Марто ще е също така.
Естествено,че между Анастасия и Димитър!При тях просто напрежението се усеща непрекъснато в разговорите им и от двете страни.През цялото време са като два магнита,които се отблъскват ,и тогава просто се вкопчиха един в друг!Ако някой си спомня,ви писах ,че ще има такава целувка много преди да се случи-със здраво награбване.Докато при другите двойки напрежението и желанието  от  едната страна превалира над другата.

# 364
Софи трябва да е бременна от Явор,за да е пълна завръзката!Тогава ще се наложи да преживяват и Елица, и Мартин,пък и самата София,щото вече ще е влюбена в Марто....Въпреки ,че от "онази "нощ на Софи и Явор май много вода изтече-мензиса и вече трябва да е дошъл сто пъти Grinning

# 365
  • София
Намерих едно хубаво родословно дърво със снимки, дано не е пускано:
http://www.max2.tv/uploads/otherImage/file4257.jpg?1222848495051
На мен не ми излиза нищо, освен надпис ТВ програма  newsm78

При мен излиза...
Така вижда ли се?

А сега как е?

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 20:10 от anya

# 366
  • София
Аз също не мога да видя родословното дърво, нито на линка, нито на снимката на Anya. А апропо, какво става с проклетия сайт на ЗЛ? Колко време вече го обновяват... newsm78

Софи трябва да е бременна от Явор,за да е пълна завръзката!Тогава ще се наложи да преживяват и Елица, и Мартин,пък и самата София,щото вече ще е влюбена в Марто....Въпреки ,че от "онази "нощ на Софи и Явор май много вода изтече-мензиса и вече трябва да е дошъл сто пъти Grinning

Може да кара цветна бременност. Wink

# 367
Пуснаха подписка срещу Вип Брадър, може да я подкрепите и Вие тук :

http://bgpetition.com/podigravkata-na-nova/view.html

# 368
 Mr. Green Аз съм на челните места, дори допринесох за един глас повече  Crazy

# 369
Пуснаха подписка срещу Вип Брадър, може да я подкрепите и Вие тук :

http://bgpetition.com/podigravkata-na-nova/view.html

Смятам, че е крайно време да спрат гаврата със зрителите, желаещи да гледат сериала. Колкото до онези лицемерни и цинични боклуци, не си струва да се коментира. Дали Ники Кънчев или Ники Тупарев ще дарят част от космическите суми, които печелят. Състраданието и съпричастността към нещастието нямат общо с жалките изпълнения от шоуто. Който иска да помогне, ще помогне и без тях.

# 370
  • София
И аз подписах петицията! Peace

# 371
  • София
anya да, сега се вижда родословното дърво! Peace  Hug

# 372
Невероятна сцена, за първи път в български филм!

Ето цитат от един форум относно Карамазов:

Цитат
Владимир Карамазов май няма да участва, понеже нали е зает със "Сървайвър". Между другото кога точно се снимат епизодите? Цяла ли година или само през лятото? А пък другия актьор, Елин Стаматов, както пишеше в едно интервю казва, че не е бил канен, но би се явил на прослушване ако има такова. Той между другото май в американски филми ще се снима под псевдонима Mike Stanton или Michael Stanton, някъде по вестниците бях чула за това. Но не съм много сигурна дали е на 100% вярно. Но до колкото знам за сега не се предвиждат нови персонажи, така че ще си гледаме сегашните може би без Елен Колева, която напуска. Аз не искам да напуска, но щом е взела това решение да е жива и здрава.

Дано да има нови персонажи, нищо че до сега не се предвиждат.

# 373
Токущо Ники Кънчев каза, че вече битките във Вип брадър ще са в неделя, а обсъждането в понеделник - 2 часа. Имам надежда, че ще има вече сериал в понеделник Praynig До сега битките бяха поне час и после не можеше да им стигне време за обсъждане и номинации Twisted Evil

# 374
А дано! Писна ми от тази Вип простотия!

Общи условия

Активация на акаунт