ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 14

• 25 623
  • 438
  •   1
Отговори
# 345
  • Луната ни пази
Надежда от кого ще разбере,че Анастасия е биологичната майка на Явор? 
Димитър                                                                                  - 15 (14%)
Явор                                                                                  - 15 (14%)
Анастасия                                                                           - 3 (2.8%)
Емилия                                                                                   - 3 (2.8%)
ще дочуе таен разговор                                                   - 26 (24.3%)
ще хване Митко и Анастасия в компрометираща
ситуация и така ще се наложи да разбере и от двамата
   - 45 (42.1%)

Общ брой гласове: 80

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 15:23 от [X]megelinka

# 346
между Елица и Явор от 84 еп  Peace
Не ги приемам като брат и сестра и това си е  Mr. Green

# 347
  • София
Ardea... дам, права си за Мария, няма как да е тя близначката. Sad А  и някъде се споменаваше че работи за Ана от 4 години, значи хептен няма как да е на 20.  Бях забравила.

Но ако наистина има сменено дете, мисля че ще е Елица. Макар че бих се изкефила най много на това ако наистина са близнаци с Явор. Наистина ще им се наложи да се справят с една трудна ситуация и просто да си преодолеят чувствата, вместо като в типичната сапунка да се оправи всичко с магическа пръчка и да се окаже че ВСЕ ПАК не са брат и сестра.  Това с разменените деца е прекалено експлоатирана тема във всички сапунки и аман вече... Да видим нещо различно! Peace

За целувката съм много затруднена да избера.  Крис и Валери са ми слабост, но между Ана и Димитър също беше страхотно изиграно, и много чувствено.  Явор и Елица трябва да призная че се справиха отлично, колкото и да са ми антипатични.  Нора и Васил обаче също мн ми харесаха...  Май няма да гласувам в тази анкета. newsm78

# 348
На мен ми въздейства най-много тази между Анастасия и Димитър. Не знам защо, може би, защото най-малко го очаквах или нещо друго.

# 349
[А и в днешно време не е от знчение каква кръвна група са кръводарителите, важното е да ги има! Не, според мен ще се случи нещо с Марина и за това няма да замине!
интерсена хипотеза  Peace
Твърде вероятно,имайки предвид изтрещялото Мише(Андрей)
Андерй ,обаче много добре си играе ролята,бе...
Представяте ли си какъв удър ще е за Явор,ако Андрей действително се залюби с  другата му сестра-Елица ooooh!

Сега още нещо се сетих-относно кръвоприлитието и костния мозък-нали не е задължително разнояйчните близнаци да са с една кръвна група newsm78
А Явор и Елица са 100% разнояйчни,понеже еднояйчните са ВИНАГИ И САМО от един и същи пол....

# 350
  • Варна
Гласувах за Валери и Крис  Heart Eyes Много са ми сладки заедно  Heart Eyes
Дали все пак някой ще ги види, докато се целуват ?  newsm78

# 351
може Марто да се върне, ако е забравил нещо и да ги спипа  newsm78

# 352
може Марто да се върне, ако е забравил нещо и да ги спипа  newsm78
Твърде логично е..Но по- скоро те вече ще са приключили с начинанието си Mr. Green
Марто ще се върне и ще ги види леко изнервени и спорещи...
Може да изцепи нещо от рода:
"Какво ви става бе ,пичове,спорите като влюбени"...и да излезе ,подсвиркащ ,от мансардата стипичната,за него, самонадеяна усмивка...

# 353
Има   във  vbox   със  откъси  на  новите  серии  и  дават  Ели  и  Явор  как  слагат  2  бебета  в  един  кош.Сигурно  ще  роди  близнаци.

# 354
Някой може ли да ми каже къде да намеря сценката между Елица и Софка от новото комедийно шоу Пълна лудница, където Мария Игнатова играе Елица?

# 355
Ама те дадоха, че и Софи е бременна. Може и да се радват на нейните бебета  Mr. Green Mr. Green newsm78 Laughing Laughing

# 356
Може  не знам.Ще  гледаме  пък  ще  видим.Чак  нямам  търпение.Що  не  увеличат  да  дават  по  повече  серии  не  по  една  и  то  30 мин само.

# 357
  • София
Намерих едно хубаво родословно дърво със снимки, дано не е пускано:
http://www.max2.tv/uploads/otherImage/file4257.jpg?1222848495051

# 358
Намерих едно хубаво родословно дърво със снимки, дано не е пускано:
http://www.max2.tv/uploads/otherImage/file4257.jpg?1222848495051
На мен не ми излиза нищо, освен надпис ТВ програма  newsm78

# 359
Аз гледах серията отново и на второ четене ето какво ми направи впечатление:
-диалога беше много свеж - между Яна и Филип за дървото, Маймуната и Андрей за паранормалните работи
-Крис точно преди целувката, ако погледнете челото му е цялото мокро, явно доста притеснително му е било!

"дъ куешчън "  е дали на Крис му е било  притеснено,че е усетил напиращият нагон на Валери , или  Любо  се е препотил от предстоящата сцена ,в която ще се целува с Иван newsm78

smile3521 Любчо, Любчо... пред камерите е по-различно...

Общи условия

Активация на акаунт