Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 326
  • 569
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,ако може да ви попитам подсладител "Суитли ултра" мога ли да ползвам?Колебае ме факта,че една от саставките му е Лактоза. newsm78

# 436
  • до Бургас
Elence- Докато не си обновиш гардероб препоръчвам ти тиранти Joy  Hug Браво момиче Hug
МимииииHug
Борис- Ще ме умориш Joy а още съм млада  Joy
kama4e- Поздравления за теб и за твоя мъж  bouquet А схема трябва да си избереш сама, ако искаш пробвай 4/3, ако не те устройва ще я промениш на5/5! Hug

# 437
Elence- Докато не си обновиш гардероб препоръчвам ти тиранти Joy  Hug Браво момиче Hug
МимииииHug
Борис- Ще ме умориш Joy а още съм млада  Joy
kama4e- Поздравления за теб и за твоя мъж  bouquet А схема трябва да си избереш сама, ако искаш пробвай 4/3, ако не те устройва ще я промениш на5/5! Hug

Много благодаря за насърченията   bouquet  bouquet  bouquet Гардероба няма нужда да си го обновявам - трябва да си извадя "слабите дрехи", които от зимата не мога да нося  ooooh!
Обаче с корема хич не съм добре  Tired особено сега като обядвах - т.е. още храна сложих в него, ми е съвсем зле...тежко мие, даже май ми е и лошо, да не говорим колко съм подута  Outta Joint под ръка имам само чай сена, който не харесвам, защото ми прави червата лениви, след като го пия веднъж, но не се чувствам добре и май ще прибягна до него.....пък и в крайна сметка то за организма не е добре да задържа 4 дни ...кой знае какво там....токсини и т.н.

# 438
  • до Бургас
Elence- слагай си в салатки течен парафин, хем по вкусно хем ще ти олекне на следващата сутрин!

# 439
  • София
Здравейте,ако може да ви попитам подсладител "Суитли ултра" мога ли да ползвам?Колебае ме факта,че една от саставките му е Лактоза. newsm78
Може  Peace
Решихме да редуваме 5/5 дни, ама като си направих една сметка, излиза че на Великден ще сме на П дни и хич не ни се понрави.
Направете от утре 5 ПЗ, после 2П, 2ПЗ и пак си започнете 5/5. Peace
Няма ограничение на количеството зеленчуци, освен на морковите и цвеклото, които според Дюкан трябва да се консумират по-умерено (тоест да не обядваш с една салата от настъргани моркови или цвекло). Не е хубаво освен това да ядеш само зеленчуци на едно ядене, месото (рибата или изварата) трябва да надделяват.
Хубави са ви резултатите, браво!   bouquet

# 440
Здравейте. Първия ми ден от първата фаза вече мина. Все още съм жив Simple Smile макар че не съм много добре.
Значи сутринтта едва станах - мускулите ме боляха, главата ме болеше. От толкова много вода вечерта ставах най-малко 5 пъти до тоалетната. Като цяло се чувствам отпаднал, без сили и мускулите още ме болят. Мисля обаче че това е нормална реакция на тялото ми. В момента то е почти лишено от всякакви въглехидрати а това са нормалните му източници на енергия. Никога до сега тялото ми не е било лишавано от въглехидрати в такава степен както сега. Явно тялото ми е в шок и се чуди какво да прави и от къде да я подхваща. Търси други източници на енергия защото въглехидратите вече почти ги няма. Явно докато се пренастрои да гори собствените си мазнини за енергия ще трябва да мине време. Като за начало сутринтта кантара показваше точно -1 кг. но мисля че това е предимно вода а не толкова мазнини Simple Smile рано е за радост още ми се струва.
Тази сутрин пекох едно телешко месо на тефлоновия тиган защото нямам скара. Ужас ви казвам, цялата кухня замириса на изгоряло защото тигана просто загоря здраво. Довечера жената като се върне не знам дали няма да ме бие с тигана по главата Simple Smile Тигана толкова загоря че ако това се измие ще пиша поздравително писмо на Тефал Simple Smile
Това е засега. Набивам ей тука едни сухи и гадни телешки пържоли ама се успокоявам че на вас също ви е толкова гадно като на мен  Mr. Green
Здравей Борис Simple Smile! И аз като теб в момента се чувствам по същия начин Confused! Втори протеинов ден ми е и ми е адски лошо- отпаднала съм, вие ми се свят, гади ми се просто ужас Cry! От прочетеното до сега ми става ясно, че повечето спазващи режима са минали по този път и в момента, в който организма се нагоди към новия начин на хранене нещата си идват на мястото  Grinning! Мен лично това ме крепи и ми дава сили да продължа напред ! И аз имам премеждия в кухнята, въпреки, че съм жена Embarassed, но се надявам скоро да вляза в ритъм, че готвенето ми е най- голям проблем! Днес едни пилешки сърца ми разказаха играта  Laughing, но в крайна сметка се получи що годе нещо, колкото да не умра от глад Joy! Сега поемам към Кауфланд да се оборудвам с всичко необходимо и сядам да чета рецепти! Голямо благодаря на момичетата, които споделиха на нас невежите в кулинарията своя опит  newsm51!!!

# 441
  • София
Ниелка  Hug ако знаеш само колко момичета са подобрили кулинарните си умения, откакто са на Дюкан  smile3521 Някои не умееха и омлет да си направят, пък сега майсторят сложни манджи. Да не говорим за други, дето от диетичния форум прескачат в готварския...

# 442
Оооооооо, Krikri искренно се надявам това да се случи и с мен, че просто не се виждам с моите две леви ръце  Joy!

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 17:03 от _NIELKA_

# 443
  • ГО
Благодаря ви за отговорите  bouquet  bouquet  bouquet
Имам толкова много килограми да свалям, като добавим и факта, че до преди десетина дни пиех и противозачатъчни си мисля, че при мен свалянето ще става много бавно.
Ех, да имах вълшебна пръчица.....
Така силно ме боли главата...нормално ли е?

# 444
Може  Peace

Много благодаря за бързия отговор! newsm03

# 445
  • София
Днес май съм дежурна hahaha
Абсолютно е нормално и ще премине след известно време (при всеки индивидуално). Пий кафета, кола лайт и ако не помагат - някакво хапче. Това е реакция на организма и няма нищо притеснително, по-скоро е адски неприятно.

# 446
  • ГО
Днес май съм дежурна hahaha
Абсолютно е нормално и ще премине след известно време (при всеки индивидуално). Пий кафета, кола лайт и ако не помагат - някакво хапче. Това е реакция на организма и няма нищо притеснително, по-скоро е адски неприятно.
Супер си  bouquet
Мерси  bouquet
п.п. спря да ми работи удивителния на клавиатурата Embarassed

# 447
  • Пловдив
Ниелка  Hug ако знаеш само колко момичета са подобрили кулинарните си умения, откакто са на Дюкан  smile3521 Някои не умееха и омлет да си направят, пък сега майсторят сложни манджи. Да не говорим за други, дето от диетичния форум прескачат в готварския...
Забрави третите, които научават мъжете си да им готвят  Sunglasses

# 448
Хах, това е идея! Моят мъж и без това проявява самоинициатива в кухнята Grinning!

# 449

smile3532 newsm48 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт