Откъдето и да ни погледнете - и отпред, и отзад Дюкан сваля килата ни пак - 173

• 31 324
  • 569
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Ниелка  Hug ако знаеш само колко момичета са подобрили кулинарните си умения, откакто са на Дюкан  smile3521 Някои не умееха и омлет да си направят, пък сега майсторят сложни манджи. Да не говорим за други, дето от диетичния форум прескачат в готварския...
Забрави третите, които научават мъжете си да им готвят  Sunglasses
Цоци  Hug това май е за теб  Joy Joy Joy

# 451
А мога ли да ви попитам какви витамини пиете? Аз току що си взех Изотоник, който оказва стимулиращо и възстановяващо действие и горещо ми беше препоръчан от аптекарката! Фирмата производител е немска, казва се Амосвитал! Имате ли някакви наблюдения за тях?

# 452
А мога ли да ви попитам какви витамини пиете? Аз току що си взех Изотоник, който оказва стимулиращо и възстановяващо действие и горещо ми беше препоръчан от аптекарката! Фирмата производител е немска, казва се Амосвитал! Имате ли някакви наблюдения за тях?

Пия Центрум доволен съм от тях. Задължително трябва да се пият и омега3 мастни киселини (рибено масло) аз пия Ескимо-3 много е добро. Целта на рибеното масло е да предпазва клетките на организма от кетозата в която щем не щем изпадаме като блъскаме само месо.

# 453
   Здравейте , сладури ! Днес отново съм твърди 60 кг и така продължвам напред ! Днес ходихме на пазар и милото ме накара да взема един нискокалоричен ръжен хляб! За момента няма да го употребявам , но беше кисел и неисках да го провокирам!  Blush
   Третата си върви нормално нямам прегрешения , хапвам си ПЗ и 1 плод на ден и 1 протеинов на седмица !
   Връщам се да ви чета , че пак сте изписали света  #Crazy
   Честити минуси и месечинки на всички , много Гушки за Всички и за любимите ми Бургазлйики !  Hug  bouquet
   Пийте бързо водица , че  е много важна !  Hug
   Аз пия Алфабетик и съм доволна !

Хубава вечер  Hug

# 454
Момичета и момчета, на края на темата идвам със съвсем пресен отчет. Аз най накрая се престраших и се качих на кантара, ами какво да ви кажа-почнах приблизително от 135кг. след 4мес. и 26 дни съм точно 105 кг. -резултата е точно 30 свалени килограма. УРААААА....вече не ме е страх от кантара, не се счупи бре....оцеля и даже ме обичаааа....и аз него.....Ето и обещаните снимки с панталона в който успях да се намъкна:

А така изглеждах преди-сега в лице:

Имам още много път, нооо извървях почти половината, калкулатора на Дюкан ме закова точно на 71кг., така, че остават ми още 34кг. до крайната цел.....Божке не мога да повярвам....Истина ли е това.....Май, че дааааааа.......

# 455
  • София :(
    Tumba_lumba, страхотна си, само така, не се предавай Hug
И аз днес преподреждах гардероби и се слагах в добре забравени дрехи, ама голям проблем - всичките вече ми седят като дарение от Армията на спасението, ще трябва да ги нося на ремонт или да подновявам гардероба тотално, въпреки че имам още доста за сваляне и не ми се започва от сега, че съвсем няма да насмогна финансово.
    Честито на всички с поводи за празнуване, режимни, нережимни, важното е да се празнува.

# 456
  • София
Tumba_lumba , много си хубава!  Hug
Желая ти успех и по-бързо да достигнеш до желаните килограми!

# 457
Привет и от мен  Hug

Ще правя събота и неделя П ..реших си,цяла нощ въртя...суча....
Спала съм около 10ч  Shocked Shocked Shocked непробудно.... това не ми се е случвало от години..
Този режим е невероятен ...
mihi69 съжелявам,че съм те пропуснала снощи, явно много ми се е спало  Hug Сушито при мен мъжо го прави,когато не е на фаза мързел и се е подготвил психически Joy Joy Joy
Жу бе то и аз като гледам назад май и на моите балкони гените са им големи и затвърдени... сега ще видя дали съм издънката на родата  Rolling Eyes
Elence това за дънките и 3-те крачки ме разсмя ... Браво  smile3501
kama4e с теб започнахме заедно ... И вече имаш свалени кг smile3501
Аз няма да се меря докато МЦ не свърши ....krikri пепел ти на клавиатурата..това за подобрените готварски умения  Crossing Arms Неискам да започвам да готвя ... нито да се надоучавам на нещо..  Crossing Arms Започна ли пак няма да има отърване от родата да се влачи и мъжо с : Искам това...искам онова  ooooh!...  ooooh! 2г ръцете ме сърбяха , ама устисках и сега само навън ...  Joy Joy Joy
Tumba_lumba страхотна си .... Така като гледам снимките,ми се струва,че са повече от 30кг ... признай сиииии  Hug
Вещи О не.... по възможност половинката да не готви,само суши уме... всичко друго ,ме кара да се замсислям дали преди да го опитам,да не звънна на 911 , че да съм сигурна,че ще оживея  Joy

На всички останали силни  Hug[/color]

# 458
  Тумбе , страхотна промяна си постигнала , БРАВО И ДЪЛБОК ПОКЛОН !  Hug   bouquet  Heart Eyes Желая ти от сърце скоро да достигнеш целта си !  Heart Eyes

# 459
Tumba_lumba,ти направо си загубила 1/3 от себе си,а и изглеждаш много,много подмладена.С това темпо на сваляне август ще си постигнеш целта от калкулатора и ще си трепач на плажа.Браво  bouquet

# 460
Здравейте момичета,имам въпрос:от два месеца спазвам режима на Дюкан,свалих 9 килограма,имам да свалям още 3.Мога ли да мина  на варианта 2/5 вместо 5/5?Няма ли да забавя по този начин свалянето?

# 461
Лелеее колко си се разхубавила Тумба Лумба - изглеждаш СУУУПЕР  smile3501 smile3525 smile3501
А в лицето си като малко момиче, съвсем различна си   bouquet
Пожелавам ти много, много, много бързо смъкване на останалите килограми   bouquet
Аз отивам да си папам кифтетата  Mr. Green малко е късно, ама днеска съм станала късно и всичко ми върви със закъснение  Crazy
Между другото по въпроса с купешката телешка кайма - тази е на Сами М и не знам точно какво има вътре, но кюфтетата нито са се смалили, нито са пуснали и капка сос или мазнина - тъй че поне не е мазна  Peace сега ще видим каква е на вкус ....   chef

# 462
  • до Бургас
Tumba_lumba- Браво за постижение, пожелавам ти останалите килца да ги свалиш лесно и неусетно Hug
mmmshushy80- Hug

# 463
Тумба_лумба Страхотна промяна.  smile3521 Направо незнам как точно да си напиша мислите  #Shocked  - много ведра и страшно подмладена си. Даваи все така и съм сигурна че ще смъкнеш и останалите кг.   newsm51  smile3501

# 464
  • София
Тумба Лумба  Hug страхотно постижение, браво!  smile3501 newsm51 Пожелавам ти да свалиш и останалите килограми за толкова време и по такъв безапелационен начин! newsm51
Тукова  Hug не те съветвам да сменяш редуването, освен ако не много наложително. С 2/5 ще забавиш свалянето, а последните килограми винаги се свалят по-трудно. Защо искаш да го сменяш?

Общи условия

Активация на акаунт