ЮЛЧЕ с весела игра веч посрещна пролетта! (тема 91)

• 11 478
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Леле, Катче, пълно е с откачени хора. Как не те познава, пък не те одобрява Rolling Eyes Ега ти #Cussing out

Шада, браво на свекърва ти, че се е справила, много силна жена. За пръв път споделяш нещо толкова лично Simple Smile

Благодаря ви за комплиментите Hug Вчера някаква носталгия ме подгони и се разрових в снимките от раждането до сега. Анна е толкова смачкана милата, не знам как ми се е струвала хубава Blush
А аз - няма такъв слон smile3535 Ръката ми е колкото бедрото на мъжа ми hahaha

От прочетеното и аз разбрах, че не съм обсебваща майка, благодаря Grinning

Честит празник на всички именици днес, да ви е живо и здраво името Hug

# 241
  • София
Днес е един от няколкото дни, в които мъжа ми празнува имен ден Simple Smile Затова и аз да честитя именния ден на нашия тати - да ни е жив и здрав, както и на всички други празнуващи днес ! Всички да си носят името с много здраве и късмет !  smile3525
Специален поздрав и за адаша на мъжа ми, съпруг на Аелия  bouquet

# 242
  • Sofia
Честит имен ден на всички, които празнуват, включително и татковците!

На дуци вече и казах, че трябва да стане професионален фотограф, няма смисъл да хаби талант напразно. За 8 юли вече се разбрахме, че е ангажирана Mr. Green

И нямам нищо против всеки да споделя това, което му е на сърцето, без значение дали е нещо хубаво или тъжно.

Ми то никой няма. Обаче е абсурдно да се държим като ощипани госпоЙци, понеже някой не ни е коментирал поста, друг не ни споделя сексуалните възгледи, а трети не ни бил забелязал Sunglasses Че и с добавка на едни полунамеци как аз все по-малко ще ви пиша и даже хич няма да ви пиша, мили другарки #Crazy Като нещо ти е кофти си дай почика ден-два и после пак с нови сили Peace
Ето затова ставаше дума, а не дали форума е полезен или не.

Шада, твоят и моят мъж имат мноооого общо, почти идентично са се развили нещата и при него, а за свекърва си мога да кажа същите хубави думи Peace

Опаа, забравих - ако някой има нужда да сваля кила - с Дуци на разходка hahaha Направо ще ви стопи Party При мен действа невероятно  bouquet

# 243
Честита Цветница! Честит имен ден на празнуващите днес. Да са живи и здрави и само хубави работи да се случват.
Благодаря на всички, които ни честитиха зъба. Като суче и го усещам по малко как ме подгризва...Споделете свиква ли се и има ли начин да се отучи от "пробването" на зъба върху ареолата.
Вчера обиколих горните етажи на изложението. Има хубави детски дрешки, намират се и на много сносна цена.Има мъжки ризи по 10 лв с къс ръкав, памучни. Купих на батето поларено яке с качулка и цип на промоция за 7 лв, фирма "Светли", на последния етаж. По случай зъба купих на бебката 2 бели бодита с къс ръкав, за 3 и 4 лв. На същата фирма имам, сега е една идея голямо, №28, купих №30 и като го наложих върху № 28 се оказа, че новото е по-дълго с....8 см! Shocked. Същия вид, същата фирма, а от номер до номер каква разлика! Дали пък се свива толкова много? Ще изпера едното от новите и ще го наложа върху непраното да видя колко ще е разликата.
Купих си от индийските неща ленена риза с бродерия за 9 лв, пола и горно за 20, но мерих полата върху панталоните и сега на голо виждам, че е леко широка. "Бочко" са тука, купихме 2 големи крема за дупе и сапуни. Не доразгледах долните 2 етажа, защото една жена получи Епи припадък  и ходих да се въртя около нея, докато дойде бързата помощ. то с две голи ръце и друго не може да се направи, но в един момент се събрахме 4 човека с голи ръце и поне беше под щателно наблюдение Laughing. То всъщност като отидох, припадъкът беше преминал, жената беше само объркана и неадекватна, но бързо се изчисти. Днес -утре ще довърша гледането.

# 244
Здравейте, момичета!
Почерпете се за мое здраве и честито на всички празнуващи днес!

Вчера видяхме малкото човече. Много риташе и помаха с ръчичка  Heart Eyes  Нямам търпение и за ФМ.
Няколко дена няма да имам компютър, че ще го сменяме. Скоро ще се включа пак, дано остане малко време да ви прочета.
Приятен слънчев ден на всички!

# 245
честита цветница на всички! Да сме красиви и нежни като цветята  Grinning!

честит имен ден на бебоци , мами , титковци и всички други близки. Само хубави неща да им се случват!   bouquet 

beer cheers цокнете по една бира от мен , че мъжО днес е именник (пък и за кърма  Mr. Green)

ето малко снимки от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=350712&pid=11532581

# 246
Честит празник на всички именици, да си носят със здраве името   bouquet

Разгледах страхотни снимки - Дуци, Анна е много готина (особено босоногата с готината шапка  Heart Eyes), а снимките ти наистина стават все по-добри  Hug. Дещо, много е сладка малката Елена с носията и венчето (а с бирата е супер  Laughing). Юцка, Мер_ан, вашите снимки също са много хубави.

Нашите баби са далеч, така че просто няма какво да кажа по темата. Но и двете са много щастливи, че са баби и са нещастни, че не могат да я виждат по-често  Sad, както и аз някой път, защото малко помощ от време на време не би ми била никак излишна  Tired, но няма как, това е положението.

За обсебването - аз искам не искам съм с детето нон стоп, но се надявам, че няма да се държи все за полата ми като порасне; засега нито се страхува от непознати, нито се сърди като е при други хора (в редките случаи когато се е случвало), даже смятам, че е доста общителна, постоянно се усмихва на разни непознати в автобуса, магазина, асансьора или по улицата, даже някой път ги хваща за пръста хората  Laughing

Шада, явно добре се е справила свекърва ти  Hug. Моите родители също са разведени и майка ми сама ни е гледала тримата; е, ние доста й помагахме за брат ми де, той е 10 год. по-малък от мен  Simple Smile

Катче, верно как не те харесва свекъра ти, като дори не те е виждал, егати човека  Confused

# 247
Джули, пробвах последния път след почистването с мокри кърпички мокра тоалетна хартия, накрая забърсах със суха и нямаше проблем. По тоя начин явно се отмива оставащото дразнещо кожата вещество (вещества).

# 248
Честит имен ден на празнуващите днес!!!
Със здраве да си носят красивите имена!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Катче
много тъжно това което разказваш... но какво да се прави... навсякъде има твърдоглави и ограничени хора ... но най боли като са от тесния кръг на роднините.... На мъжа ти предполагам му е още по гадно...

За обсебващите майки, Деща и Ра добре са го казали... мисля че е нормално до училищна възраст да си нон стоп до децата си... после е странно  Mr. Green

честити зъбчета на всички хлапета  newsm47

Дуци
майсторка си  Party а Анна е прекрасна  Flutter

# 249
Честит празник на всички именници!

Поляна със цветя осеяна.
В най-нежните окраски.
Мирис тъй блажен.

Опиянен, от тази красота.
Гледам -
и не се насищам.

Сякаш, човеците сме там.
Всеки по цвят различен.
Със свойта красота дарен.
Поляна със цветя осеяна.
Събрала дивна красота.

# 250
Честит празник, честито и на имениците!   bouquet

Shada, супер си изкарвате на вилата! Завидях!
Катче, свекър ти не е в час, наистина не разбирам как няма да поиска да си види внучката...Сигурна съм, че ще размисли и ще си промени решението.

# 251
Честит имен ден на всички празнуващи    bigdance2 Tada
много хубави снимки видях, поздравления за моделите, фотографите, аранжорите и т.н.   bouquet

по темата за форумското харесване само едно ще ви кажа - не се задълбавайте - ако знаете по едно време юнки и августинки как се бяха изпокарали  ooooh!(понякога надничам и при тях по разни причини) давайте го по-лежерно  Peace

за обсебването - иска ми се за моите деца да намеря баланса, защото аз съм възпитана с ред и дисциплина, да се справям сама в живота, никога не са ми чели приказки и т.н докато мъжа ми е възпитан в другата крайност - с изключително обсебваща и задушаваща майка орлица, така че съм видяла и двете крайности, та истината е някъде по средата....

както вече се похвалих имаме 2 зъба обаче сега яко ни мъчат и горните, те явно са решили да излизат на конвейр - много е неспокоен, топъл и нервен, дано да избият скоро  Praynig

мен яко ме е хванала пролетната умора, страшно съм уморена, събуждам се и едва ходя, дали да не пия някакви витамини  newsm78 а и Матейко ми изпива сосеца  Mr. Green то си личи по подписа  Blush
пожелавам ви слънчев и весел пролетен ден  Hug

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 10:02 от маякуб

# 252
Ра, ама и ти един късмет имаш - болни и родилки все ти се падат Mr. Green

На Анна й е много бял венеца, но той е отдавна така и се чудя до кога ли?! Само тя ли е беззъба от тайфата ни newsm78
И понеже няма анкета за кърменето отчете се моля колко често кърмите за денонощие. Ние някъде към 6 пъти се кърмим, ако не са и повече Simple Smile

Опаа, забравих - ако някой има нужда да сваля кила - с Дуци на разходка hahaha Направо ще ви стопи Party При мен действа невероятно  bouquet
Това нищо не беше. От утре те чакам пред нас, тук ще си оставиш колата и пеша до Илиенци, после към парка за няколко обиколки и след това обратно към нас пеша Mr. Green Сигурно са 3-4 километра, как мислиш Thinking И това няколко пъти в седмицата Joy

# 253
  • Sofia
Дуци, там съм Peace Така съм се въодушевила след показаното от кантара, че щя скитаме където кажеш newsm68

Ра, ти си като д-р Куин, винаги на точното място, където има нужда от теб Peace

Николета на Джоли също няма зъбчета още, вчера се видяхме. Ама е станала една закачлива и засмяна госпожица Heart Eyes Те много кротички тия дами бе, и Анна и Ния, моя младеж много разхвърля и пищи ooooh!

# 254
честит празник на всички цветя

Шада, поздравления на мъжа ти.

Катче, не знам какво бих правил ана твое място. Има познати с подобен проблем, но там и родителите са разведени и някак по-лесно приемам фактите. Но при вас...Дано се променят към по-добро нещата. Много жалко, ксогато децата страдат от грешките на възрастните.

Общи условия

Активация на акаунт