ЮЛЧЕ с весела игра веч посрещна пролетта! (тема 91)

• 11 478
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Днес е голям екшън у нас. Оставен да си играе 2 пъти го намирам бос, със събути панталони и изхвърлени от кошарата.   #Crazy  Joy
hahaha

И ние сме се записали за ясла. Ако я приемат, тогава ще го мисля. Мислих да се връщам на работа, но фирмата е зле финансово. Сега силно се замислям да си поседя още поне годинка в къщи, пред възможността да си търся нова работа newsm78

# 16
джули, ти пък, какви сексшопове бееее  Joy то свинско не се продава, ти вибратори....
/всъщност не знам, може и да си има нелегални начини/
Ясен мога да го дам наесен в ясла. Тук са читави, до обяд, малки групи.....но и тук си има болести. Ще видя как се развива и ще реша наесен.

# 17
Пърли  hahaha аз затова Матейко го обувам с едни чорапки които му стигат до памперса, като чорапогащник са...и да дърпа - няма събуване  Grinning
и аз съм записала малкия на ясла, като навърши 2 години и ще го пробвам..да видим  Thinking
аз съм на държавна работа, кризата отдавна ни е хванала, затова не бързам... Mr. Green

# 18
Джулка, за темичката   bouquet
Такава анкета имаше или го обсъждахме скоро. (Е, преди няколко месеца), но честно казано не знам как да отговоря.  newsm78 Предполагам ще го гледам поне докато навърши 2-3 години.  Това е по план график, нооо много често се случват разни неща дето променят всичко, така че не мисля да си правя планове. Може да няма места в ясла (градина), или да ми се наложи да започна работа по-рано. Ще видим.
Днес е голям екшън у нас. Оставен да си играе 2 пъти го намирам бос, със събути панталони и изхвърлени от кошарата.   #Crazy  Joy
Joy Joy Живо си представих гледката
Изчетох ви дискусиите и много се забавлявах. Laughing За гъбите и презервативите - и аз имам наблюдения че прецакват флората на влагалището  Confused Винаги съм ползвала, но откакто не ползвам, нямам гъби (пу-пу).

джули, ти пък, какви сексшопове бееее  Joy то свинско не се продава, ти вибратори....
тити, да ти пратим колет тогава?  newsm53 Joy

Тъкмо мислех да изведа Сами и той взе че заспа докато го кърмех. Реших да ви догоня в темата. Аз май утре мисля да ходя към Южния парк. Има ли желаещи?

Забравих какво исках да пиша  newsm78 Имам спомен само за снимките  Embarassed ДеЩо, фантастични снимки - цветове, модели, постановка, направо ми напълниха душата.  Flutter Много ми харесаха и другите, които гледах. тити, и аз забелязах че ти си постлала на Яско, ама другото дете седи по голи бутчета  hahaha И останалите снимки много ми харесаха Heart Eyes

# 19
# 20
Аз вместо да мятам китки май по-добре да ви застрелям с един въпрос, как разбирате, че имате гъбички? Питам защото не знам дали съм имала и изобщо за какво да следя.

# 21
  • София
Добавих анкетата - благодарностите са изцяло за Пумичка, която ми я написа и изпрати   bouquet
(...)
тити, да ти пратим колет тогава?  newsm53 Joy
Joy
А в Борисовата не искаш ли Simple Smile Досега желание изявиха АМаринова и Strawberry Wink Има все още свободни места, поканите аз ги раздавам  Mr. Green

# 22
Незнам още, чакам да видя как ще се развият нещата. Ако има фирма където да се върна на работа, ще се върна (нали съм в най-засегнатия сектор). Ако мъж ми пък не започне работа дотогава, а аз да, той ще гледа Симона и няма да мисля за ясли и детегледачка. Ако и двамата обаче работим, ще се опитам да намеря детегледачка. Яслите са ми последен вариант. (и ако Ботев беше с каскааааааааа)

# 23
Бухти, това се разбира като се прегледаш при гинеколога. Иначе можеш само да предполагаш. Симптомите са сърбеж, дискомфорт, бяло течение.
Джули, искам да ходя до магазина на Нишава, затова в южния. Иначе бих дошла и в Борисовата  Mr. Green

# 24
Пърли, да не му е топло и за това  Joy

Бухти, гъбките не ги бях усетила. Докторицата при прегледа забеляза.

Маякъб,  Embarassed

И Аелиа ми липсва с по-чести постове  Hug

Елика, сега се кандидатсва. Ти в София ли си? Ако, да - ето тук: цък

Заявила съм желание за ясла в системата, но дали ще стане е отделен въпрос. Ходих в Лапину и много ми допадна. Евентуално август ще я посещава.

# 25
  • София
И аз ще се включа към групичката за Борисовата. Около 16 часа ще дойдем.
Джули, мисля че ти имам телефона, ще се обадя като съм там.
Аелия, хайде и ти с нас Hug

# 26
В София съм.  Sunglasses

# 27
Значи утре си в Борисовата, а Mr. Green

# 28
  • София
Джули, благодаря за анкетата Hug

И на мен ми се идва в Борисовата, ама колата започвам от този уикенд да я карам. Да видим кога ще се престраша да идвам с нея по срещи.

Джоли, какви са цените в Лапину? Гледам, че имат и осигурен транспорт. Минават бусчета сутрин да взимат децата, независимо къде живеят ли?

# 29
В Лапину - 610лв с храната (може да се заведе детето към 8.00 и да се вземе към 18.30). 100лв е траспорта на месец, който се плаща отделно, но не съм се интересувала в кои квартали ходи, тъй като не ми е необходим на мен.

Общи условия

Активация на акаунт