Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията на хората относно омраза към мюсюлманите и християните в Египет?
Какво представлява противораковата ваксина CervariX?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като рождени дни, социални контакти, религиозни въпроси, лични преживявания и забавни случки. Участниците във форума обсъждат различни теми, като бременност, семейни въпроси, лични преживявания и музикални филми. Те споделят опит и се консултират помежду си по въпроси за бременността чрез споделяне на лични преживявания и предоставяне на съвети. Те също така обсъждат семейните отношения, отглеждането на деца и личните интереси като музиката и филмите.
-
Какви са мненията на хората относно омраза към мюсюлманите и християните в Египет?
Форумът разкрива, че въпреки преобладаващото разбирателство между християни и мюсюлмани в Египет, има случаи, в които християни са били нападани от мюсюлмани. Християните като малцинство се чувстват потиснати; те обаче празнуват всички празници заедно, тъй като техните религиозни празници съвпадат. Това е положителен аспект на съвместното съжителство между двете общности.
-
Какво представлява противораковата ваксина CervariX?
Противораковата ваксина CervariX е предназначена за предпазване от човешки папиломен вирус (HPV), който е свързан с рак на маточната шийка. Той стимулира имунната система да създаде имунен отговор чрез производство на антитела, които могат да разпознаят и неутрализират вируса. Ваксината не съдържа живи или убити вируси и не може да причини инфекция при здрави хора, които решат да се ваксинират.
-
Какви са мненията за ваксините, особено противогрипните?
-
Какво представлява ионната терапия при раково болни пациенти?
.
.Има една приказка не виждани очи лесно се заравят ,ама вие си знаете ,трудно е ,дано да има друг изход и да не я кара

:35
Защото аз преди,пък и сега,когато се наложи да 

Няма мигачи,няма правила....а бе ужас! 
така си стоят под леглото...А аз плащам всеки месец и съм абонат на Бг телевизора по интернет.Добро е качеството,ама не е същото кто да си гледаш телевизора .....Дано да се разреши по-бързо този спор с Господина!Някои хора просто не приемат друго мнение-въпрос на интелект и възпитание!В такива случай наистина трябва Трето лице да се намеси,за да се разреши спора.
А аз къде да е търсся,като и картите ми в колата и само някои -друг лев в портмонето...Направо Златна ми излезе накрая.Ама една дружка ми с изсмя-тя като си идва Нищо не плаща по нейното возило...ако е хванат-глобата и била по-малка от всички разходи ,за да си ползва колата за 2седмици ваканс!Не знам...аз съм си научина все-по законно да следвам,а и мисълтта да се обяснявам на пътя на някой полицай ама Защо ,ама Какво-направо ме отвръщава!
( и без това се чуди какво да прави по цял ден 
за разлика от Бг, където май си изкарват мах нервите и всичко най-цветущо от речника.
а как ми се ходи вече ...
дребосъците са добре , току що се скараха кое детско да гледат
и накрая нищо не им пуснах
ще ги ползвам да си правя сладки с тях
с комшийката от другата страна пък постоянно сме си в конфликти, проблеми......все нещо не е доволна, все тя е права, постоянно си измисля поводи да се заяжда с нас ...

музичката ме кефи много 

МойтУ БаткУ тогава ще е във Сингапур или ще пътува по това време от там за България
Шегувам се Душко и аз съм го правила това и сама си се смея ама мене нямаше кой да ми прави забележки, след курсовете давай самичка. Колко смела съм била