Египет - трета тема

• 51 574
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
Аз съм стигнала до 4 Simple Smile ЕТО!

# 556
Уффф, да се разпиша и аз, когато вече всичко е уредено  Whistling
Естествено, изникнаха проблеми  #Cussing out - след като в събота следобед направих онлайн резервация в Он травел и получих потвърждение, когато отидох да плащам в понеделник, се оказа, че нямало места, полета бил запълнен. И потвърждението не било резервация, ами потвърждение, че са получили "запитването ни" (естествено, не беше така, цитирам мейла, който ми изпратиха - "Получавате това съобщение като потвърждение за успешно направена он-лайн резервация.
Моля, в срок от 2 дни да заплатите 30% от сумата по банков път или в посочения от Вас офис на „Он Травел”). Чудя се дали да не се обърна към Комисията за защита на потребителите, освен че ще ги наредя по всички форуми, за които се сетя  #Cussing out
Прекарах целия следобед в търчане да намеря нещо добро, което все още  да е свободно за тази събота и да не е два пъти по-скъпо, щото като сме се настроили за една цена просто не ни идва отвътре да платим 1000 лв отгоре...
Нейсе, успяхме! Заминаваме в събота, само че сме в Palma de Mirette. Не знам защо, в момента, в който видях хотела, някак ми вдъхна доверие. Дано този път шестото чувство не ме е излъгало!  Praynig че и приятели ще водим, на тях им е за първи път, иска ми се да останат с хубави впечатления от Египет...
Този път, за разлика от миналата година, нямаме време да се настройваме, даже не съм сигурна дали в гардероба ми се търкалят някакви подходящи обувки  Laughing, просто не ми се вярва, че вдругиден поемаме на юг  Laughing
Объркано ми е в главата, не знам какво да чета, за да си припомня, май ще го карам през просото  Wink
Стискайте палци да си изкараме страхотна почивка, че милият ми мъж не е почивал от миналата година по това време, заслужава една разкошна седмица!

# 557
Абе не се коси изобщо за четенето, хвърляй два парцала в сака, слънчевите очила и хубавото настроение и потегляйте  Peace Грабнете пътьом пътеводителя за Египет на Нешънъл Джиографик (приятелите ви може вече да са го взели) и сте готови.
Приятно изкарване! Peace

# 558
  • Beyond the Frontiers
Това за Он травел не ме учудва, те по пет пъти сменят цените си на ден.
Не е лош хотела спокойно.
За местата, не знам защо сте се притеснявали, като другите колеги имат повече седалки в самолетите и места все още има. Peace

# 559
Да, и ние отначало щяхме да сме с Он Травел, но за по-малко от 6 часа се
беше запълнил полета за 21-ви и нямаше места. Така ни казаха и на нас.
Добре, че така стана, защото се оказа, че на мен ми изтича задграничният
паспорт на 16.12 тази година и можеше да изгорим с пари. ПО-късно
същият ден намерихме даже по-добра екскурзия с Алфатур! И с малко
по-скъпа от тази на Он Травел.  Това е, съдбата си знае работата и всичко
е за добро Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Елена, казваш, че Сфинкс-а е ОК, а?  Rolling Eyes

# 560
абе добра си беше офертата на Он травел, няма спор. И разбирам, че се е запълнил полета, мене ме е яд за потвърждението. Подвеждане му се вика на това. Иначе и ние с повечко пресяване на пазара успяхме да си намерим пакет само със 150-тина лв отгоре някъде, ама не е там работата.
Както и да е, важното е, че заминавамеее  Laughing!

# 561
  • Beyond the Frontiers
МАГНИТ, храненетата ви са в другия хотел, няма плаж а платформа.....Хотелът е нов, не съм го виждала на живо, то и за това цената е ниска.

# 562
  • Egypt
Е, стигнах заветната титла и се записвам в хубавата тема, комплиментите за Олд Спорт ще ги спестя, тя си ги знае  bouquet

# 563
Охо, Фаима, добре дошла! Разполагай се  Mr. Green
Разправяй за живота в извънтуристическите места  Peace

# 564
Момичета, моля помагайте, че мъжете ми изядоха главата  Confused
Може ли в чекирания багаж да сложим бутилка алкохол, или трябва да е купен от фри шопа? Хванали били някаква промоция, искали да си вземат алкохол от тук, ама не знаем дали няма да има проблем ако си го носим в куфара. Ако знаете, кажете, че утре ще трябва да пазаруват  Simple Smile

# 565
  • Egypt
В ръчния багаж не може, там може само до 100 мл течности да се носят, но в големия куфар става, като се опакова добре, за да не се счупи при премятанията.
 В Египет алкохолът е разрешен, но по улиците не може да се ходи с разпечатана бутилка  Peace
Олди, мерси, ще разказвам за напред  Hug

# 566
Рокси, можете без проблем  Peace В туристическите места - и с две бутилки да ходиш, никой нищо няма да ти направи  Crazy

# 567
Благодаря ви за бързото включване, момичета!   bouquet

# 568
Ох,чета ви вече кроя планове ,кога ,как ,с кого.Моичкия и дума на иска да чуе да се качи на самолет,но ще видим.Удачно ли е да се пътува с деца на 3 и 6г.Ясно е,че няма да се видят всички забележителности,но без кюфтетата в джоба ,не тръгвам.Март месец как е като време.
Ще се радвам да споделите ,най вече за децата,а пък аз ще се върна да изчета темичките ви.  bouquet

# 569
Здравей, elyam, няма проблеми да заведете децата. През март, особено втората половина, времето е много приятно - топло, без да е горещо и непоносимо. Повечето хотели предлагат детска анимация, площадки, клубове...има занимавки за децата. Някои хотели имат и детски бюфет, но ако не са прекалено капризни децата ти, спокойно могат да се хранят и от общия бюфет - винаги има паста, пица и разни други по-универсални неща, които децата харесват.
Навсякъде има и детски басейни, пързалки и т.н. По това време ако басейнът не е отопляем, може водата да е студена, но детските имат предимството да са плитки, така че обикновено са ок.
Има по-леки екскурзии, на които спокойно можете да ги заведете - едната със сигурност е тази с лодка с прозрачно дъно - за да видят рибките и коралите. Могат да яздят и камили - децата много се забавляват.
Египет е дестинация, предпочитана от родителите с деца именно заради разнообразието от занимания и приемливите цени и условия изобщо. Персоналът е много добре натроен към децата. Аниматорите често са чужденци, но сред тях има и доста бг-ри.  Peace
Обработвай мъжа си и тръгвайте!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт