Египет - трета тема

• 51 538
  • 705
  •   1
Отговори
# 675
Ми в тази тема май не е било, иначе щях да го запомня...Култово е просто. И много сладко как са се вайкали...Ако са хора с чувство за хумор, сигурно го разправят като виц  Laughing

# 676
Абе, може да е било в друг форум! Аз чета и по други форуми за пътувания и малко ги мешам понякога...  Blush
Култово е, да! Ядосваше се жената, не за друго, ами се притеснявали, как ще обикалят по забележителности все в дъжда..., особено четвъртия, без чадъра. Ама, то да не е Лондон?!  Joy

Аз се чудих, какъв е пък тоя сайт за прогноза....?? Ама, има какви ли не сайтове из нета, човек ако не е запознат, на всичко може да попадне и да се довери.

# 677
  • Egypt
 Joy И аз доста се посмях с тия чадъри... Но мене за 9 месеца на Египетска земя ме валя десетина пъти. При първото ми стъпване тук през февруари, в Кайро валя такъв дъжд, че нищо не се виждаше пред автомобила и на два пъти спирахме да обираме водата от предното стъкло. През март пак така ме валя- много е екзотично да се видят ветреещите се в дъжда палми. А във Файед, където пребивавам сега, в пустинята, валя няколко пъти предния месец, не особено сериозно, но достатъчно да намокри подобаващо къщата ни, понеже прозорците са разположени на тавана, а стъкла няма, само антикомарни мрежи, то, както разправят комшиите, дъжд не са помирисвали от години.
Преди много се чудех на девойките в Лондон, с палта и обувки на бос крак, а ей ме на и мене- вечер с пухено яке и джапанки  Laughing- пустиня, какво да се прави.

# 678
Глобалното затопляне си казва думата  Crazy

# 679
  • Beyond the Frontiers
NAPOMNYAME VI SASHTO TAKA, CHE TEZ TOUR IMA EKSKLUZIVNI PRAVA ZA PRODAJBA NA BULGARSKI PAZAR ZA HOTELITE OT VERIGATA PICKALBATROS V EGIPET ( VKLYUCHITELNO HOTELITE ALF LEILA WA LEILA 4* I ALBATROS JUNGLE AQUA PARK 4* ), T.E. DRUGI BULGARSKI TOUROPERATORI NE MOGAT DA IZVARSHVAT NASTANYAVANE V TEZI HOTELI !

Това получих днес от колегите. Просто информативно.

# 680
NAPOMNYAME VI SASHTO TAKA, CHE TEZ TOUR IMA EKSKLUZIVNI PRAVA ZA PRODAJBA NA BULGARSKI PAZAR ZA HOTELITE OT VERIGATA PICKALBATROS V EGIPET ( VKLYUCHITELNO HOTELITE ALF LEILA WA LEILA 4* I ALBATROS JUNGLE AQUA PARK 4* ), T.E. DRUGI BULGARSKI TOUROPERATORI NE MOGAT DA IZVARSHVAT NASTANYAVANE V TEZI HOTELI !

OMG!!! Дано не е така  baby_neutral... И СЕ КАКВО ДА ПРАВЯ  newsm78 #Cussing out

от Аква тур ми казаха, че вече ни е потвърдена резервацията за хотела!? Да не би Аква да ги закупуват местата от Тез тур?

# 681
И на нас на един инфотур от туроператорската фирма натъртваха през цялото време за един хотел, че само те го продават, но цяло лято продавахме пакетите на друг голям туроператор. В случая с Аква Тур обаче не се наемам да давам мнение.

# 682
ОК, аз как да реагирам сега?

# 683
Стягай си багажа и не се кахъри - ей така смятам, че трябва да реагираш  Peace

# 684
  • Beyond the Frontiers
Стягай си багажа и не се кахъри - ей така смятам, че трябва да реагираш  Peace
Абсолютно. Peace Положително настроение, раничка с багаж и удобни обувки Peace

# 685
И да отида и да спя в бедуинска палатка.. не че имам нещо против, ама..
защо и ти ми пускаш тези мухи Simple Smile
Нищо не мисля да правя, няма да казвам на сестра ми, че тя е паника Grinning

# 686
Аз мисля, че няма да имате никакви проблеми! В най- най- лошия случай, може да ви настанят в друг хотел, но той ще е значително по- хубав от бедуинска палатка.
Аз също бях тръгнала много притеснена. Всички разправяха, колко гадни са хотелите там. Как звездите не отговаряли на звездите на хотелите в България и Европа. Аз пък в България и Европа съм спала в много по- гадни 3* хотели, отколкото 3* в който спах в Египет!

# 687
Не бой се, те са гостоприемни хора - ще те подслонят  Laughing
Не си губи времето в притеснения, а се радвай на мига - очакването на пътешествието е почти толкова сладко колкото и самото пътешествие. Peace

# 688
Sallam aleikum, habibita! Heart Eyes
Pisha vi ot Hurgada, dnes se
Pribirame. Mnogo sme dovolni
Kato izkliuchim nqkoi neshta, no
Shte vi razpravqm podrobno sled
Kato se priberem. Subrala sum kamaniaci
De shto sme bili i tri burkana piasak!
do skoro!!  Crazy

# 689
Момичета дайте предложения за добър хотел с хубав риф в Шарм на Шаркс бей. Peace

Общи условия

Активация на акаунт