Египет - трета тема

• 52 346
  • 705
  •   1
Отговори
# 315
Изоставихте темата ей Naughty

elku - elena ако 4акам да се запиша за екскурзия в последния момент дали няма да си остана тук newsm78  Вярно е 4е тогава са доста по евтини ама нещо ми е рисковано Peace Аз например си плащам екскурзията 1 или 2 месеца по рано и после бря дни  #Crazy
 Simple Smile    Simple Smile     Simple Smile

# 316
  • Beyond the Frontiers
Изоставихте темата ей Naughty

elku - elena ако 4акам да се запиша за екскурзия в последния момент дали няма да си остана тук newsm78  Вярно е 4е тогава са доста по евтини ама нещо ми е рисковано Peace Аз например си плащам екскурзията 1 или 2 месеца по рано и после бря дни  #Crazy
 Simple Smile    Simple Smile     Simple Smile

Зависи от датите. Ако е по празниците - обикновенно местата свършват рано, но иначе няма проблем. Peace

# 317
Момичета има ли някой инфо за излезли оферти за Шарм?

# 318
  • Beyond the Frontiers

За сега не съм видяла. Peace

# 319

За сега не съм видяла. Peace
Мерси, ако попаднеш на нещо свиркай  Peace

# 320
Здравейте  някой има ли представа къде в Хургада е това newsm78   http://www.goworldtravel.com/apr06/leadhurghadaegypt.jpg    Много искам да го видя на живо.   Simple Smile

# 321
Какво точно е това?

# 322
  • София - Бургас
Доколкото мога да видя на фона на картината се вижда бял хотел, който е или Шератон или Хилтън, един от двата е, но не помня точно кой като марка...Той се намира м/у Хургада и Ел Гуна, където се вижда от яхтата по червено море, за къде всъщност бяхме тръгнали, а именно Ел Гуна...

# 323
Доколкото мога да видя на фона на картината се вижда бял хотел, който е или Шератон или Хилтън, един от двата е, но не помня точно кой като марка...Той се намира м/у Хургада и Ел Гуна, където се вижда от яхтата по червено море, за къде всъщност бяхме тръгнали, а именно Ел Гуна...

Благодаря Hug ще го потърся

# 324
Понеже и на мен не ми заприлича на нищо друго освен на хотели, затова се зачудих какво точно искаш да видиш.
Шератон в Ел Гуна е по-интересн - в пясъчно-червени цветове..Но е хотел като хотел.
Разходката до Ел Гуна като цяло си заслужава  Peace

# 325
  • Beyond the Frontiers
Мисля, че тази снимка http://elku.multiply.com/photos/hi-res/64/73?xurl=http%3A%2F%2Fe … 2F64%23photo%3D73 е точно барът на Шератон в Ел гуна. май той беше единственото, което ме впечатли в хотела, като изключим лагуната.

# 326
Да, силно е възможно, напълно отговаря на стила и вида на хотела  Peace

# 327
Понеже и на мен не ми заприлича на нищо друго освен на хотели, затова се зачудих какво точно искаш да видиш.
Шератон в Ел Гуна е по-интересн - в пясъчно-червени цветове..Но е хотел като хотел.
Разходката до Ел Гуна като цяло си заслужава  Peace

Спорти просто ми хареса изгледа  Wink

# 328
Ясно, аз си викам да не е някоя забележителност, която ми е убягнала  Peace
Приятно изкарване   bouquet

# 329
Здравейте на всички.
Някой ходил ли е в Египет без Агенция?
Аз и моето семейство планираме в края на 2010 год да посетим Египет.
За две седмици.От 19 или 20/12.Все още не продават самолетни билети за този период.
Първата ще наемем апартамент под наем в Шарм.За Коледа мислим да посетим манастира и всички екстри около него.В Интернет намерих една ескурзия от Шарм до Петра.Няма много информация,само предупреждават,да се знае,че ходилите до Петра и въобще Израел по късно не могат да посетят някои арабски държави.Организирано от Агенция струваше около 200 долара,по късно намерих инфо,че самия ферибот е 70 долара.Някой от вас дали може да ми каже нещо певече за това?
Втората седмица мислим да се отдадем на историята,ще отидем до Луксор (има вътрешни полети до там) и от там до Кайро,но все още не съм наясно как да стане хем да се повозим на техните влакове,хем да усетим и Нил. newsm78 Къде е най добре да се отседне в този район?!?
В случей,че не сме в хотел,в случей на необходимост от къде можем да си намерим английско говорещ гид?Или може би няма такива за индивидиални турист,само за групи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт