Египет - трета тема

• 51 564
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз да попитам, най-вече Galactic Voyager като професионалист. Всички оферти, които чета са за стая за двама или с деца. Тъй като ние останахме трима/голямата дъщеря учи в чужбина/ ако се навием за някоя привлекателна оферта в последния момент - предлагат ли се тройни стаи за 3 възрастни? От опит знам , че легло в тройна стая е по-евтино от двойните и би трябвало да са на малко по-ниски цени newsm78.  Не мога да си представя, че не се предлагат тройни стаи в тези големи хотели, а не виждам такива оферти. Единственото, което съм виждала е за допълнително легло на възрастен, но ако това е някое разтягащо се кресло - не си е работа да почиваш цяла седмица на такова  Wink.

# 616
От опита ми в египетските хотели (като служител и гост) мога да кажа, че повечето имат тройни стаи със съвсем прилично легло. А ако се слага допълнително легло, то обикновено е доста стабилно, а не е разетегателен фотьойл. Просто трябва да се заяви и да се види какво ще предложат агенциите и съответно хотелите, с които работят.
Галактик да предложи конкретни оферти, защото хотелите, които аз бих споменала, едва ли са сред тези, които биха ви заинтригували (просто не са в Хургада)  Peace

# 617
  • София
Благодаря, Old Sport! Ние не, че сме се засилили, но само разни изкушения пускате в темичката...Приисква му се на човек да отиде  hahaha.

# 618
Ами заслужава си - цените си ги бива  Peace

# 619
Относно стаите с допълнително легло, на нас ни бяха сложили едно точно походно легло, което беше просто ужасно. Детето го съжалих 6 нощи да спи на него и някои от вечерите  спа при нас, тогава беше на 10 години. Даже го бях снимала леглото, но трябва да изровя снимката ако искате да видите нагледно. Това става в 5 звезден хотел в курорта Макади Бей.

# 620
  • Beyond the Frontiers
tania67, в случая най-добре ще те ориентирам в цените на Тез тур http://www.teztour.bg/program.php?pid=11, издърпваш си някоя оферта и гледаш, за кой хотел има цена във графа DBL+EXB, което си е точно двойна стая + трети възрастен на допълнително легло, освен това повечето хотели имат стандартни или фамилни стаи /Family Room/. Фамилните вървят малко по-скъпи, но пък са и по-големи, т.е. за 3-ма възрастни е по-добър вариант.
Алма също имат такива цени - стая с две легла(стандарт)възрастен на доп. легло (12 г), Астрал пък дават разбивка и цена за трети възрастен в стая.

Цената на Тез тур /=Алфа тур/ е 299 евро на ласт минит за 5-ти. Още няма излезнала цена за 19-ти. Разликата не е кой знае каква.

Относно Аква тур имам известни притеснения за това, което се случва в тази фирма. Може да са основателни, а може и да не са. Времето ще покаже. За момента аз лично препоръчвам на приятели и близки да не пътуват с тях. Изборът е голям, фирми бол. Разлика в офертите и програмите почти няма. Аз работя с тях и имам финансови проблеми с плащанията им, от тук нататъка всеки да си прави сам извода.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 15:57 от Galactic Voyager

# 621
Долорес, без да иска да споря - при вас по заявка е било ясно, че става дума за дете. Различно е, когато се доплаща за трети възрастен..или поне би трябвало да бъде. Доколкото си спомням вие иначе бяхте доволни от хотела, но че едва ли е 5* по стандартните критерии спор едва ли може да има. Малко хотели отговарят на тези критерии точно в Египет - това и друг път сме го коментирали.
Моите впечатления за такива легла са от 3+ до 5 (истински) звезди  Peace

Галактик, това с финансовите затруднения си е сериозно. Да видим докъде ще стигне наистина  Thinking

# 622
  • София
Относно стаите с допълнително легло, на нас ни бяха сложили едно точно походно легло, което беше просто ужасно. Детето го съжалих 6 нощи да спи на него и някои от вечерите  спа при нас, тогава беше на 10 години. Даже го бях снимала леглото, но трябва да изровя снимката ако искате да видите нагледно. Това става в 5 звезден хотел в курорта Макади Бей.

Toчно от това се страхувам.

Благодаря ти, Galactic Voyager! То докато се наканим може и за двама да търся, че и малката гледа университети в чужбина  hahaha. Но поне да съм наясно ако се навием  Grinning.

# 623
Таня, побързайте тогава, докато не сте станали пак трима - с някое внуче  Wink

# 624
Old Sport , няма нищо Hug
Изказах мнение как беше, а от хотела нямам забележки. Съгласна съм, има разлика за дете и възрастен в тройна стая.

# 625
Здравейте... хм значи един вид с финансите какво - аз плащам на Аква, те трябва да платят на Тез тур, които са основните организатори
 и т.е., ако Аквата не платят, аз няма да летя!?
Уоу..
днес в 6 вечерта тръгнах да търся офиса на аква тур на граф иг. 1, но не го намерих Cry Направо този графа ме побърка, мн кофти улицата... сливаща се със Славейков и с нз си още коя..
утре ще ходя на Витошка, дано да работят и да ги намеря там!

# 626
  • Beyond the Frontiers
forski, бъркаш. Аква си е Аква, те са оделен самостоятелен туроператор и сами организират пътуването. Алфа тур = Тез тур - основен дистрибутор. Peace

# 627
днес в 6 вечерта тръгнах да търся офиса на аква тур на граф иг. 1, но не го намерих

Офисът се намира под колоните на Графа, има вход с табелата на агенцията, на втори-трети етаж в сградата им беше офисът някъде...

Аз съм пътувала с Аква до Тунис, проблеми никакви не съм имала...(но от миналата година нещата може да са се променили  Peace ). Даже гидът, трансферите от- до хотел бяха по-добре организирани от тези в Египет например. Гидът минаваше през хотела за да види как сме, има ли проблеми, звънеше ни, беше точен да ни информира за часовете за взимане за екскурзиите, летището..докато в Хургада малко на самотек ни бяха оставили тез тур-ците Simple Smile))

И все пак си мисля, че за Египет Тез Тур е по-добрия вариант, доста голяма им е структурата в Хургада, всички ги знаят, е имам и забележки по организацията им на место, но не мога да отрека че благодарение на нашия гид и моето упорство  Twisted Evil все пак почивахме в хотела който бяхме резервирали, в нашата група например имаше доста хора  от Пирамиса Блу Лагун, на които им бяха отказали настаняване и няколко дена бяха в друг хотел - неприятна ситуация  Confused

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 09:25 от AniSim

# 628
  • Beyond the Frontiers
AniSim, за съжаление подобни неща могат да се случат на всеки туроператор и в случая издънката е на хотела. Лошо, беше един от препоръчваните от мен. Ще имам едно наум вече. Sad

# 629
AniSim, за съжаление подобни неща могат да се случат на всеки туроператор и в случая издънката е на хотела. Лошо, беше един от препоръчваните от мен. Ще имам едно наум вече. Sad

Не знам защо става така с тези хотели в Хургада ...и то все за много добри хотели говорим, ето и с нашия имаше проблем с резервациите - The Grand Resort, в трип адвайзър бях чела и за сходни проблеми в Албатрос Палас...

Общи условия

Активация на акаунт