БУРГАС ще нашарим в червено първите яйца, за да са здрави и щастливи нашите деца

• 13 354
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Ти пък, рано е още, пия си кафенце и пуша много. Twisted Evil

# 196
  • Бургас
Не те е срам  Twisted Evil,не ,че и аз не правя  същото . Wink

# 197
А ти кога ще си разходиш фината снага до мен? Laughing И на последната срещичка не дойде, забравихме се вече. Crossing Arms На тази ще дойдеш ли?

# 198
    maimp на мен ми се струва че бяхме заедно на последната среща, ама не се запознахме  Wink

ИВЕТО Embarassed,много ми е неловко Embarassed

Ауу, ми аз какво да кажа тогава! Crazy
 Embarassedи ти ли ....бе бруте,на теб специално само едно срамежливче ще ти пратя,че ми бягаш по тъча на лични и нещо те разочаровах ли с житейския си кръг Wink  bouquet

# 199
  • Бургас
А ти кога ще си разходиш фината снага до мен? Laughing И на последната срещичка не дойде, забравихме се вече. Crossing Arms На тази ще дойдеш ли?

Не знам още  Rolling Eyes,за срещата ,ама мога да мина с придатъка днес ако си там  Simple Smile

# 200
  • Бургас
Махленска срещичка си уговаряте?!? Разберете се и свиркайте, ако искате на Хавая? Ками, Нат? Мен не ме бърка кафето да е заградено, количките и батутите също. И на кафето до музея не е зле, хем Маимп, ще дойде по пантофи  Mr. Green
Е, гледах ви снимките от последната среща, вие бяхте 5 човека на кръст и остава сега тук да се дозапознавате Simple Smile

# 201
Ти пък, рано е още, пия си кафенце и пуша много. Twisted Evil

И аз пия кафенце и искаааам цигаараааа /днес ми е девети ден без тютюн и съм мнооого зла/   Whistling

maimp ми мен на срещата ме досрамя  Embarassed На следващата ще гледам да се отсрамя  Laughing

# 202
  • Бургас
Иве, ти оздравя ли ?Ако си решила да спираш сега е момента ,макар,че аз като имах такъв момент само чаках да свърши и въобще не се възползвах  Embarassed

# 203
бряяя всички им е неудобно Embarassedманееееееее ,то излезе че аз съм най-големия простак,барабар с уйша-нетактичния  Wink  bouquetEmbarassed Embarassedрдостчето и то май е такова ,ама то при нас това си следва кармически някак -мъжа ми е бил с нея съученик, после пък е станал мой такъв,пък после се и обвързахме с него,лелеееееее той  моя мъж и с уйша има задочна връзка Wink
бе тая простащина той ли я провокира newsm78 #Crazy
пък не е такъв човек Embarassed

Последна редакция: пт, 17 апр 2009, 09:30 от maimp

# 204
Иве, ти оздравя ли ?Ако си решила да спираш сега е момента ,макар,че аз като имах такъв момент само чаках да свърши и въобще не се възползвах  Embarassed

Гале оздравях да и уж гледам да се възползвам от момента ама ми се пуши мноооого. За сега удържам, дано успея  Rolling Eyes

maimp голям си образ  Hug

# 205
 NaughtyВиждам среща в Морската си уговаряте, но разбрах, че днес ще пръскат за кърлежи и кмета съветва да не се ходи там преди 12 часа. Информацията ми е в-к "Фактор" www.factor-bs.com.

Бих се присъединила към вас, но и двете деца ми са с температура, та ще ходя на доктор Sad
Х Laughing
Хубав ден от нас!
И аз отказвам цигарите ...
Грешка Confused, оттук е информацията ми http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=348712

# 206
NaughtyВиждам среща в Морската си уговаряте, но разбрах, че днес ще пръскат за кърлежи и кмета съветва да не се ходи там преди 12 часа. Информацията ми е в-к "Фактор" www.factor-bs.com.

Бих се присъединила към вас, но и двете деца ми са с температура, та ще ходя на доктор Sad
Х Laughing
Хубав ден от нас!
И аз отказвам цигарите ...
Грешка Confused, оттук е информацията ми http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=348712
блАГОДАрЯ ЗА ИНФОрмАцИЯТА
той моя син  като кърлеж ми се е впил..... Laughing
уточнявам шегичка-не ме давайте на социалните Praynig

# 207
 Абе, Ивче, за какъв ще ги отказваш и ти цигарите!Пий, пуши, ходи, че няма сто години да живеем. Wink

# 208
Ji , тенкю, един човек да расъждава като мен... взех да се притеснявам, че не бивам  Wink

ааа за махленската утре в 11ч. казвайте къде .... на някой музей ама на кой точно?.... нямам претенции аз , но Октопода ще го прескоча... Ина, след време ще разбереш що ни се разминават представите за рахат  Mr. Green

а иначе другата вечерната среща остава като гледам за 25ти

maimp , в списъка забрави моя мъж от КиМ  Mr. Green води там статистиката, че скоро и друго може да излезе  Mr. Green... пък името, добре си е, ама ние от ФЕГ така четем със затруднения  Joy

# 209
Аз пък не пуших 6 години и сега откакто съм на диета пуша по цигарка две на ден /когато съвсем се изтрещя/  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт