БУРГАС ще нашарим в червено първите яйца, за да са здрави и щастливи нашите деца

• 13 371
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм от миткащите.
На Етнографския има маси отвън, ама караваната не бачка още. И масите са тъпи такива, от плетените. Не е станало още готЯното местенце за рахътлък.

# 181
ми къде е рахатлъка ? пък Ина и ти трябва да дойдеш , че имам известие  Peace

Абе Нат, не ти ли е неудобно тъй да говориш сега  Crossing Arms
не стига че на открито, ми щяла съм да й пуфтя

Само Миамп мисли за мен ей

Ахче, туй твойто не мога да си го причиня

# 182
На Октопода!!!

# 183
Ахчето е толкова изпушило,че ако не си причинява това, ще си причини нещо лошо.

# 184
еее, за тренровките и масажите, ок, ама диетите и алкохола  newsm78 от първото не виждам да имаш нужда, а второто е полезно в малки дози  Peace

За Октопода съм за, но ако няма още батути наоколо и далеч от ония колички ще трябва да се паркираме, че да мога да седна  Laughing

# 185
Има батути... и колички има..... програмата е пълна.

# 186
     Още веднъж благодаря ви за пожеланията  Hug

maimp на мен ми се струва че бяхме заедно на последната среща, ама не се запознахме  Wink

... а второто е полезно в малки дози  Peace

В малки дози е разрешен в неограничени количества  Mr. Green

# 187
ИВЕТО Embarassed,много ми е неловко Embarassed
Ками мила,ако държиш втори път да се прекръстя във форума,за да ти е по лесно да ми произнасяш заглавието  -имаш го  Hug Laughing Wink, ама що ми се струва ,че ти сама се затрудняваш Laughing

# 188
еее, за тренровките и масажите, ок, ама диетите и алкохола  newsm78 от първото не виждам да имаш нужда, а второто е полезно в малки дози  Peace

За да имат смисъл масажите и тренировките,трябва да се придържам към безалкохолие,безцигарие и диетка.  Simple Smile Иначе луди усилия и пари на вятъра.

Вие за 25.04 ли говорите?  newsm78

# 189
Искам да ви питам тъй като ще  купуваме апартамент в Бургас-на  ул Александровска и Самуил добро място лие в Бургас до Стоматологията - тихо ли е , ?? newsm78

# 190
Искам да ви питам тъй като ще  купуваме апартамент в Бургас-на  ул Александровска и Самуил добро място лие в Бургас до Стоматологията - тихо ли е , ?? newsm78

ул.Самуил ми е любимата улица  Mr. Green  Joy

Как ще е тихо като е непосредствено наглавната улица в Бс с постоянно движение от хора,а от другата страна ти е бул. Ботева, който е от най-шумните в града ?

# 191
А скъпи ли са там  апартаментите  знаеш ли?

# 192
  • Бургас
Щом са в центъра как няма да не  са скъпи , а за тихото зависи как е разположен ,ако спалните са към вътрешен двор и е по-далеч от центр. улици ,може би да . Там няма място за паркиране ,гараж да има е хубаво  newsm78

И да кажа ,не че някой ме пита аз не бих си избрала да живея в центъра по ред съображения .

# 193
    maimp на мен ми се струва че бяхме заедно на последната среща, ама не се запознахме  Wink

ИВЕТО Embarassed,много ми е неловко Embarassed

Ауу, ми аз какво да кажа тогава! Crazy
Гал, добро утро!

# 194
  • Бургас
Ау,Ji ,ти явно си на работа щом толкова рано пишеш Crazy Аз чакам мойто да се събуди ,че днес му подарих свободен от градина ден .

Общи условия

Активация на акаунт