БУРГАС ще нашарим в червено първите яйца, за да са здрави и щастливи нашите деца

• 13 350
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
еееее адаш, то туй твойто за бой е  Crossing Arms

# 211
еееее адаш, то туй твойто за бой е  Crossing Arms

Да, наборе  hahaha Като отслабна ще ги спра  Whistling

# 212
само не гони мойте размери, моля те  Wink

айде отивам да смятам, че съм затрупана, пък до края на деня, в който нищо не се прави, камо ли да се работи трябва да приключа всичко.... ех, срокове .....

# 213
Абе, Ивче, за какъв ще ги отказваш и ти цигарите!Пий, пуши, ходи, че няма сто години да живеем. Wink

Ааа виж сега, за алкохола нищо не съм казала, т.е. казах пия го в малки дози в неограничени количества  Mr. Green и ходенето не смятам да спирам. Пък цигарите, като спрат да ме болят гърдите и като почна да си вземам въздух без затруднения може пак да ги уважа  Whistling 
     Ъъъъ споменах ли, че и яденето отказах наравно с тютюна /за сега съм -2кг  Crazy/

# 214
  • Бургас
Уишчееее  Mr. Green искаш ли да ти кажа в кой магазин да влезеш да видиш барбаронче. В уличката на поликлиниката Света София като идваш от богориди втория магазин преди входа на поликлиниката е за детски дрешки. Ей на там има един барбарон за сядане.

Аз си получих редутския колет, доволна съм, по скоро децата ще са доволни, за мен тренча  Mr. Green ама тия там на гишето са големи м.....и.

# 215
Мерси, ама аз се спрях вече на тези в Домо!
Живот и здраве днес отиваме да поръчваме. Хем да видя каталога на живо, да пипна, да близна ако трябва ... Wink
Тия в сайта ми вдигнаха кръвното...

# 216
  • Бургас
Че там има ли барбарончета, да взема да замъкна мъжо  Mr. Green

# 217
Мъкни, мъкни - има! Simple Smile
Казах от скоро, 20 дни доставка, каталог с цветове ... Simple Smile

# 218
  • Бургас
...Бен, ако кърмиш, мога да ти препоръчам един чай от 5 билки/подправки, който ти да пиеш.

Кърмя, да. Ще съм ти благодарна, ако ми препоръчаш Simple Smile
Благодаря и на останалите за съветите   bouquet
Пием Еспумизан и ние, първите дни без ефект, сега уж е малко по-спокойна  Praynig

Да ви благодаря на всички за милите ви пожелания   bouquet Hug

и да ви почерпя Simple Smile

Някой да ме посъветва какво мога да пия докато кърмя, освен вода, мляко и чай?

Ето ни и нас: http://img8.imageshack.us/img8/21/p1040183d.jpg

# 219
  • Бургас
Бен Пу-Пу  голяма красавица Hug
Може по една малка биричка/може и да е безалкохолна/ и
айрянче.
Може да хапваш варено житце Peace

# 220
Бен, заповядай:

Тази отвара се пие от майката,а не от бебето!
По една чаена лъжица Копър (семе), Анасон, Мащерка, Кориандър, Резене се поставят в 1 литър вряща вода и се оставят да поврат 3-4 мин.Прецежда се и се пие в рамките на 24 часа. Да не се пие отвара престояла повече от 24 часа!

# 221
  Хе хе този чай и аз съм го пила, ужасно гаден беше, но май пък имаше ефект за коликите. Бен пу пу много е хубава /пак искам бебе/  Crazy

# 222
 Shocked видях тва в розовото !!

# 223
Shocked видях тва в розовото !!

Joy и що се пулиш, аз просто си искам, ма може и чуждо  Laughing

# 224
  • Бургас
И в розово, за женско  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт