Бебешка близнашка тема ХІV

• 19 349
  • 344
  •   1
Отговори
# 225
  • София
venche, микрбите във водата можеш ги изтрепа само с 5 минути варене, минимум.
Иначе, както са казали и другите майки, е твое решение. Аз изварявах до към 9-10 месеца в тенджера, сега подължавам да кипвам в каната.

Деси, къде се изгубихте, мина ли втората операция, (забравих вече трябваше ли втора, ама нещо беше писала май  newsm78), ей, чавка ми изпи мозъка, нищо не помня повече от 5 минути.

Аз също съм се ориентирала към клуб засега за рождения ден, мнооого ме изкушава идеята да връча децата на някой за 2 часа, а аз да пийна 2 бързи бири  beer3 beer2 на спокойствие.

# 226
Айла,Елена е голяма сладуранка - с тези бузки и красиво изписани устни! Heart Eyes
venche, и аз съм ползвала само кана,не сме имали проблеми Peace
Узи,твоите искат ли да стоят толкова време с какичките,щото моите хич - почти нямам никаква полза от клуб Rolling Eyes

# 227
  • София
Узи,твоите искат ли да стоят толкова време с какичките,щото моите хич - почти нямам никаква полза от клуб Rolling Eyes

Малее, ти ме хвърли в луд размисъл  Shocked Ми не знам, не съм ги водила на клуб никога. Но по принцип се забавляват сами, особено пък като има кой да ги забавлява и наглежда, мисля, че няма да се сетят за мен Simple Smile

Ейй, гледахте ли последната серия на съпругите - голям цирк, ей! Линет пак е бременна и то с близнаци, умрях от хилеж.  newsm62

# 228

Ейй, гледахте ли последната серия на съпругите - голям цирк, ей! Линет пак е бременна и то с близнаци, умрях от хилеж.  newsm62

Е, къде го гледаш сериала  Rolling Eyes. Аз съм му фен яко.

Деси, къде е тази поляна, нещо като пикник ли правиш?

На рождените дни става такава олелия, че момчетата няма и да се сетят за теб, Узи  Laughing.. ама що не ги пробваш някой път.

# 229
  • София
Решихме на клуб ще е тази година ама кой още не се знае.Догодина ще е както Деси предложи на открито.Имаме двор и сега няма как да разберат че са рожденници тук в двора,а и голяма част от приготовленията ще се падне на мен после пак аз ще тичам след тях и то какво по добре да им дам на гостите по 10 лв и да си купят нещо за неше здраве.Не сме класирани за ясла с 10 т. newsm45

# 230
  А нас ни приеха  Flutter.Живот и здраве ноември месец тръгват.

# 231
Решихме на клуб ще е тази година ама кой още не се знае.Догодина ще е както Деси предложи на открито.Имаме двор и сега няма как да разберат че са рожденници тук в двора,а и голяма част от приготовленията ще се падне на мен после пак аз ще тичам след тях и то какво по добре да им дам на гостите по 10 лв и да си купят нещо за неше здраве.Не сме класирани за ясла с 10 т. newsm45
Ne ste li s predimstvo? Shocked

# 232
И нас ни приеха с 10.01.

# 233
  • София
И ние не сме приети с 10.1 . На всичкото отгоре ходих да говоря с директорката на друга ясла с много протекции от бивши колеги и тя ми каза "какво като са близнаци, за мен две деца са си две деца ...."
Надявам се все пак да влезнем на следващите класирания, че лудницата почва да става съвсем ..... лудница  Laughing Laughing Laughing

# 234
  • София
С предимство сме,ама те ти №7 в чакащите с 10 т Sad ще вървим да говорим с директорката тази седмица Laughing

# 235
Узиииииии, сИга що ни дразниш със съпругите?  Crossing Arms Сигурно теглиш от нета и гледаш, и сега само да ме е яд, че нямам време да гледам и аз?!  Crossing Arms  А за клубчето - моите ги водя често по РД-та (аз не искам, ама майките на рождениците голям зор дават  ooooh!) и понякога се заиграват, но в повечето случаи ми висят на ръцете. Последния път (преди седмица) бях сама с тримата..... е, полудях, наистина!  #Crazy #Crazy #Crazy Всеки иска да ми помага, обаче те искат само мен... и двамата.  Twisted Evil Сестра им е кротка, ама то детето също иска нещо - пикае му се, влязло й нещо в обувката и т.н.  ooooh! Два часа подивях - приятелите ми казват: "Никога не сме те виждали толкова нервна!" Е, вие няма да се учудите... те кат` нямат близнаци.  Whistling
Има време за втората операция - док каза през септември.  fingerscrossed

Каси, на Витоша е поляната. Ако знаеш пътя за хижа Иглика, тръгвате натам. Като видите табела Хижа Иглика на 5 ли 6 ли км, ще те излъжа, отбивате в дясно - там има една огромна поляна с езерце. Нея я подминавате и карате още нагоре по един гаден път. Само направо  и стигате. Обаче ние ходим винаги преди 10 ч, защото след това идват доста хора. Има чешма, голяма поляна, пейки, маси.

Това с яслите ми е още чуждо, защото моите ще са само в ясла, а те са към мин. на здр. и работят по старата система - на 2 януари се редихме рано сутринта - дадохме молби. През март проверихме дали ще ни приемат и от 1-ви септ. раничка на гърба, шут по г...за и в яслата!  coolcool Само Йордан ще окипази работата с тази операция.... newsm78

# 236
А3 не мисля да ги давам на ясли. Сте ги гледам до 2,5 години и тогава. Тук и бе3 това яслите са само до обяд (13 или 14 часа)... Идеалното време 3а даскалици като мен, но не и 3а майки, които работят в ра3ни фирми  Wink.

# 237
Гледахте ли Нека говорят с Росен Петров бяха дошли едни близнаци. Правеха се на Баба Ванга. Май нещо им хлопаще дъската  hahaha

# 238

Това с яслите ми е още чуждо, защото моите ще са само в ясла, а те са към мин. на здр. и работят по старата система - на 2 януари се редихме рано сутринта - дадохме молби. През март проверихме дали ще ни приемат и от 1-ви септ. раничка на гърба, шут по г...за и в яслата!  coolcool Само Йордан ще окипази работата с тази операция.... newsm78

Деси, сигурна ли си в това, което пишеш?  newsm78
 Щото ние сме също в такава ясла, но приемът е целогодишен - като някое дете навърши 3 години, изчезва и приемат друго на негово място. В същото време (в идеалната поролелра вселена, където има точно толкова свободни места, колкото трябва) като детето ти навърши 10 месеца, би трябвало да може да го приемат, независимо дали е през юли, декември или март.

Абе, а откъде събирате толкоз точки? Ние хем взимаме точки по местожителство, имам точка и че работата ми е в същия район, където е яслата, и пак 7.4 имам, като си изчислявам  Shocked

За съпругите който питаше, от интернет ги дърпам, нощно време се дзверя до 2 часа пред компа, щото ми е малко през деня...   comp03  Добре че свършиха засега, че много сериали ми се насъбраха, не мога да смогна

# 239
  • София
Узи и ние така ама ги докарахме до 10т защото имаме близнаци Laughing

Общи условия

Активация на акаунт