Ще имам близнаци! Тема с продължение....11

• 22 568
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
Dessiko-честити момци,още една мама на мъже,много се радвам! Hug
Жабче,Cho_ko-благодаря ви за отговорите,моята докторка ми каза сама да си определя дозата-половин или едно прахче на ден,аз за това питах?!!
Иви-браво момиче!Аз също свалих някой и друг килограм в началото,но сега си ги наваксвам и съм вече +8кг. #Crazy,а има още доста,а съм 77кг  ooooh!
Добре дошла Marijam! Hug

# 286
Санитам на мен ми казаха,че 130/80 не е опасно.Опасно е 140/90 и нагоре.

# 287
Жабче,Cho_ko-благодаря ви за отговорите,моята докторка ми каза сама да си определя дозата-половин или едно прахче на ден,аз за това питах?!!
Mимче, аз от 2 седмици взимам по 1 прахче. Странно ми е че ти изписва 1/2 прахче. Аз нямам оплаквания. Причината е , че матката ми е прекалено голяма и пия диаспорала превантивно, за да не почне да предизвиква сама контракции.
Все пак провери. Малко ми се струва 1/2 прахче на ден, освен ако не е съвсем пък превантивно ?!?! newsm78

# 288
Санитам, пия само магнерич и но-шпа и определено има полза ,ти пиеш ли магнерич ,но- шпато ми го изписаха като ми почнаха болезнените контракции, тогава ми увеличиха и магнерича преди това го пиех 3 по 1 Simple SmileНо най важно е да лежиш Sad да не излизаш на вън не съм излизала седмица много е гадно ,но...почивай повече и ще видиш ,че ще има резултат Grinning Аз по принцип до 7 месец работих не съм се пазила много ,но накрая ....се наложи ,дано да изчакат още 2 седмици

# 289
  • Варна
Ivilina73 стискам палци  baby_neutral да устискаш още поне 2 седмици. Аз също пия само Магнерот и Нош-па и все още ходя на работа. Засега се чувствам добре и се надявам да се чувствам така и по-нататък. Относно килограмите аз съм +12 до момента, а ми оттук нататък ми предстои да наддавам.

Момичета прощавайте за глупавият въпрос, но за какво се бие Флостерон?

# 290
  • Близо до София
здравейте момичета,  Hug

хайде по едно фрешче за отскок и тонус

лелееее, като чета какви сте фиданки свят ми се завива аз колко съм качила, за сега +12, а предстои тепърва още да дебелея  #Crazy
аз още малко и спирам работата, нещо не издържам, много ми се надуват краката и се изморявам при ходене.
Вие как сте имате ли ги тези проблеми?

# 291
Привет и от мен,
аз също съм му отпуснала края откъм килограми, вече имам 9-10 кг. отгоре, но пък и отпреди бременността си имам излишни. Та не знам как ще го карам в горещините с такова тегло върху себе си  #Crazy!!!
Успокоява ме само това, че и при предишните бременности качвах много- над 20 кг, а не съм имала проблеми с раждането и връщането на нормалното тегло след това....
Иначе не ходя на работа вече, домакинствам си у дома, излизам навън, почивам си. Уморявам се повече и не бих рискувала цял ден в офиса на стол- като съм седнала толкова дълго време и ми се подуват краката.
Да попитам за коремчетата ви- моят изглежда като в осми месец /та даже и девети/ на едноплодна бременност. Чудя се накъде ще расте newsm78???

# 292
Славина, имаше една тема, в която се публикуваха снимки на бли3наските мами в последна фа3а. На мен лично тя ми беше много поле3на, 3астото имах представа в какво евентуално сте се превърна  Laughing Е, отначало и3паднах в 6ок като ги видях ама няма страшно.  Hug
Мен в последните седмици в болницата ме бяха подложили на жестока диета, 3астото веднъж и3мериха покачена кръвна 3ахар. Ако па3я подобна сега, стях да съм фиданка.  Party

# 293
  • Варна
dessiko благодаря ти за фрешчето. Много освежаващо ми подейства.

Относно коремчето - на мен ми се струва огромно, но всички раждали жени около мен ми казват, че е малко и изобщо не ми личи, че нося близнаци.

Lale32 и аз съм чела тази тема. Наистина е много стряскащо в началото, но си права че е много полезна тъй като ни подготвя и знаем какво да очакваме. На мен честно казано вече не ми пука колко кг ще кача и на какво ще заприличам. Най-важното е бебки да са добре.

Желая ви усмихнат и спорен ден момичета! Laughing

# 294
Честити момиченца на zaiobaio, Катеринка и betybo , а на VILLYH - честити момченца. Да са ви живи и здрави и растат слънчеви дечица.
Редовно следя темичката и е крайно време да ви се представя. Казвам се Дияна, от Варна съм и чакам момченце и момиченце през август. За килограмите - засега съм +12 ама нищо, само бебоците да са добре Praynig. Преди седмица бяха 760 и 800 gr. Много е интересна и полезна темичката. Вече спрях да работя и ще се включвам по-редовно. Пазете се Hug

# 295
  • Варна
Добре дошла Дияна!

Желая ти леко и приятно бременеене!

# 296
Добре дошла, Диянка! Леко бременеене до края Hug!
Ще се радвам да се включваш, за да си говорим, по- бързо да ни минава времето!

# 297
Добре дошла, Дианке, желая ти леко и безпроблемно добременяване Wink.... Вече си преполовила..... на мене по някога ми се струва, че много бавно ще минат тези 4 месеца и половина..... но както се казва бързата работа- срам за майстора, а и нямам за къде да бързам.
На мене в събота ми прилоша - винаги съм обичала горещините- да стоя на плажа, да се печа целодневно, а сега - щях да припадна на средата на Витошка..... Хммммммм няма така да се разбереме с лятото. Почвам да обмислям да замина или в планината или на вилата на морето.... но не ми се отделя от мъжът ми. Съвсем скоро в София никой няма да остане - моите приятелки с деца бягат от жегите и ще заминат по различните части на черноморието за 2-3 месеца... аз не знам какво ще правя?!?!
Имам и едни друг въпрос към вас - кога за пръв път усетихте едно странно чувство в пубисната кост (влагалището, около срамните устни). При мене се появи от седмица насам, но 2-3 пъти и в никакъв случай не е болка, по-скоро като мравки....всъщнос ми е трудно да го опиша. Прочетох, че това се дължи на разширението на таза и предполагам, че тъй като сме 2 броя сме натежали повечко от 1 бебе в 5ти месец, а и 2те бебета вървят с седмица - 10 дни напред. Също така четох, че с напредването на месеците усещането премиинава в дискомфорт, който последния месец си прераства в болка

# 298
Добре дошла Диана  Simple SmileПожелавам ти безпроблемна бременност newsm10

# 299
  • София
ivilina73 аз пия Магнерот (което е подобно на Магнерича) 3*2, Нош-па ми бяха изписали в МД докато лежах там, но не съм го пила, защото според д-р Сигридов той размеквал матката. Лежа вече май 9-та или 10-та седмица вече не помня, единственото излизане е до болницата или до лабораторията. Вярвам, че ще устискаш още две седмици, но дори и да ти се случи по-рано не мисля, че ще е проблем ти си вече в 36 г.с.
marijam Флостерона се прави като превантивна мярка при риска от преждевременно раждане, особено при многоплодна бременност. С него се развивали белите дробчета по-рано ако тръгне раждане. Т.е нещо като профилактика, на мен ми го правиха още в 28 г.с., но ако няма проблем е след 32  г.с.
diyan4eto Добре дошла с пожелания за леко бременнеене.
Момичета, като ви  чета вие направо сте фиданки......и мен ме хваща срам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт